Şimdi Ara

Karakter Yapılandırma Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
34.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WARRIOR

    kabaca warriorlar oyundaki en fazla defansa resistance ve HP ye sahip karakterlerdir.atakları gayet kuvetli olmakla beraber seridir de.çünkü skillerinin dolma süresi nerdeyse yoktur.

    Master öncesi

    Tank warrior
    ben master olmadan önce hiç yatmak xp kaybetmek istemiorum diyenler için biraz maliyetli(reskill ve restat parası) olmakla beraber tank warrior birebir.tank warrior yapmak için stat puanlarınızı öncelikle chitin giyebilecek kadar STR ye vermelisiniz geri kalan bütün stat puanlarının hepsi HP ye gidecek.ortalama bir hesap yaparsak +6 chitin set için 170 str yeterlidir.geri kalan stat puanlarını hp ye verirseniz canavar gibi bir tank warrior olursunuz.skill dağılımı ise tamamen size kalmış.param var ilerde reskill yaparım diosanız skillerde full defence gidin derim.yok ben o kadar para harcıyamam diosanız warriorun genel skill dağılımını kullanın.yani 45 defence gerisi atak.ne giyer bu tank warrior ne yapar ne eder.tank warriorların üzerlerine +6 HP chitin set ile HP bonuslu kalkan(en az +6 plate shield) ve HP bonuslu bir silah(atağı önemli deil 7-9 HP bonusu olsun yeter veya paranız varsa giantic axe alın) almalıdır.bu şekilde gelişmiş bir warriorun lvl 50+ da undying buffla yaklaşık 5000 HP si olur.tank warriorun dezavantajı solo takılamaz ama 5000+ HP ilede tank yapamayacağınız hiçbir şey yok.
    Normal warrior
    normal warrior tipi çoğu kullanıcının tercih ettiği tiptir.statlarını 94 HP gerisi STR şeklinde dağıtırlar.skillerde ise provoker olabilmek için 45 defence gerisi atack skilline verirler.üzerlerine 2 çeşit set hazırlarlar.birisi full HP set dieri full STR set.full HP set harpy partiler için full STR set ise solo takıldıklarında veya yüksek atak vermeleri gerektiğinde kullanırlar.
    Berserk/Passion warrior
    pek tercih edilen bir warrior türü deildir.berserk/passion altındaki skiller bence gayet saçma olup gereksizdir.merak edenler için berserk/passion ın lvl 60 skill i olan quake provoke a benzer ama etrafındakilere 100-150 arası damage vurur.

    Master sonrası

    bir çok warrior skillerde lvl 60 a kadar provoker olur 60 dan sonra sworddancing i açmak için reskill yapar.ama reskill yapmadan lvl 62 ye kadar gidip sworddancing i lvl 62 de açanlarda vardır.çünkü provoke warriorların 60 tan sonra lvl kasmaları için gerekli tek skilldir.(lvl 63 de de scream skillini)


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------


    ROGUE

    Assasin

    roguelar assasin olmak için skill pointlerinin 55ini assasine gerisini de explore a verirler.bir anda çok yüksek damage vermek için assasin karakteri birebirdir.ama skillerini dolma süresi bayaa uzundur(bazı skillerinin dolması 1 dakikayı bulur vampiric touch gibi..) ve assasinken kullanıcak skilliniz kalmazsa apışıp kalırsınız .
    Normal assasin
    normal assasinler çoğu kullanıcının tercih ettiği tiptir.stat dağılımında 94 hp gerisini de dex e verirler.böylelikle chitin armor giyebilirler.assasin karakterinin asıl mantığı yüksek hasar olduğu için üzerlerine full dex bonus almaları gerekir.
    Fullplate assasin
    fullplate assasin olmak için açıkçası oyunu bilmek gerekir başka bir deyişle fullplate assasin profesyönel oyuncuların tercihidir.stat dağılımları sadece full plate giydikleri için 82 Hp gerisi dex olarak dağılır.ki bu da onlara normal assasinlere oranla 12 dex bonus verir.dezavantajı defansından ödün vermesidir ama avantajları armorlarının ucuz olması ve normal assasinlere oranla daha fazla damage vurmalarıdır.
    Plate assasin
    plate assasin aslında bana göre assasinin tam karşılığıdır.çünkü çok defansları normalden düşük olduğu için tam bir assasin gibi sürekli saklamalı ve akıllıca hareket etmelidirler.stat dağılımında full dex e verirler daha sonra artanları HP.plate assasin olmanın asıl amacı maximum dex stat puanını erken lvllerde(lvl60) almaktır.[255 dex(bir stat a verebileceğiniz en fazla puan 255dir.)].dezavantajı defansları normal bir assasinden çok daha düşüktür.avantajları gayet yüksek hasar verebilirler ve armorları ucuzdur.

