2020den daha kotu gelir, 3 net cikarip 2020 siralamaniza bakin bu siralama gelir demis. Yani 19: 23k 20: 44k Muratcan : 51k < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 29 Haziran 2022; 15:24:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muratcan kocakulak bu sene de hakli cikar mi?

-
-
3 net çıkarın 2020 sıralamanıza bakın, sonra kendi netlerinizle 2020 sıralamanıza bakın, daha sonra 3 net ekleyin 2020 sıralamanıza bakın. Sonra 3'ünü toplayıp 3'e bölün demiş. Karışık olmuş.
edit: bu arada netleri ayt'ye ekleyip çıkarıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 29 Haziran 2022; 15:13:6 > -
Hepsini yaptim sonuc 2020 siralamamin aynisi cikti. Tşk mı geçiyo acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
agf9kaeshrmjorıöhçejormeögçw.okjmeswghn
-
Bir ben de deneyeyim.
edit: benim de aynısı geldi ahjasjhdsah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 29 Haziran 2022; 15:32:15 > -
Yok ya niye öyle bi şey yapsın
X-3 + x + x+3
/3
= 2x
Gayet mantıklı bence kendisi matematikçi mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pythian -- 29 Haziran 2022; 15:33:18 >
benim de aynı geldi lan
-
kesin bu muymuş hocam boşuna 20 temmuzu beklemeyelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kimse bilmiyor aga ne geleceğini. Ben size diyeyim bu sene çok sürprizler olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de ayt netinizden 12-18 arası net çıkarın. Yığılmanın çok olduğu yerlerde 18'e yakın, az olduğu yerlerde 12'ye yakın. 2021 sıralamasına sokun demişti.
-
Hocam tekrar izledim. İlk başta diyor ki bu 3'ünden biri olacak, sonra ortalamasını alırsanız da sıralamanıza yakın gelecek diyor. Yani evet, bunu diyor.
-
Olm dalga mı geçiyonuz anlamadım 3 net çıkarıp 3 net ekleyip normal haliyle toplayınca zaten 2020 etmesi normal x-3 hali
x+3 hali
x hali
hepsini topla zaten 3x/3 X
cidden böyle dediyse ya salak ya da ağır dalga geçmiş milletle laf yedi diye
Siralama işin içine girince öyle olmuyor. Mesela +3 eklediğin zaman önünde yığılma varsa siralama olarak cok öne geciyorsun ancak -3 yaptığında mesela geride yığılma yoksa çok az düşüyorsun siralama olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, öyle hocam. Bu yüzden 2020'den biraz daha geri atıyor. 2020 x 1.1-1.3 diyebiliriz kısaca.
-
Netleri değil, hocam. Sıralamaları toplayıp bölün diyor.
-
Haa ben de netleri dedi sanıyorum diyorum aşırı saçma değil mi kendi kendime
Yok, hocam. O kadar değil asdhksdakj.
Hepsini yaptim sonuc 2020 siralamamin aynisi cikti. Tşk mı geçiyo acaba |
bi sey sorucam bu sene belki de haklı zaten belirsiz bir yıl ama gecen sene hakli miydi ki? sınavdan çıktıktan sonra 2019'a benziyordu demişti tarihin en zor sınavına
|
600 kişi ile analiz yapmak biraz sıkıntılı. Eskiden 4500 kişi katılırdı bu adamın anketlere ne olduysa kimse doldurmamış formu
|
Kimse bilmiyor aga ne geleceğini. Ben size diyeyim bu sene çok sürprizler olacak.
|
Benzer içerikler
- ea ilk 100 netleri
- gelecekte iç mimarlık
- avukatlar ne kadar kazanıyor
- işletme nerede okunur
- yalova tıp nerede eğitim verecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X