Şimdi Ara

beyler yarın turnuva maçı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futaal kaleciyim. Lise 2yiz lise 2lerle yapacağız . Kızda izleyecek taktik verin. 175 boyum var kilolu değilim zayıfta değilim. Halı sahada falan iyiyim. Profesyonel oynamadım ama fenada değilim yani. Hava toplarına çıkmada tereddutum var . Alamıyorum sektiriyorum. Uzaktan şutlarda ve birebirde iyiyim . Kale küçük zaten biliyorsunuz. Yan toplarımda sıkıntılı biraz tecrubelilerden taktik bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Top çavuşa gelmesin dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuzlu Çubuk

Top çavuşa gelmesin dikkat et

Haklısın hocam futsal topuda sert ağır bide daha küçük. Kaçıveriyor elimden

• konsantre olmak mesele sadece konsantre ol maça , topa dikkatini dağıtma başka hiç bir şeyi takma youtube dan kaleci kurtarışlarını izle kalecilerin maçı nasıl çevirdiğini izle
  • Uzaktan şut gelirse refleksleri iyi kullanarak uç kızda "vayyy be erkeğime bak maçta sonra ben bunu sevindiriyim" desin

• quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

konsantre olmak mesele sadece konsantre ol maça , topa dikkatini dağıtma başka hiç bir şeyi takma youtube dan kaleci kurtarışlarını izle kalecilerin maçı nasıl çevirdiğini izle

O değil . 2 sınıf karma kadroyla oynuyoruz. Tek kalecide benim zaten . Gözler uzerimde olacak . Buna dikkat edeceğim sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Uzaktan şut gelirse refleksleri iyi kullanarak uç kızda "vayyy be erkeğime bak maçta sonra ben bunu sevindiriyim" desin

Hocam yapma yaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Bu finalleri ne yapacağız
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce salonda oynadın mı? İlkse biraz farklı oluyor dikkat et, mesela halı sahada taç falan yok al tellerden yürü Bir de şeye dikkat edin taç kullanırken topu yere koyduğunuzda birkaç saniye içinde oynamanız lazım yoksa rakibe geçer top bunu önlemek için arkadaşların elini topun üstüne koyup öyle baksın sahaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

Daha önce salonda oynadın mı? İlkse biraz farklı oluyor dikkat et, mesela halı sahada taç falan yok al tellerden yürü Bir de şeye dikkat edin taç kullanırken topu yere koyduğunuzda birkaç saniye içinde oynamanız lazım yoksa rakibe geçer top bunu önlemek için arkadaşların elini topun üstüne koyup öyle baksın sahaya.

Evet hocam öğrendik onu takım olarak 6 saniye. Salonda Beden derslerinde hep oynuyoruz ama bir türlü tam güven veremedim. Futsal topu değişik biraz küçük b kaçıyor elimden. Sekmiyor şutlar ondan dolayı hatalı goller yiyebiliyorum. Bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

quote:

Daha önce salonda oynadın mı? İlkse biraz farklı oluyor dikkat et, mesela halı sahada taç falan yok al tellerden yürü Bir de şeye dikkat edin taç kullanırken topu yere koyduğunuzda birkaç saniye içinde oynamanız lazım yoksa rakibe geçer top bunu önlemek için arkadaşların elini topun üstüne koyup öyle baksın sahaya.

Evet hocam öğrendik onu takım olarak 6 saniye. Salonda Beden derslerinde hep oynuyoruz ama bir türlü tam güven veremedim. Futsal topu değişik biraz küçük b kaçıyor elimden. Sekmiyor şutlar ondan dolayı hatalı goller yiyebiliyorum. Bakalım ne olacak

Defans iyi olursa sana fazla iş düşmez, yaparsın zaten ya kendine güven

• quote:

quote:

quote:

Defans iyi olursa sana fazla iş düşmez, yaparsın zaten ya kendine güven

Gusülde aldım hocam inşallah alacağız maçı . Rakibimiz zayıf biz her halükarda alacağız ben mokiçte olsam casillasa da dönüşsem o maç alınacak başka yolu yok savunma iyi .