    Archer

    skill dağılımları 60 a kadar archer gerisi explore olacak şekilde dağılmalıdır. archerlarda assasinler gibi daha fazla dex almak için armordan fedakarlık yapabilirler.


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------


    MAGE

    mageler oyundaki en düşük defansa sahip olan karakterlerdir.ama bu açıklarını uzun mesafeli atakları ve en önemlisi alan atakları(AOE=area of effect) ile kapatırlar.
    pet mage
    ben hem atağımın hemde defansımın dengeli olmasını istiyorum diyorsanız pet mage olmanızı öneririm.pet mage olmak için 160 INT gerisini MP ye vereceksiniz.ne giyer bu pet mage master olana kadar crimson+6/HP sizi idare eder.ondan sonra yavaş yavaş complete armora geçersiniz.
    fire mage
    fire mageler glacier ve lightining magelere oranla daha fazla hasar verirler.ikincil skillerini glacier seçerlerse birçok yaratığı solo yapabilirler.fire mage olmak için skillerde lvliniz kadar fire a gerisini ikincil skillinize vermelisiniz.
    glacier mage
    glacier mageler fire magelere oranla daha az vururlar ama her skillerinde yavaşlatma özelliğine sahiptirler.genelde harpy partylerde dier magelere oranla daha çok aranırlar.ayrıca yavaşlatma özellikleri CZde de çok işe yarar ikincil skillerini light seçerlerse tam bir pk mage olurlar.parti içinde stun ve slow özellileri ile daha kolay adam kesebilmeyi sağlarlar.glacier mage olmak için lvliniz kadar glacier skiline gerisini ise istediğiniz ikincil skille vermelisiniz.
    light mage
    light magelerde fire magelere oranla daha az damage verirler ama stun özellikleri bu açıklarını kapatır.ikincil skillerini glacier seçmeleri akıllıcadır.böylece hem solo xp takılabilirler hem de cz de mükemmel bir parti içi pk adamı olurlar.lightining mage olmak için lvliniz kadar light skiline gerisini ikincil skile vermelisiniz.
    paper mage
    geldik en çok merak edilen mage tipine.nedir bu paper mage ne işe yarar yenir mi içilir mi?papermage kabaca daha fazla atak verebilmek için defansından ödün veren mage tipidir.herkes papermagelerin normal magelere oranla çok az defansı olduğunu sanır ama öyle dağlar kadar fark yoktur.full complete giymiş bir mage in defansı 300-450 arası iken papermagein defansı 200-400 arası deişir.(üzerlerindeki itemlere bağlı olarak benim şahsen üzerimde buffsız 380 defansım var)ne giyer bu papermage?proncosuldan 1 cursed upgrade scrolla +4 e kadar upgrade edilebilen en düşük defanslı itemleri giyer.üzerlerinde en az +6/HP set olursa iyi olur.staff olaraksa en az bir +6/48 wizard iş görür.lycaon staff ise papermageler için en mükemmel stafftır.ayrıca papermageler talia skin giyerek defanslarını arttırabilirler.(talia skin int istemez)papermage için birincil skilinizi fire seçmelisiniz.ikincil skili ice seçerseniz birçok yaratığı solo kesebilirsiniz.lightining seçerseniz pvp de çok işinize yarar.
    battle mage
    çoğunuzun bilmediği belkide ilk defa duyduğu bir mage tipidir.size untouchable ustanızdan bir kıyak olarak da düşünebilirsiniz .battle mage kısaca papermagein bir deişik versiyonudur.öncelikle söylemeliyim battlemage biraz tuzludur.çünkü bir papermagein battle mage olması için gereken birkaç uniqe item vardır.tooth sword(tek elli +1 de 34 atk 30 flame damage) chitin shield veya scorpion shield.battle mage in stat dağılımı.92str gerisi mp olacak şekilde dağılır str ye statpuanı vermemizin nedeni tooth sword u ve shieldları kullanabilmek.evet yani anlıyacağınız battlemage in elinde atack vermek için tooth extra defans içinde shield olur.


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------


    PRIEST

    priest warriordan sonra en fazla defans,hp ve resistance a sahip karakterdir her türlü partinin vazgeçilmezleridir.

    stat puanlarına göre priest

    stat puanlarına göre priestler 2 ye ayrılır.battle priest ve normal priest olarak
    battle priest
    battle priest priestin atak özelliklerini ön plana çıkarıp paper mage gibi max damage vurmak için defansından ödün veren priest tipidir.statlarını full str ve +7/+8 armorları giyebilmek için bir iki int olacak şekilde verirler.tercihen bayan karakter kullanılmalıdır çünkü erkek karakterde 10 sata puanı gereksiz olarak dex e verilmiştir.
    normal priest
    normal priest priestin yardımcı özelliklerini ön plana çıkaran priest şeklidir.daha çok damage vermektense armorunu yüksek tutup kolay ölmeyip debuff,buff ve heal yaparak partidekilere kolaylık sağlar.statları chitin shell+7/+8 giymesine yetecek kadar 170+ int ve 88+ str verip gerisini hp ye vermeleri gerekir tabi tercihe göre str ye veya int e de verilebilir.

    skillerine göre priest

    priestler ana skillerine göre 3 e bir de özel durum olmakla beraber 4 çeşide ayrılır.
    buffer
    her partinin ihtiyacı olan bir priest çeşididir.skilleri sayesinde parti içindekilere 1500+ hp buff ve 300 ac ye kadar buff verebilir.xp partilerinde çok kolay yer bulur.skill dağılımı lvli kadar buff gerisi istediği bir ikinci skill olacak şekilde olmalıdır.genellikle tercih edilen 2. skill heal dır.
    healer
    her clanda en az 3 tane bulunması gerektiğini düşündüğüm priest çeşididir.tam bir cankurtaran olup özellikle cz ve bosslarda çok işe yarar.1920 heal,parti full heal gibi skilleri ile bir warrioru nerdeyse ölümsüz kılar.bkz tank olayı.(tamam biraz abarttım ).skillerini lvl i kadar heal gerisi istediği ikincil skill olacak şekilde dağıtmalıdır.genellikle tercih edilen 2. skill debuff tır.
    debuffer
    özellikle cz de her karakterin korkulu rüyasıdır.çünkü buffları düşmüş bir karakteri kesmek çok kolaydır.boss avlarında da çok işe yarar debuff skilleri nden massive ve torment sayesinde düşmanının atağını ve defansını düşürür(bilimum bosslarda işe yarar şahsen ben paper mage olmama rağmen massive yemiş bir talosa 2 komada yatmıyorum ).skillerini lvli kadar debuff gerisi istediği ikincil skill olacak şekilde dağıtmalıdır.genellikle tercih edilen 2. skill heal dır.
    buffer/healer/malice
    tamamen dengeli bir priest çeşididir.skillerini 1500 buff 200 ac olacak şekilde buff a;960 heal olacak şekilde heal a ve malice skillini açacak şekilde debuffa verir.böylece neredeyse her partide yer bulur ilerleyen lvllerde 1920 heal ve 300 ac sini de açabilir(tabi lvl 65 den bahsediyorum)

    Untouchable1 EMEĞE SAYGI.


    ******************************************************************************
    ******************************************************************************

    PRIEST AYRINTILI BILGI :


    1-PRİEST NEDİR?
    -PARTİ VE KLAN ARKADAŞLARINA KENDİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE BUFF,AC,HEAL,CURE,STR VEREREK ONLARI VE KENDİNİ DAHA İYİ DEĞERLERE(HP,DEFANS VE ATAK OLARAK) ULAŞTIRAN KAREKTERDİR.

    2-PRİEST OLMAK İYİMİDİR?
    -HER OYUNCUNUN PRİESTTE İHTİYACI OLDUĞUNDAN ÇOK KOLAY PARTİ BULUR VE LVL KASARSIN FAKAT İNSANLAR NANKÖR OLDUKLARINDAN ALDIKLARI BUFF VE HEAL'İN DEĞERİNİ BİLMEZLER VE ZAMAN ZAMAN DİĞER PRİESTLERİN ARASINDA PARTİ BULMAKTA ZORLANABİLİRSİN.
    İŞİN PARTİ BULMA KISMI BÖYLE FAKAT OYUNDA SADECE ARKADAŞLARA YARDIM ETMEK İNSANA BİR YERE KADAR ZEVK VERİYOR.YANİ ONLAR ÇATIR ÇATIR KESERKEN SEN SADECE BAKABİLİORSUN(GERÇİ SEN OLMASAN ONLAR ÖÖÖLE ÇATIR ÇATIR BİRAZ ZOR KESER AMA KİMSE BU DURUMU ÖNEMSEMEZ KESEN HERZAMAN İÇİN KESENDİR YANE :p )
    TEK BAŞINA BİR ŞEYLER YAPAMAZSIN HERZAMAN BAŞKA KAREKTERLERLE TAKILMAK ZORUNDA OLURSUN

