Şimdi Ara

Beyler sizleri seviyorum lan :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi garip bi şekilde sizleri tanımamama rağmen bildiğin seviyorum ya.ya bakıyorum; adamın biri "kızla çıkıcam para yok" diyor, birileri de çıkıp "ver banka hesabını x para atayım" diyor. ne bileyim, adam "x hastalığa yakalandım" diyor, adamlar ellerinden geldiğince yardım ediyor, kız mevzusu oluyor, kendi kardeşleriymiş gibi tavsiyede bulunuyorlar vs. vs.. abi arada denyolar da var farkındayım. ama %99.7 lik kesim için konuşuyorum, adamsınız be! ailem keşke sizin gibi insanlardan oluşsa.ergeninizle, olgununuzla, tecrübelinizle, tecrübesizinizle vs. hepinizi seviyorum dh konu dışı halkı :(( ne kadar rezil olsam da bunu yazma ihtiyacı hissettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoyiaB

abi garip bi şekilde sizleri tanımamama rağmen bildiğin seviyorum ya.ya bakıyorum; adamın biri "kızla çıkıcam para yok" diyor, birileri de çıkıp "ver banka hesabını x para atayım" diyor. ne bileyim, adam "x hastalığa yakalandım" diyor, adamlar ellerinden geldiğince yardım ediyor, kız mevzusu oluyor, kendi kardeşleriymiş gibi tavsiyede bulunuyorlar vs. vs.. abi arada denyolar da var farkındayım. ama %99.7 lik kesim için konuşuyorum, adamsınız be! ailem keşke sizin gibi insanlardan oluşsa.ergeninizle, olgununuzla, tecrübelinizle, tecrübesizinizle vs. hepinizi seviyorum dh konu dışı halkı :(( ne kadar rezil olsam da bunu yazma ihtiyacı hissettim.

bende böyle bi konu çmayı düşünüyordum bugun haklısın :D yani

csb cileri ban yese sınırsız harika olcakta

• quote:

Orijinalden alıntı: guardmi16

/>

ciddi olmak çok zor bu forumda yahu ama ciddi idim.bi anlık gazla konu açtım :((

quote:

Orijinalden alıntı: guardmi16

/>

ciddi olmak çok zor bu forumda yahu ama ciddi idim.bi anlık gazla konu açtım :((

Ciddi kelimesini okudukça aklıma geliyo

Beyler sizleri seviyorum lan :((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Kuş Aldım Adı Ne Olsun
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesin bişey isteyecek

Orijinalden alıntı: Clavery

Kesin bişey isteyecek

hayır

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• beyler bu garip bir şey.bundan bir kaç ay önce sevgilimden ayrıldım ve o zamandan beri burada bayağı yoğun takılıyorum.buraya gelince acım az da olsa hafifliyor.ister inanın ister inanmayın.ciddiydim

abi garip bi şekilde sizleri tanımamama rağmen bildiğin seviyorum ya.ya bakıyorum; adamın biri "kızla çıkıcam para yok" diyor, birileri de çıkıp "ver banka hesabını x para atayım" diyor. ne bileyim, adam "x hastalığa yakalandım" diyor, adamlar ellerinden geldiğince yardım ediyor, kız mevzusu oluyor, kendi kardeşleriymiş gibi tavsiyede bulunuyorlar vs. vs.. abi arada denyolar da var farkındayım. ama %99.7 lik kesim için konuşuyorum, adamsınız be! ailem keşke sizin gibi insanlardan oluşsa.ergeninizle, olgununuzla, tecrübelinizle, tecrübesizinizle vs. hepinizi seviyorum dh konu dışı halkı :(( ne kadar rezil olsam da bunu yazma ihtiyacı hissettim.

Teknik yardım bölümünde kendi sorunuymuş gibi yardımcı olan kardeşlerimizi , başkaları onları kazıklamasın diye parası çöpe gitmesin diye sistem tavsiyeleri yapan (ben gibi) kardeşlerimizi de unutmayalım

• _____________________________
    Hello, I am Mr. Meeseeks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

aynen durum bu

bunun gibi 3-4 forumda daha 1-2 yıl takılsan netteki her şeyin maske olduğunu görürsün

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Teknik yardım bölümünde kendi sorunuymuş gibi yardımcı olan kardeşlerimizi , başkaları onları kazıklamasın diye parası çöpe gitmesin diye sistem tavsiyeleri yapan (ben gibi) kardeşlerimizi de unutmayalım

hepsi dahil aklıma gelenleri yazdım yalnızca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.