Şimdi Ara

beylikdüzü mediamarkt açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu güne özel inanılmaz fiyatlarla kaçılmayacak fırsatlar sunmuş arkadaşlar

Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V5515 dışarıda en ucuz
    http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/fujitsu-siemens-esprimo-mobile-v5515-p18962982.html

burada ise 699 ytl

WESTERN DIGITAL - WDH1U5000 500Gb 3.5" Ext.7200RPM 16MB USB 2.0
    http://www.webdenal.com/store/western-digital-wdh1u5000-500gb-3-5-ext-7200rpm-16_fiyat.htm?idProduct=72742&idCategory=63&topnavCategory=37
    BURADA 159 ytl en ucuz burada

Samsung LE-37S62B

http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung-le-37s62b-p18567856.html

burada 1.333 ytl
    bunun gibi bir dolu ürün var

kaçırmayın bence ben şu arada oradayım full dolu burası tam bir izdiham var yahu

ben bu ürünü aldım hemde 199 ytl ye
    AOC 916Swa 19 LCD Wide Screen 5MS Monitor AOC 916SWA

http://www.kac-lira.com/AOC+916Swa+19+LCD+Wide+Screen+5MS+Monitor+AOC+916SWA.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLİKDÜZÜ -- 29 Şubat 2008; 13:39:32 >

• Gittim gördüm aldım geldim.Simit + açma + çay + su ikramından faydalandım. :)
    İzdiham yok en az 1 saatinizi ayırmanız lazım kapıda beklemek için yanlız.Uygun ürünler mevcut..

199ytl ye tam boy fırın.35 ytl ye hp yazıcı.199ytl ye oki all in one mono lazer yazıcı.349ytl ye 22" dvi lı siemens lcd monitör.9.90 ytl ye 1gb kingston usb bellek.

Aklıma gelenler bunlar .Arkadaş yukarıda yazdığı ürünlerde de güzel fiyatlar var.Ürün sıkıntısı yok.Stoklar bol bol var.Ümraniye rezilliği ders olmuş sanırım.

Bu arada 145.000ytl lik bi televizyon var içeride. :D

Not :World Card a 5 ay vade farksız satış yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 28 Şubat 2008; 13:54:02 >
  • EVET ÜMRANİYE KADAR YOĞUNLUK YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLİKDÜZÜ -- 29 Şubat 2008; 13:41:48 >
  • Başlıkta TGAR adlı kullanıcıyıda görüyorum.Artık sizde yapın birşeyler.Sabah uğradım 20 adet mouse iadesi için saat 10 da müşteri hizmetleriniz açılıyormuş ve bu hiç hoş değil.Bekleyemedim döndüm geldim...
  • giden arkadaşlar insert te bu ürün varmı. soyleyebilirmisiniz...

en bu ürünü aldım hemde 199 ytl ye
    AOC 916Swa 19 Lcd Wide Screen 5MS Monitor AOC 916SWA
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

giden arkadaşlar insert te bu ürün varmı. soyleyebilirmisiniz...

Bu ürün insertte mevcut..
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

giden arkadaşlar insert te bu ürün varmı. soyleyebilirmisiniz...

EVET VAR DOSTUM GEL AL HEMDE 1 DÜNYA

ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL 0 PİCXEL HATALI HEMDE BİRAZ AĞIR AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLİKDÜZÜ -- 29 Şubat 2008; 14:23:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada konu ile alakasız ama yinede soracam .İnsanlara baktığımda çoğu kişi JVC LT 42A80 model lcd tv yi alıyordu .Daha uygun seçenekler olmasına rağmen niye bu modeli tercih ediyorlar.Bilgisi olan varsa sevinirim..
  • monitör bedavaymış ya
  • elindeki inserti bana kargo yapabilecek bir yardımsever aranıyor.
    karşı ödemeli gönderebilirsiniz. yada ikitellideyim oraya yakınsanız gelip alırım.

saygılar...
  • DOSTUM PARA GÖNDERİRSEN ALIRIM 1 ADET KARGOLARIM SANA UYARSA BEN BURADAYIM ÇÜNKİ
  • insert ne lo??

boş dvd'de kampanya var mı arkadaşlar bilen var mı :D
  •  beylikdüzü mediamarkt açıldı

İnsertteki ilan bu şekilde ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 28 Şubat 2008; 14:39:47 >
  • dün de vip satışı yapıldı, izdiham yok bişey yok. bizim arkadşlar içerdeydi ne var ne yok almışlar. bana haber vermediler, çekicem kulaklarını. monitör süper fiyat, elimde 17" lcd olmasa balıklama atlardım.
  • Merhaba arkadaşlar, mediamarkt ın adresini bulamadım sitesinde. Beylikdüzünü de hiç bilmem açıkcası. Beşiktaştan gelicem, en rahat nasıl gidilir? Yakınında büyük alışveriş merkezi falan ne vardır. Nerden hangi otobüse veya metroya falan binsem nasıl giderim? Hangi durakta inmem gerekiyo? Bi yardımcı olsanız lütfen, inanın hiç bilmiyorum oraları. Gelmek isteyen başka arkadaşlara da yardımcı olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helcaraxe

Merhaba arkadaşlar, mediamarkt ın adresini bulamadım sitesinde. Beylikdüzünü de hiç bilmem açıkcası. Beşiktaştan gelicem, en rahat nasıl gidilir? Yakınında büyük alışveriş merkezi falan ne vardır. Nerden hangi otobüse veya metroya falan binsem nasıl giderim? Hangi durakta inmem gerekiyo? Bi yardımcı olsanız lütfen, inanın hiç bilmiyorum oraları. Gelmek isteyen başka arkadaşlara da yardımcı olacaktır...

haramidere carrefour ve tatilya arasında. (tatilya kapandı ama olsn)

beşiktaştan zeytinburnu tramvayına bin, zeytinburnunda aksaray-havaalanı metrosuna aktarma yap (her 2 si de bağlantılı durak) metronun yenibosna durağına in. hemen metro çıkışında özel halk otobüsleri göreceksin, onlardan beylik düzü arabalarına binersen muhtemelen hemen önünde inebilirsin.

avcılar trafiğine takılmazsan beşiktaştan çıkıp media markt önünde olman 1 saat 20 dakika falan alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 28 Şubat 2008; 15:08:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MrKhan

haramidere carrefour ve tatilya arasınsa. (tatilya kapandı ama olsn)

yenibosna / kuleliden beylik düzü arabalarına binersen muhtemelen hemen önünde inebilirsin.

cevabın için çok teşekkür ederim, ben de bi uğrıyım bakalım şansıma monitör kalmışsa alırım...

bu arada, avatarına bayıldım
  • DOSTUM MECİDİYEKÖYDEN ÇİFT KATLI OTOBÜSVAR DİREK BEYLİKDÜZÜNE ONA BİN CARREFOUYRDA İN HEMEN ÜSTÜ ZATEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEYLİKDÜZÜ

DOSTUM MECİDİYEKÖYDEN ÇİFT KATLI OTOBÜSVAR DİREK BEYLİKDÜZÜNE ONA BİN CARREFOUYRDA İN HEMEN ÜSTÜ ZATEN

bak bu daha kolaymış :) beylikdüzü tarifini beylikdüzülüden başka birisi bu kada güzel yapamazdı :)
  • ama laptop modelinde sorun var sanırm, bizim arkadaşlaron 699 ytl ye aldığı laptop 80 Gb diskli olan, linkteki 120 GB.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.