    BURDA BİR İSTİSNAİ DURUMUDA YAZMALIYIM; PAPER YADA BATTEL PRİESTLER. ONLARA SONRA DEĞİNECEM.ONLAR KENDİ BAŞLARINA TAKILABİLİR VEDE ÇOK ETKİLİ ATAKLAR YAPABİLİRLER.

    3-BUFF,HEAL,AC... V.B. NEDİR?

    BUFF:AURA SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,OYUNCUNUN HP' DEĞERİNİ ARTTIRIR.
    LVL'E GÖRE SIRALAMA:
    15-------> 120
    24-------> 240
    33-------> 480
    42------->960
    54------->UNDYING (VERDİĞİN OYUNCUNUN HP'TİNİ %60 ARTTIRIR.HP'Sİ 2500'ÜN ÜZERİNDE OLANLARDA KULLANILIR)
    55-------> 1200
    57-------> 1500
    57. LVL DEN SONRA AÇILACAK BUFF SKİLL'İ KALMAZ.ANCAK MASTER SKİLL'LERDE 300 AC BULUNMAKTA.(AC DE AURA GURUBU SKİLL'İ OLDUĞUNDAN YAZDIM)

    A.C.:AURA SKİLL GRUBUNDA YER ALIR, OYUNCUNUN DEF(DEFANS) DEĞERİNİ ARTTIRIR.
    LVL'E GÖRE SIRALAMA:
    3----->20
    12---->40
    21---->80
    30---->120
    39---->160
    51---->200
    VE MASTER SKİLL'DE 300 OLARAK SIRALANIR.

    MİND:AURA SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,OYUNCUYA MAGIC ATAKLARA KARŞI DEFANS SALAR
    LVL'E GÖRE SIRALAMA:
    9---->?
    27---->?
    36---->?
    45---->?
    VERDİĞİ DEĞERLERİ HATIRLAMIYORUM DAHA SONRA DÜZELTİRİM.
    AURA GRUBU SKİLL'LER BU KADAR TABİ BUNLARIN YANIN DA %150, %200, %250 ISKALAMASIZ VURUŞ SKİLL'LERİDE HER GRUPTA OLDUĞU GİBİ BU GRUPTADA VARDIR.

    HEAL:HEAL SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,OYUNCUNUN AZALMIŞ OLAN CANINI (DAMEG) ARTTIRIR.
    LVL'E GÖRE SIRALAMA

    0---->60
    9---->120
    18---->240
    27---->480
    36---->960
    45---->1920
    54----->10000
    57----->PARTİ 1920

    RETORE:HEAL SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,OYUNCUYA 20 SANİYE BOYUNCA VERİLEN RESTORE MİKTARININ 1/20'İ KADAR ARALIKLI OLARAK HEAL VERİR.
    LVL'E GÖRE SIRALAMA:

    3---->100
    12--->200
    21---->400
    30---->800
    39---->1500
    48---->2500

    CURE CURSE:HEAL SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,OYUNCUNUN ALMIŞ OLDUĞU MAGIC ATAKLARIN VERDİĞİ LANETLERİ SİLER.
    25. LVL'DE AÇILIR,OYUNCUNUN VAZGEÇİLEMEZ DOSTUDUR.

    CURE DİSEASE:HEAL SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,OYUNCUNUN ALMIŞ OLDUĞU MAGIC ATAKLARIN VERDİĞİ LANETLERİ SİLER.(CURE CURSE GİBİ)

    35. LVL'DE AÇILIR.

    BLASTİNG:HEAL SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,SADECE KENDİN KULLANABİLİRSİN.STS STAT PUANINA 30 EKLER.PAPERLIK İÇİN VAZ GEÇİLMEZDİR,ATAK GÜCÜNÜ ARTTIRIR.

    HEAL GRUBU SKİLL'LERİ BU KADARDIR.

    GATE:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,SADECE KENDİNİ KÖYE IŞINLAMANA YARAR.

    MALİCE:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,DÜŞMANININ DEFANSINI %20 AZALTIR.3. LVL'DE AÇILIR.

    CLEAR MANA:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,DÜŞMANININ MANASINDAN 480 ÇALAR.8. LVL'DE AÇILIR.

    CONFUSİON:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,DÜŞMANININ BÜYÜ GÜCÜNÜ %30 AZALTIR.15İ LVL'DE AÇILIR.

    SLOW:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,DÜŞMANININ ATAK HIZINI %20 AZALTIR.24. LVL'DE AÇILIR.

    REVERSE LİFE:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,NE İŞE YARADIĞINI DAHA ÇÖZEMEDİM :))27.LVL'DE AÇILIR.

    SLEEP WİNG:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,KULLANDIGIN YARATIGI 20 SANİYE UYUTUR.30. LVL'DE AÇILIR.

    LOVED RESURRECTİON:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,KULLANDIĞIN ÖLÜ OYUNCUNUN KAYBETTİĞİ EXP LARIN %60'INI GERİ ALMASINI SALAR.KULLANILABİLMESİ İÇİN ÖLMÜŞ OLAN OYUNCUDA 4 ADET STON OF LİFE TAŞI OLMASI LAZIMDIR.33. LVL'DE AÇILIR.(BU OLAYI GERÇEKLEŞTİREBİLEN PRİESTLERE RESSER DENİR.RESİLEN OYUNCUDAKİ TAŞLARIN YARISI PRİESTE GEÇER,DİĞER YARISI KAYBOLUR)

    SWEEP MANA:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,DÜŞMANININ 960 MANASINI ÇALAR.36. LVL'DE AÇILIR.

    BLESSED RESURRECTİON:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,KAYBEDİLEN EXPLERİN &70'İNİ KAZANDIRARAK RESLER.42.LVL'DE AÇILIR.BUNUN İÇİN ÖLÜ OYUNCUDA 10 TAŞ OLMASI GEREKİR.

    PARASİTE:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,DÜŞMANININ HP'İNİ %20 AZALTIR.FAKAT BU AZALTMA İŞİNİ BUFFSIZ VE İTEMLER İLE ARMORLARIN VERDİĞİ +HP,AC,V.B. LERİ SİLDİKTEN SONRA %20 OLARAK YAPAR. ( YANİ BUNDAN HERKEZ KORKAR :p)45.LVL'DE AÇILIR.
    ÇIPLAK BİR 60 LVL VARİORUN HP'Sİ 2000,DEFANSI 300 FALANDIR YANİ 2 VURUŞTA ÖLÜR. :)))

    SLEEP CARPET:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,ETRAFTAKİ BÜTÜN YARATIKLARI 20 SANİYE UYUTUR.51.LVL'DE AÇILIR.

    BLESSED RESURRECTION:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,KAYBEDİLEN EXP'İN %80'İNİ GERİ KAZANDIRIR.BU RESLEME İÇİN ÖLÜ OYUNCUNUN 30 TAŞI OLMASI GEREKİR.54.LVL'DE AÇILIR.

    TORMENT:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,DÜŞMANININ DEFANSINI %20 AZALTIR.FAKAT BU AZALTMA İŞİNİ BUFFSIZ VE İTEMLER İLE ARMORLARIN VERDİĞİ +HP,AC,V.B. LERİ SİLDİKTEN SONRA %20 OLARAK YAPAR.

    MASSİVE:HOLY SPİRİT SKİLL GRUBUNDA YER ALIR,DÜŞMANININ ATAK GÜCÜNÜ %20 AZALTIR.FAKAT BU AZALTMA İŞİNİ BUFFSIZ VE İTEMLER İLE ARMORLARIN VERDİĞİ +HP,AC,V.B. LERİ SİLDİKTEN SONRA %20 OLARAK YAPAR.

    HOLY SPİRİT GRUBUNDA BAŞKA SKİLL YOKTUR.


    4-HEALER,BUFFER,DEBUFFER NEDİR?
    -HEALER:EĞER OYUNCU SKİLL PUANLARINI ÖNCELİKLİ OLARAK HEAL GRUBUNA VERİR İSE HEALER OLUR.GENELDE HEALERLAR YAN SKİLL GRUBU OLARAK HOLY SPİRİTİ KULLANIRLAR.HEAL VERME İŞİ ÇOK FAZLA MANA YEDİĞİ İÇİN HEALERLARIN PAPER OLMASI MANTIKLIDEİLDİR.ÇÜNKÜ PAPERLAR ATAKLARINI ARTTIRMAK İÇİN STATLARINI STR YE VERİRLER BUDA MANALARINI ARTIRMAK İÇİN İNT'E VERECEK STAT KALMAMASINA NEDEN OLUR.

    -BUFFER:EĞER OYUNCU SKİLL PUANLARINI ÖNCELİKLİ OLARAK AURA GRUBUNA VERİR İSE BUFFER OLUR.BUFFERLAR GENELDE YAN GRUP OLARAK HEAL'E PUAN VERİRLER.

    -DEBUFFER:EĞER OYUNCU SKİLL PUANLARINI ÖNCELİKLİ OLARAK HOLY SPİRİTE VERİR İSE DEBUFFER OLUR.DEBUFFERLAR GENELDE YAN GRUP OLARAK HEAL'İ SEÇERLER AMA EĞER PAPER İSE AURAYI SEÇMESİ DAHA MANTIKLIDIR.

    5-PAPER PRİEST NEDİR?
    -STAT PUANLARINI DAĞITIRKEN 64'ÜNÜ İNT'E VEREN(KIYAFET GİYEBİLMEK İÇİN)GERİ KALANINI STR'YE VEREN VE STR,HEALT,DEFENS BONUS İÇEREN İTEMLER,KIYAFETLER VE SİLAHLAR KULLANIR.PAPERLIKTAN İİBİR PERFORMANS ALMAK İÇİN DEBUFFER OLMAK DAHA MANTIKLIDIR,YAN GURUB OLARAK HEAL VEYA BUFF SEÇİLE BİLİR FAKAT DAHA ÖNCE BAHSETTİĞİM ÜZERE ASILAMAÇ ATAK OLDUĞU İÇİN MANA ARTIRILMAZ BUYÜZDEN HEALER OLMAK PEKTE İYİ BİR SEÇİM DEİLDİR.

    *******************************************************************************************
    *******************************************************************************************

    WARRIOR SKILLERi :

    (ilnefana tarafından hazırlanmıştır)

    BASIC SKILLS: (ana skiller, 1-10lvl arası)

    Sprint (lvl1): koşma hızını geçici olarak artırır
    Slash (lvl3): %120 demage verir
    Crash (lvl5): atağın başarı oranını 1,5 katına çıkarır
    Defense (lvl7): defans değerinizi geçici olarak artırır
    Piercing (lvl9): atağın başarı oranını 2 katına çıkarır

    ATTACK SKILLS: (atak skilleri, 0-60lvl arası)

    Hash (lvl0): rakibinin defansını önemsemeksizin +30 ek demage vurur
    Hood Wink (lvl5): rakibe %150 demage vurur
    Sheer (lvl10): rakibin defansını önemsemeksizin +50 ek demage vurur
    Pierce (lvl15): rakibe %100 demage vurur. ıskalama ihtimali yok
    Leg Cutting (lvl20): rakibin hızını düşürür
    Carving (lvl25): rakibe %200 demage vurur
    Sever (lvl30): rakibin defansını önemsemeksizin +100 ek demage vurur
    Freak (lvl35): rakibe %150 demage vurur. ıskalama ihtimali yok
    Multiple Shock (lvl40): rakibe%150demage ve +50 ek demage verir
    Cleave (lvl45): rakibe %250 demage vurur
    Mangling (lvl50): rakibin defansını önemsemeksizin 150ek demage vurur
    Thrust (lvl55): rakibe %200 demage vurur. ıskalama ihtimali yok
    Sword Dancing (lvl60): rakibe %250 demage +150 ek demage verir. ıskalama ihtimali yok
    Howling Sword (lvl70): rakibe %300 demage +200 ek demage verir. ıskalmaa ihtimali yok

    DEFENCE SKILLS: (defans skilleri, 5-60lvl arası)

    Hinder (lvl5): [Passive] defansı %20 artırır
    Resist (lvl10): [Passive] resistanceları 30 artırır
    Arrest (lvl15): [Passive] defansı 30%
    Endure (lvl20): [Passive] resistanceları 60
    Binding (lvl30): sadece 1 canavarı provake eder.
    Bulwark (lvl35): [Passive] defansı %40 artırır
    Immunity (lvl40): [Passive] resistanceları 90 artırır
    Provoke (lvl45): belli bi alan içindeki bütün yaratıkları provake eder.
    Decent (lvl50): istenilen bir parti üyesinin yanına kendini ışınlar.
    Evading (lvl55): [Passive] defansı 50% artırır
    Sacrifice (lvl60): bir parti üyesini heal yapmak için kendi hp nizi ona verir.
    Iron Skin (lvl70): defans güvünü %30 artırır.

