Şimdi Ara

Beylikdüzü OSB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
51.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • giriş 1+1 - 2+1'lere 150.000 - 200.000 vereceğinize varoşlarda gecekonduda yaşayın daha iyi. en azından lağım boruları patladığı zaman evi b.k basmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orci1 -- 28 Nisan 2016; 1:29:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kukki

    100 bin lira birikmişimiz var. ilanlarda cumhuriyet mahallesinde 90 100 bin liraya 2+1 evler var, ama bahçe katı hep. su an zeytinburnunda oturuyoruz tramvay minibüs marmaray otobüs avm her sey var yakınımızda. 650 lira kira oduyoruz 15 yıldır aynı evdeyiz. ama kira odemekten sıkıldık, beylikdüzünde bi ev alsak diye düsünüyoruz bahce katı sorun olur mu acaba hırsızlık olayları falan. 15 yıldır 6. kattayız zorlukları nelerdir bahce katında oturmanın fiyatlar düser mi artar mı? ya da ev alıp kiraya mı versek. of of kafam cok karısık

    beylikdüzünde 100 bine bulacağın ev çok tenhada kalmış bir muhitten olur ancak. bir fatihli olarak fatihten 100-150 bine az zorlanıp zemin kat alırdım ben olsam. herşey ayağının altında zeytinburnunda. 100 bine alacağın yerden otobüs saatte bir geçer küfür eder durursun hayata.




  • Biraz daha hortlatalım konuyu evet arkadaşlar ne yaptınız bende 140-150 bin civarı ev bakıyorum Cumhuriyet Mahallesi güzel duruyor siz ne diyorsunuz bu konu hakkında bide sahibindene verilen ilanların pek gerçek olmadığı söyleniyor var mı alan yada oralarda oturan bilgi verirse fena olmaz aslında?
  • Okitov kullanıcısına yanıt
    Sahibindende cumhriyet mahallesi gözüken tum ilanlar esenyurt ssk aslında.. cumhriyet mahallesinde en ucuz ev 300-350 bin tl.. orada oturuyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam sağolun.
  • İstanbul gereksiz yere arsa ve ev fiyati artan bir sehir oldu ki yakindir yuksekten ev alanlarin elinde patlar. Kardesim Turkiyenin gercekleri var, millet asgari ucret veya biraz uzerinde bir parayla gecinmeye calisiyor. Lakin ucsuz bucaksiz arsalara sonsuz sayida ev yapilmaya devam ediliyor. Ev denen sey bir luks degil zorunlu bir ihtiyactir cunku barinaktir, ozellikle imkani olmadigi icin ev alamayanlar varken, imkani olan veya kredi cekme imkani olan kisi veya kurumlarin 2. 3. Veya 4. Evi alip onun ustune kar koyup ev fiyatlarini yukseltip garibani dahada ezilecek konuma getirmek bu ülkede yurttasin yurttasa oynadigi en buyuk oyun en buyuk saygisizliktir.



    300 bine uskudarda ev buluurken ac ve acikta kalacagini zanneden yurdum insani umraniyeden 300 bind daire almaya calisiyor.



    Halbuki hayatin gercekleri boyle degil.



    10 sene once 350TL olan asgari ucret bugun ancak 4 katina cikmisken, 10 sene once 40 bine alinan bi daire bugun 10 katina cikmis durumda. Yani ev fiyatlari duzensiz bir artis durumunda, herkes aldigi sey degerlensin ister ama yarin bu asgari ucretle bu dairelrri kime saticaz diye kimse dusunmuyor.



    Allah askina soruyorum kac insan 250 bin verip daire alabiliyor, aileler surekli cekirdek aile olarak bolunuyor, daha cok aile daha cok konut ihtiyacini doguruyor, evet konut yapmak icin yer bol ama onu almak icin parayi cikaracak insan sayisi gitgide azaliyor.



    O yuzden mumkunse almayin yuksek fiyattan daire.



    Yarin oburgun kime 500 bine daire satabileceksiniz bir dusunun.



    Kredi cekip daire almak icin bile elinizde guclu bir nakit birikim olmasi gerekiyor.



    Sorun bakin insanlar farrnin bilr girmeyecegi yeri daire yapip satan mutahitlerin fare yuvasi tipindeki 1+1 yerlrrini 150 bine almak zorunda kaliyorlar.



    Bu vicdansizlik birgun tum hepimizin basina iş acacak.



