Şimdi Ara

Beylikduzu-Besiktas nasil gidilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
36.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yardim edin Beylikduzundeyim Besiktasa nasil gidilir Akmerkeze ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beylikdüzü'nden Beşiktaş'a Nasıl Gidilir

Beylikdüzü'nden Beşiktaş'a ulaşmak için birkaç farklı seçeneğin mevcut. İhtiyacına ve tercihlerine göre en uygun yöntemi seçebilirsin.

Toplu Taşıma

En ekonomik seçenek toplu taşımayı kullanmaktır. Beylikdüzü'nden Beşiktaş'a metrobüs ve metro ile ulaşım sağlayabilirsin.

• Metrobüs: Beylikdüzü'nden metrobüse binerek Avcılar'a gidebilirsin. Avcılar'dan Marmaray'a aktarma yaparak Beşiktaş durağında inebilirsin.
    • Metro: Beylikdüzü'nden Yenibosna Metro İstasyonu'na gidebilirsin. Yenibosna'dan M7 hattına binerek Levent durağında inebilirsin. Levent'ten Beşiktaş'a 42T numaralı otobüsle ulaşabilirsin.

Otobüs

Beylikdüzü'nden Beşiktaş'a direkt otobüs seferleri de mevcuttur. 154 numaralı otobüse binerek yaklaşık 1 saat 15 dakikada Beşiktaş'a ulaşabilirsin.

Araç

Kendi aracın varsa, Beylikdüzü'nden Beşiktaş'a yaklaşık 40 dakika süren bir yolculuk yaparak ulaşabilirsin. TEM Otoyolu'nu kullanarak Beşiktaş'a gidebilirsin.

Taksi

En hızlı ve rahat seçenek taksi kullanmaktır. Beylikdüzü'nden Beşiktaş'a taksiyle yaklaşık 30-45 dakikada ulaşabilirsin. Ancak taksi ücreti diğer seçeneklere göre daha yüksek olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardimlariniz icin sagolun

• Beylikduzunden mecidiykoye metrobusle git hocam .metrobus duragindan ciktiktan sonra tem yolunun altinda kavsakta bir otobus duragi var , genelde 5 dakikada bir geciyor. 30A ya binip Beşiktaş Iskelesinin önünde ineceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Twelfth Doctor -- 20 Ocak 2013; 9:51:13 >
  • 2 seçenek var, 145T ile taksim'e, oradan beşiktaş'a dt1 ile geçmek ya da metrobüsle zincirlikuyu+barbaros bulvarı'ndan herhangi bir otobüsle beşiktaş.
  • Akmerkez beşiktaşta değilki
  • Metrobüs'e bin.İster Gayrettepe ister Mecidiyeköy'de 59R'ye bin tamamdır.
    Zincirlikuyu'yu yazmayı unuttum,orası da olur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakbabi -- 20 Ocak 2013; 23:44:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zincirlikuyu durağında inin ve direkt beşiktaş yazan yöne gidin oradan geçen beşiktaş,kabataş araçlarından birisine binin sizi beşiktaş durağında indirecektir yani Beşiktaş meydan durağı diye tabir ediyoruz onada onun az daha aşağısı sahil kesimidir.

Neyseki bu şekildede olabilir mecidiyeköyden direkt otobüsü aramak yerine en basit yöntem budur.
  • Beyler sağolunda çok geç cevap vermişsiniz. Kendim geze geze kaybola kaybola öğrendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.