beyler ben bu oyunu yaklaşık 6 aydır oynuyorum yeni mage açacamda ınt mi basam MP mi atttackın artması içiin
sonuna kadar int tabe şekil olmak istiosan hele birde complate giydimi offf offf
Gereksiz Topic
quote:
Orjinalden alıntı: DeLimaster
Gereksiz Topic
ilk defa mage açıcam ne yazon git sen kendine gereksiz topic açıp içine kendi kendine yaz.....
mp ye bas dandik üst giyersin ama 40 küsür lwl de ash fln kesersin flame we ice a werirsen tabi
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza111
beyler ben bu oyunu yaklaşık 6 aydır oynuyorum yeni mage açacamda ınt mi basam MP mi atttackın artması içiin
6 aydır bu oyunu oynayıp bunu bilmiyosan ;
Biraz daha dikketli oyun oynamanı tavsiye ederim ;)
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
quote:
ya hiç mage olmadım
quote:
quote:
quote:
ya hiç mage olmadım
Benim de hiç priestim olmadı ama nasıl skill ve stat verceğimi bilirim..
arkadasım sen bosver onları. mp ye ver sahsen hıc mage olmadım ama paper rouge lwl 54 elemanım var ve cok delı kesıyorum spike acıldıgı zaman uzerıme adam tanımıyorum tabi 58 den assagı. sende mp yaparsan oratlıgın tozunu dumana katarsın. ılerde chitin takım yaparsın +8 mp bonus 15 o zaman skilleri sıfırlatırsın gerektıgı kadar ınte verırsın
yaw lvl kasarken int ci ol prtyle kescen nasıl olsa gidipte karus kescek halin yokya
quote:
atağın artması için tabiki mp int mananı arttırır ve complate ve elixir falan için gerekli
quote:
quote:
quote:
quote:
ya hiç mage olmadım
Benim de hiç priestim olmadı ama nasıl skill ve stat verceğimi bilirim..
herkes senmi :D sen hangi serverdaydın wolqanyc beramusta gördümde takılmıyosun galiba nickin ne??
Yaw dostum, adam senin,int point senin mp point senin, bas kafana göre..
etraf paper mageden gecinmiyo uyuz oluyom alayına.ama mp basmak daha avantajlı yani zaten mage armorları bi b.ka benzemiyo bari atackın haywan gibi olsun.
ayrıca herkes paper için malzeme satıyo dolayısıyla fiyatlarda duşuk..bulmakta zorlanmassın...
sonuç::kesinlikle paper daha avantajlı ama int yaparsanda arkdşların dedigi gibi şekil olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme