Şimdi Ara

Beyler sapık olabilir mi TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha 3-4 ay önce akşam saatlerinde tramvaya binince bir adamla karşı karşıya duruyorduk. Hafif kilolu felan işte bu konuşmaya başladı her şey boş anneye değer vermek lazım vs vs pek takmadım açıkcası iniceğim durakta indim. Ancak bu herifte benle indi neyse bende iniyim diyerek. Uzaklaştı gitti... ondan sonra bir şey olmadı ama bu sabah yine karşılaştık başka bir istikamette binerken. Bu taa 4 kapı ötede ki yere benim olduğum vagona geldi ben inince indi. Adamda tam sapık şizofreni bir tip var korkuyorum okulumun yerinide öğrendi tahminimce. 1-2 gün başka bir yoldan mı gitsem yoksa aynı takılıyım belki rastlantıdır yarın görmem?

Erkeğim yaşım 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slovakyali salyangoz -- 28 Mart 2017; 21:52:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Erkeğin yesin seni :) :))
  • Bence dikkat et

• Komik değil hocam. İnsan tedirgin oluyor bunun kadını erkeği yok

• Çıkar masaya vur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss miğfer S kullanıcısına yanıt
    Sağ olun

• Bana öyle geliyorki tenhada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam da çıtır yaştasın

• kıllarında çıkmamıştır daha kaymak gibisindir
  • Upupupup

• Bu konuda bu şekilde yorum yazanların bir yakını bu durumu yaşar umarım

• İki seferde de sen aynı yerde mı indin. Yoksa farklı yerlerde mı senle beraber indi. Bence bir gün daha dene. Denk gelirsen bir süre güzergah değiştir.

Bir üstteki yorumun beni biraz rahatsız etti dostum açıkçası. Tamam o yorumları yapanlar son derece aşağılıklar katılıyorum da bence hoş değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı durumu yaşadım adam 2 gün boyunca beni gördüğü yerde yanıma geldi durdu izledi felan korkmadım değil

• Hocam aslında 3 ay arayla farklı duraklarda karşılaştık. 3 ay bekleyip kendini göstericek hali yoktur herhalde? Hatta 3 ay değil 7-8 ay oldu galiba. Bu sefer başka durakta ama beraber indik. Önceki sefer akşamdı bu sefer sabah.

• Pusulasız Adam P kullanıcısına yanıt
    Yani hocam bunun yaş vucut bilmem neyle alakası yok. Herkes tedirgin olur bence. Sonra ne yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

Hocam aslında 3 ay arayla farklı duraklarda karşılaştık. 3 ay bekleyip kendini göstericek hali yoktur herhalde? Hatta 3 ay değil 7-8 ay oldu galiba. Bu sefer başka durakta ama beraber indik. Önceki sefer akşamdı bu sefer sabah.

Dediğim gibi bence bir yada iki gün felan daha incele. Baktın sıkıntı var , yolunu felan degistir. Manyak çok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam çok teşekkür ederim öyle yapacağım ancak içim içimi yiyor bir sapık 7-8 ay sadece gözlem yapmaz herhalde değil mi

• Sana hallenirse hayalarına tekme atıp kaç

• Bende 17 yaşındayım ama bence her insan tedirgin olur birsey yapmadım karşılaşmadık daha sonraları

• Sen 7-8 ay sonra karşılaşmışsın ben hergün aynı adamlarla aynı vagona biniyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.