Şimdi Ara

Beyler onumuzdeki gunlerde cinci hocaya gitcem :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum komik gelebilir bazilariniza fakat musluman oldugum icin cinlere de iman etmem gerekiyor.

Neyse major depresyon hastasiyim.Bir insan her saniye bunalir mi ya?
    Evet ben bunaliyorum.Gerci ilaclarla su an daha iyiyim eskisinden.

Koydeki evde kalirdik yazlari.Cati altinda gezerken filan tahtalara asilmis muska tarzi seyler vardi.Cok net hatirlamiyorum fakat.Belki bana buyu yapilmistir suphesine dustum.Biliyorum tuhaf ama dinimden dolayi cin, buyu vs. inanirim.

Bi akrabam tavsiye etti bu cinci hoca isini.Ben de pek gitmek istemedim.Yani bilim bunu aciklayabiliyordu.Ama yine de gitcem.Meraklandim.Acaba ne olcak?Ya da bi denerim.Ne kaybetcem ki?
    Birseyler okuyup yuzume mi tukurecek?

Merak eden olursa gelismeleri yazarim...

Duzenleme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7151C7FDE -- 13 Aralık 2014; 11:07:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• hocam git senin icin paradan baska zarari yok dene bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekiyoruz

• Levent Kırca'nın cinci hoca bölümü geldi aklıma

• para kazandirma şu insanlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qGecelerBenim

Biliyorum komik gelebilir bazilariniza fakat musluman oldugum icin cinlere de iman etmem gerekiyor.

Neyse major depresyon hastasiyim.Bir insan her saniye bunalir mi ya?
    Evet ben bunaliyorum.Gerci ilaclarla su an daha iyiyim eskisinden.

Koydeki evde kalirdik yazlari.Cati altinda gezerken filan tahtalara asilmis muska tarzi seyler vardi.Cok net hatirlamiyorum fakat.Belki bana buyu yapilmistir suphesine dustum.Biliyorum tuhaf ama dinimden dolayi cin, buyu vs. inanirim.

Bi akrabam tavsiye etti bu cinci hoca isini.Ben de pek gitmek istemedim.Yani bilim bunu aciklayabiliyordu.Ama yine de gitcem.Meraklandim.Acaba ne olcak?Ya da bi denerim.Ne kaybetcem ki?
    Birseyler okuyup yuzume mi tukurecek?

Merak eden olursa gelismeleri yazarim...

Duzenleme:imla

Müslümanim diyorsun ama buyu yapmasi için cinci minci ne idugu belirsiz adamlardan medet mi umuyorsun, buyu İslamda haram, bu bir, ikincisi Allah ayetlerinde diyor kulumla arama kimse girmsin diye, sen nelerden medet umuyorsun yazık, bir de o adamlara para kazandiriyorsun ya

• cinlere iman edilmez varlıklarına inanmak şarttır. hocaya gidene kadar ayet el kürsü okuman da yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam her gün Nas-Felak Surelerini okusanıza. Neden bu insanlara para kaptırıyorsunuz?
  • Ortalama bir müslüman zekasını özetleyen bir konu olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 13 Aralık 2014; 15:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Ortalama bir müslüman zekasını özetleyen bir konu olmuş.

Ooooo ortamlardaki farklı ve elit çocuk. Bir o kadar da zeki. Çok karizmatik.
  • Buyu yapmasi icin gitmiyorum.Bu bir.
    İslam hakkinda bu konuyu arastir.Boyle yontemler var.

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    Cinlere imandan kastim varligina inanmak.
    Buyu yapildiktan sonra Ayetel Kursi islemiyor zannediyorum.

• Beyler sunu aciklayayim.

Cinci hocalar hakkinda bi on yargi var.İsini dogru yapanlar var.Nasil oluyor?
    Soyle:
    Hocanin bi kac tane cini var.Bu cinleri ihtiyac duydugunda cagiriyor.Cinler gecmis hakkinda bilgi verebiliyor.

Amacim gecmiste bana buyu yapilmis mi?Yapilmamis mi?Sadece bunu ogrenmek.

Duzenleme:Para almiyor bazen.Ne verirsen kabul ediyor.Yani o da emeginin karsiligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7151C7FDE -- 13 Aralık 2014; 16:12:58 >
  • jeodempp kullanıcısına yanıt
    Seninle her turlu tartisirim da konu kapanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: qGecelerBenim

Beyler sunu aciklayayim.

Cinci hocalar hakkinda bi on yargi var.İsini dogru yapanlar var.Nasil oluyor?
    Soyle:
    Hocanin bi kac tane cini var.Bu cinleri ihtiyac duydugunda cagiriyor.Cinler gecmis hakkinda bilgi verebiliyor.

Amacim gecmiste bana buyu yapilmis mi?Yapilmamis mi?Sadece bunu ogrenmek.

Duzenleme:Para almiyor bazen.Ne verirsen kabul ediyor.Yani o da emeginin karsiligi.

Ayetel kursi işlemiyor ne demek, Allahın ayetinden bahsediyorsun
    Hocanın cini varmış da is hallediyormus, cin cin değil kiralık katil sanki, Allah dilemezse, Allah o cine hocaya artik neyeyse hatta onların çabalarına ragmen, şifa sahibi Allahtir kardesim, şifa Allahtandir
    Sana buyu yapılmışsa Allaha siginsana kardeşim kim kollayacak seni yoksa, bir de cin is yapacak parayı hoca alacak ilim İslami ilimler Allahın takdiri, güzel şiş güzel kebap valla

• Badeleme yöntemiyle cin tedavisi

• quote:

Orijinalden alıntı: sadecetaraftar

quote:

Ooooo ortamlardaki farklı ve elit çocuk. Bir o kadar da zeki. Çok karizmatik.

Amaç o olsa hristiyan olurdum.Hristiyanlar baya cool geliyor gözüme.Haç, kilise, giysileri falan.Ama işte mantık dışı.Yazdığım şey de çok aptalca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 13 Aralık 2014; 20:36:00 >

• Cinlerin hepsi degisiktir bunlar marid - ifrit şeytani ve cok guclu ve kotu cindir bunlarla oyle bas edemezsin padişahlarından bahsetmiyorum bile konu sahibi pm at bana link vericem yardimci olurlar.

• Nerdeki hocaya gideceksin ismi ne?

• quote:

Asagida havalar nasıl..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.