Şimdi Ara

Beyler Yaralı Koluma Dövme Yaptırmak İstiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bundan 6,7 yıl önce koluma bardak girmişti ve yaklaşık 20-25 dikiş atıldı. Şimdi buna uygun bi dövme yaptırmak istiyorum, ancak olurmu ? Yara üstüne dövme tutmaz falan diyenler olmuştu :D doğrumudur ?

Kolum böyle ;

Beyler Yaralı Koluma Dövme Yaptırmak İstiyorum Yardım

aklınızda birşey varsa yardımcı olabilirmisiniz ? Fikirleriniz falan , veya daha önce buna benzer yara üstüne dövme yaptıran oldumu ?

edit: normalde biraz daha kızarık, yani daha çok belli oluyor fotoğrafta anlaşılmamış pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymyWILL -- 19 Ekim 2014; 1:14:43 >

• amacın yara izini kapatmaksa estetik cerrahları öneririm daha hoş olur bence
    sorunun cevabı: bilmiyorum ama tutar bence
  • Dövme yaptırırsan cünüp dolaşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

amacın yara izini kapatmaksa estetik cerrahları öneririm daha hoş olur bence
    sorunun cevabı: bilmiyorum ama tutar bence

estetik cerrahı çok pahalı olmazmı ya ?
  • çok pahalı olacağını sanmam en azından devlette uzun sürse de çok pahalı olmaz
    ayrıca o dövmeyi yaptırınca deri kanseri olma gibi bir riski de arttırmış olacaksın dediğim gibi ama yara izini kapatmaksa o paraya değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 19 Ekim 2014; 3:21:21 >
  • Anladım teşekkürler

@Kromatit

Hala dövme önerisi bekliyorum
  • Barkot dövmesi yap yarada barkot gibi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tutmaz diye bir sey yok yalan, dovmeciler sirf yaralari kapattigi dovmeleri bile ozellikle ayri facebook albumlerinde sergiliyorlar cover up ve ya covers diye. sen dovmeni begen yeter gerisini sanatci zaten halleder, dogrulari yanlislari konusursunuz

• Cover up yaptirirsin ama parayi kiy isi cidden iyi bilen bir dovmeciye yaptir sonra pisman olma

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

Barkot dövmesi yap yarada barkot gibi zaten

Dimi barkod iyi durabillir

quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

Cover up yaptirirsin ama parayi kiy isi cidden iyi bilen bir dovmeciye yaptir sonra pisman olma

Normal dövmeden başka bişeymi o hocam

• Örümcek ağı dövmesi yaptır. Dirseğinin tam ortasına gelecek şekilde. "Spider web tattoo" yazın çıkar.
  •  Beyler Yaralı Koluma Dövme Yaptırmak İstiyorum Yardım
    şu şekil komple kolunu kaplayan şekiller ilgini çeker belki.

• Ufak bisy olsun istiyorum birde o orumcek olan herkesde var ya :(

• up
  • Tribal bir dövme yaptırabilirsin. Kol bandı şeklinde. Ama ilerde pişman olmayacağın bir şey yap.

• Knk kayip sembol kitabinda adam komple yaraliydi ve bu yuzden komple dovme yaptirip izlerden kurtylmustu ama sen bi bilene sor yinede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.