Şimdi Ara

Beyler oturup ağlayasım geliyor bazen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu açık açık söyliyeyim 16 yaşındayım.Yaşımla istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz. Ne akpli ne chpli ne mhpli nede bdp liyim. Meclisteki partilerin birinden farkı yok benim için hepsi kendi menfaatinin peşinde. Beyler her geçen gün emperyalizmin kollarına itiliyoruz, Siyonizmin planı tıkır tıkır işliyor. Müslümanlar cihad yapıyoruz diyor "Alllahü ekber" diye bağırarak müslüman kardeşine bomba atıyor taramalı tüfekle öldürüyor.Diğer müslümanlar amerikayla yahudiyle el ele kol kola. Ülkemizde ekonomik olarak çöküşe gidiyor. Müslüman geçinen cübbeli sarıklı abiler amerikayla kanka oluyor sözde şeriatı getirecek başbanımız şimon peresle kadehler kaldırıyor müslüman kardeşini öldüren orduya dua ediyor. Ülkede ahlaki çöküntü almış başını gidiyor.Gençlik popüler kültür diye bişeye takılmışlarki bitmek bilmez.Avdupada amerikada ilim irfan konuşulur tartışılırken biz hükümet cemaat tartışmasını izleyelim.Bugun metroda havaalanından karşılamadan dönen bir adam öyle konuşuyorduki metroda türkiye süper güç olmuş herkes onun düşmanı olmuş ekonomisi fırlamış sanki euro ungandada 3 lirayı geçtı sanki benzin sau toume de 5 lira.Gülsemmi ağlasammı bilemedim adama Yazmakla bitmez neler neler daha.... Ne bileyim beyler bazen oturup ağlayasım defolup gidesim geliyor bu ülkeden.İçimi dökeyim dedim. Sürçü lisan ettiysem , canınızı sıktıysam, değerli vaktinizi boşa harcadıysam özür dilerim.

• moruk şuan ülkede misin yoksa göç ettin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam 19 oldu
  • İplenmemiş ama yaşına rağmen doğru şeyler konuşmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desem bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee oturup ağla rahatlarsın. Tutanda yok zaten millet kendi derdine düşmüş kimse ne yapıyorsun diye bakmaz bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.