    Birakin 1500+2000tl yi 1000 tl kira istemek bile cok buyim bir vicdansizliktir. Ama diyeceklerki daireyi pahali aldim. Dogrudur kardesim hepimizi Allah kurtarsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben sizin bu yazdiklariniza harfiyen katiliyorum. Sanirim benzer yaziyi facebook ta da yazmistiniz. Ben onu okuduktan sonra yeni ev alma fikrinden vazgectim. Allah herkese versin bir evim var ondan aldigim kirayi kendi oturdugum eve veriyorum. Bir daha da piyasayi yukseltmemek adina da ev almiyorum. Konut almanin ticaret araci olmasinin onune gecmemiz gerektigini dusunenlerdenim. Toki bile amacini asmis kar etmek icin binbir turlu firildak cevirirken allah ev ihtiyaci olanlara odeme kolayligi versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum su anada fazla vaktim olmadığından bütün sayfaları okuyamadım belki önceden cevap verilmiştir kusura bakmayın ama sormak istediğim şu cumhuriyet mah., yakuplu, beylikdüzü osm, gürpınar mah. buralar nasıldır? metrobüse falan uzaklığı çeversi insanları? bilenler hepsi hakkında kısaca bilgi verbilirmi
  • onbinbesyuz kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3-4 ay önce bu bölgeye taşındım. Evi 2 sene önce nakit parayla satın almıştım. 3-4 aylık izlenimlerim, 2 yıllık süre zarfında gelip gitmelerimi de dahil ederek bu bölge hakkında diyeceklerim şunlardır;
    1- internette beylikdüzü ilanlarından geçilmez fakat bu ilanların %99u esenyurt çıkar.
    2- esenyurt diye adlandırılan her bölge kötü senaryolar çizdiğiniz esenyurt değildir. bu biraz da belediye seçimlerinde oy çıkmayan yerleri bölmek amacıyla yapılmış.
    3- mümkün olduğu kadar e5 e yakın yerler tercih edin. zira esenyurtta beylikdüzü de gerçekten büyük semtler, yolları da mesafelidir. metrobüse max 15 dk yürüme mesafesi idealdir.
    4- avcılar ve sonrasındaki yerleşim alanlarının da deprem riski taşıdığını söylemeliyim, esenyurt-beylikdüzünü parselleyen adını vermek istemediğim birkaç inşaat firması var, zira buralarda yaşarsanız kimleri kastettiğimi anlarsınız. o firmalardan uzak durun, inşaat kalitesi vasat, sadece görünüm ve markadan ötürü astronomik fiyatlarla güven vermeyen evler satıyorlar.
    5- eğer işiniz gücünüz toplu taşımayla azami 1 - 1.5 saatlik mesafedeyse esenyurt ya da beylikdüzü aradığınız yer olmayabilir. yıllardır metrobüs kullanıyorum fakat hayatımda böyle kalabalık ve pislik görmedim, motivasyonunuz düşer. eğer yok benim işim gücüm buralarda ya da emekliyim dışarıyla işim yok diyorsanız fiyat bakımından ve bölgeye göre sahip olduğu olanaklar avantajlı olabilir.
    6- piyasaların sıkışık olmasına rağmen bu bölgelerde ev fiyatlarının düştüğünü görmedim. alın kesinlikle prim yapar ve kara geçersiniz demiyorum. sadece enteresan.
    7- kalitesine güvendiğiniz, sosyal olanaklar sunan siteler tercih edin. merkez bir yerde yaşayıp buraya gelirseniz, alışmanız konusunda size çok yardımcı olacaktır. normal bir apt dairesi ile site içindeki bir dairenin arasında inanın çok fark var. hem alım satımlar rahat olur, hem de binalar büyük olduğu için kolay kolay gözünüze batan olmaz.
    8- bu bölgede ev almayı düşünüyor ve hayatınızda ilk kez buralara gelecekseniz emlakçılara kesinlikle güvenmeyin zira bir çoğu eşeği boyayıp satmasını iyi biliyor. etmeyen yerlere astronomik rakamlar vermeyin. bölge hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, bölgedeki x bir taksi durağına gidin ve konuşun hatta gerekirse kısa mesafe yolculuk yapın gerçekten yardımcı oluyorlar.
    9-aldığım günden bu yana gözle görülür bir ilerleme var, metro projeleri, bulunduğum caddeden e5 e bağlantı yolu yapılıyor olması kanımca oturduğum yeri değerlendirecek etkenlerden birisidir. (haramidere osb metrobüs durağı, adile naşit bulvarında oturuyorum)
    10- çok yüksek beklentilere girip, peri masallarına inanmayın. bölge ucuz olduğu için her kesimden insanın buralarda barındığını unutmayın.
    Daha detaylı bilgi almak isteyen mail atabilir.
    sahanmuratoglu94@gmail.com




  • Şöyle bir ilan var ucuz değil mi ev almak da zorlaştı şu dönemde fakat insan güvenemiyor.

    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sonsuz-gyo-dan-20.000-pesin-1100-taksit-imkani-ankastreli-lux-713622522/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Te Amo Querido kullanıcısına yanıt

    teşekkürler 8 yıl geçmiş olsa da çok iyi fikir verdi. Emek verilmiş bir yazı sağolun.

  • Merhaba arkadaşlar bende bu bölgede bir ev buldum almak için tavsiye edermisiniz şuan için konu çok eski olduğu için yazma ihtiyacı duydum.

    Birde duyduğuma göre bu mahallede escort veya travesti gibi şeyler varmı bu konuda aydılatırsanız benide teşekkür ederim iyi forumlar.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.