• ee

• Kanka bak kizlara gore macta kahraman olmanin 2 ana maddesini veriyorum.

1. Milletin ayağına kay, düşür birilerini.
    2. Topu ileri doğru şişir.

Yeni sevgilin ho

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende geçen sene futsalda kaleciydim okul bitince futsalda kalmadı tabi . Her zaman topu izlemelisin futsalda, küçük saha olduğu için her yerden sert şutlar gelebilir. Sakın topları auta gidiyor diye bırakma kalende görebilirsin benim böyle iki top direkten dönmüştü şansıma . Halı sahaya benzemez yani, ayrıca kalenin içinde zıplama kafanı üst direğe vurursun. Topu izleyip oyundan düşmezsen zaten geri kalanı senin yeteneklerine kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Hocam bende geçen sene futsalda kaleciydim okul bitince futsalda kalmadı tabi . Her zaman topu izlemelisin futsalda, küçük saha olduğu için her yerden sert şutlar gelebilir. Sakın topları auta gidiyor diye bırakma kalende görebilirsin benim böyle iki top direkten dönmüştü şansıma . Halı sahaya benzemez yani, ayrıca kalenin içinde zıplama kafanı üst direğe vurursun. Topu izleyip oyundan düşmezsen zaten geri kalanı senin yeteneklerine kalıyor.

Edit niteliğinde olması lazım ama bugün yağışlıydı hava çatı damlatıyor maç yarına alındı. Hala tavsiyeleriniz varsa daha alabilirim. Teşekkurler

• quote:

quote:

Hocam bende geçen sene futsalda kaleciydim okul bitince futsalda kalmadı tabi . Her zaman topu izlemelisin futsalda, küçük saha olduğu için her yerden sert şutlar gelebilir. Sakın topları auta gidiyor diye bırakma kalende görebilirsin benim böyle iki top direkten dönmüştü şansıma . Halı sahaya benzemez yani, ayrıca kalenin içinde zıplama kafanı üst direğe vurursun. Topu izleyip oyundan düşmezsen zaten geri kalanı senin yeteneklerine kalıyor.

Edit niteliğinde olması lazım ama bugün yağışlıydı hava çatı damlatıyor maç yarına alındı. Hala tavsiyeleriniz varsa daha alabilirim. Teşekkurler

Mesela adam soldan geliyor, koşarken adama doğru birkaç adım atarak zor şut atmasını sağlayabilirsin alanı küçültüp daha rahat kurtarabilirsin. Köşe seçip atlamamaya çalış topu izlemeye çalış mümkün olduğunca

• quote:

quote:

quote:

Mesela adam soldan geliyor, koşarken adama doğru birkaç adım atarak zor şut atmasını sağlayabilirsin alanı küçültüp daha rahat kurtarabilirsin. Köşe seçip atlamamaya çalış topu izlemeye çalış mümkün olduğunca

Teşekkkurler birde bu dediğiniz olur olmaz yerden birden çıkartılan şutlar tam bir bela . İyi okumak lazım oyunu

• Bende kaleciyim hocam. Herkes topa uçma konusunda sıkıntı yaşıyor. Habire uçma, kolunu uzattığında yetişemeyeceğini düşünüyorsan korkmadan topa doğru atla ve catch dediğimiz eylemi yap, topu yakala, yumruk atma. Mesela sen ortada duruyorsun ceza sahası içinden sağ direğe doğru yerden şut geliyor sakın ayak koyma direk sağına yat.
    Kornerlerde hafif ileri çık topu yumrukla. Penaltılarda köşe seçme topu izle.
    Varsa soru cevaplayım?
    Edit futsal mış futbol diye okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 12 Ocak 2015; 23:50:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.