    NOT:defans skilleri kalkan kullanılmadığı sürece etkilerini yarım gösterir. ayrıca passive skiller skill bar'a konulamaz, zaten kendi kendine sürekli çalışırlar.

    BERSERKING - PASSION SKILLS: (5-60 lvl arası)

    Gain (lvl5): str'yi 15 artırır.
    Pain killer (lvl10): 100hp kaybettirip 200mp kazandırır
    Raise (lvl15): hp'yi 10 artırır
    Outrage (lvl20): atak hızını geçici olarak %20 artırır
    Blood of Hate (lvl25): sadece 1 canavarı provake eder.
    Restoration (lvl30): karaktere belli bir süre için hp recovery yapar.
    Blaze Killer (lvl35): 200hp kaybettirip, 400mp kazandırır.
    Nimble Wind (lvl40): dex'i 20 artırır.
    Return to Life (lvl45): 500mp kaybettirip, 250hp kazandırır.
    Regeneration (lvl50): kedine belli bi süre için hp recovery yapar. (restoration'dan daha iyi)
    Frenzy (lvl55): atak hızını geçici olarak %30 artırır
    Quake (lv60): belli bir alan içindeki tüm yaratıklara saldırır (warrior alan büyüsü)
    xxxxx (lvl70): geçici olarak atak hızını %40 artırır


    MASTER SKILLS: (60-70lvl arası)

    Boldness (lvl60): [Passive] hp'niz %20nin altına düşerse, defansı %30 artırır.
    Scream (lvl62): rakibe %250 demage +150 demage vurur, hareketsiz haale getirir
    Absoluteness (lvl65): [Passive] size yapılan saldırıların atak değerini %5 azaltır
    Matchness (lvl70): [Passive] size yapılan saldırıların atak değerini %10 azaltır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennsatir -- 15 Ocak 2006 23:05:48 >







  • Ben priest hakkında bişey soracaktım. Şimdi ben lvlimle paralel olarak skillerimi buffa verecem. Ama geri kalan skilleri holy spirit'e versem bu solo takılmama bi faydası olurmu(burada bahsettiğim priest düz priest)?
  • Kardeş sen buf tan sonra heal le ver lvl kas sonra da yani lvl in 60-65 olduğunda debuffer aa ver mage filan kimse duramaz karşında
  • Ha ayrıca warriorları geliştirirken 10 puan passiona veriliyor, geri kalanlar isteğe göre dağıtılıyor. Bencede biraz mantıklı bi şey. (tabi bu HP basan tank warriorlar için daha uygun)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 3 Eylül 2005, 9:26:52 >
  • Beyler işinize yaradımı ???
  • Saol Teşekkür ederim gerçekten faydalı olmuş...

    Yalnız benim int:100 MP ise Mp:171+(49) şeklinde dağıttım.Bunu goblin pauldron kullanabilmek için yaptım.Elimde +7/56 (Flame) Wizard Staff var.Sence statlarımı tekrar düzenleyip paper mi olsam daha iyi yada bu şekilde kalsam Mp ye devam etsem nasıl olur?(Şu an tek başıma troll kesebiliyorum tabi swift veya speed pot kullanarak)

    Şimdiden Teşekkür ederim...
  • AGA mp ye devam et bence...
  • Bide dextercı rogu olmanın şöle yararları var.attağının daha seri olmasını sağlıyo.Bi de karşındaki düşmanın (özellikle wariorlar)sana 100% başarı şansı olan bi skill vurmazsa vuruş %75 ıskalıyo.Yani düşman 30-40 gibi komik demageler vurabiliyo. Dexter bu tür işlerede yarıyo.Bazı uniq itemlerde mesela two handed giantic axe de dexter bonus vardır.Onun amacıda demin saydığım şeylerle alakalıdır.Bide eğer attack warior olacaksanız melee den warior açmanızı tercih ederim.Çünkü melee warior barbaralara göre daha seri vuruyo.Bi tanede size sorum var.Scream skilli ne işe yarıyo?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 10 Eylül 2005, 3:29:46 >
  • evet forum için gerekliydi teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredici -- 23 Eylül 2005, 18:48:06 >
  • Scream %250 zarar ve 150 zararı fazladan verir, skillin başarısız olma ihtimali de yoktur. (walla benim anladığım bu kadar.) Ingilizcen iyise işte sana scream'in ingilizcesi;http://www.knightonlineworld.com/chest/warrior.asp
  • quote:

    ANLATIMIN ASIL SAHİBİ OLAN FORUMTR.COM DAN UNTOUCHABLE1 ADLI ARKADAŞIMIZIN İSMİNİ YAZININ SONUNDA GÖRMEYİ UMARDIM.
    EĞER BİR İŞ YAPACAKSAK BİZİM FORUMUMUZCA HAZIRLANMIŞ BİR REHBER OLUŞTURMAMIZ LAZIM

    VEYA EMEĞE SAYGI GÖSTERİP BU YAZININ ALTINA UNTOUCHABLE1 İN İMZASINI KOYMALIYIZ


    Arkadaş yazmamış ama, yazıyı tamamen okursanız kimin olduğu ortaya çıkıyor.

    quote:

    battle mage
    çoğunuzun bilmediği belkide ilk defa duyduğu bir mage tipidir.size untouchable ustanızdan bir kıyak olarak da düşünebilirsiniz .battle mage kısaca papermagein bir deişik versiyonudur.öncelikle söylemeliyim
  • EVT BU ALINTI TABİ AMA BEN BU BİLGİYİ OKUDUM VE BAŞKA FOUMLARADA BAKIYORUM ÇÜNKÜ BİLGİALIYORUM BU BİLGİLERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM TABİ untouchable ARKADAŞA SAYGIM SONSUZ KO DA PROF OLMUŞ BİRİSİ BENİM AMACIM SADACE YANİ BİRİSİ BAKIP NE YAPIP NE YAPMAYACAIĞNA YANİ BURDAKİ ARKADAŞLARA YARIMCI OLUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM. BİDE ŞU KUSURUM VAR EVT EN ALTINA İSMİNİ KOYMAYI UNUTMUŞUM..
  • ben lvl 25 glasier/flame mage im mana ve intellicens a 2 int 1 mana ver dim hata mı yaptım devam edeyim mi yok sa bundan sonra mana ya mana ya mı verem cevap pls
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yakuza893

    Scream %250 zarar ve 150 zararı fazladan verir, skillin başarısız olma ihtimali de yoktur. (walla benim anladığım bu kadar.) Ingilizcen iyise işte sana scream'in ingilizcesi;http://www.knightonlineworld.com/chest/warrior.asp

    çok sağol sen demeden önce siteden baktım özelliğine.Gerçekten manyak bişey.Ama bu sword dancingle aynı değilmi?
  • yigitturk87: ben lvl 25 glasier/flame mage im mana ve intellicens a 2 int 1 mana ver dim hata mı yaptım devam edeyim mi yok sa bundan sonra mana ya mana ya mı verem cevap pls
    1.mp mana deildir. mananı int. arttırır.
    2.hata yapmışsın denilemez çünkü kendi seçimin istediin gibi ver.
    3. madem ööle başladın ööle devam et.yada daha fazla damage vurmak istiosan stat ları sıfırlattır ve full mp ye ver paper ol. umarım biraz yrdım edebilmişimdir(en azından ana başlıkları verdim) kolay gelsin




  • Benim paper magem var ve abysste solid bin leri veya black widowları ne zaman alanla kesmeye başlayabilirim? 33 te alan açılır açılmaz kesme şansım varmı?
  • olur ama falame damageli staf al 40 veya 48
  • biraz daha net cevap plsss.... 33te wizard +4lük staffıma flamemi basiim yoksa lvlimi dahada artıriimmi??
  • gerçekten güzel bi anlatım ama ben warrior olarak yeni bir warrior yaptım benimkini ve bu bana göre en güel warrior skillleri lvl la beraber defence a verdim(ama 45 e kadar vermek solo için baya iyi oluyor) 178 e kadar str verdim +6 glave kullanmak için(ama +7 yaparken trina ile yandı ) gerisin hep hp bonusa vermek ve hp bonuslu takılar kullanmak bu warrior solo için defencelara göre daha üstün hp bakımından attack warriorlara göre daha iyidir ben buna dozer warrior demeye başladım :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yakuza893

    Benim paper magem var ve abysste solid bin leri veya black widowları ne zaman alanla kesmeye başlayabilirim? 33 te alan açılır açılmaz kesme şansım varmı?



    Arkadaşım black widowları flme lvl 33 ile zorlanarak kesersin hatta bazen widowlar seni keser ama solidleri kesebilirsin ama bence +5 veya +6 flame staff almadan dolaşmayın...

    eğer İce ise lvl 33 ile widowda kesersin solidde kesersin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.