Şimdi Ara

beyler max payne 1 windows 7 64 bit (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
12.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardeşim harikasın aynen dediğin gibi yaptım oldum benim pc de w7 64 bit.... bu sorunu halledemeyenler adamın dediklerini aynen yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Benim Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum Max Payne The Collector's Edition aldım hiç sorun yaşamadım.

Oha nası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

Benim Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum Max Payne The Collector's Edition aldım hiç sorun yaşamadım.

Oha nası ?

Steam'e yükledim çalıştı hocam şu anda Windows 8.1 kullanıyorum yine açılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

Oha nası ?

Steam'e yükledim çalıştı hocam şu anda Windows 8.1 kullanıyorum yine açılıyor.

Tamam hocam bende hallettim biraz uğraştırdı ama olsun.
    Win 7 de hiç çalışmıyo diye hatırlıyodum ben.
  • murat0001 M kullanıcısına yanıt
    Hocam harikasın sonunda kurdum ses sorununu da aşarsam tamamdır Nostalji oldu
  • @humerus06
    Evet nostalji oldu . İşinize yaradıysa ne mutlu bana. Şahsen oyunu dahi hatırlamıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat0001 -- 9 Şubat 2015; 1:51:06 >
  • Sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar. Yeni konu açmak istemedim. Windows 8.1'de çalıştıramadım.
  • murat0001 M kullanıcısına yanıt
    :) aynen işe yaradı ve oynuyorum , teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat0001

Beyler ben kurmayı tesadüfen başardım öncelikle direk çalıştır demeyin
    sağ tıklayıp aç deyin içindeki dosyalar içinde bin dosyası var ona gelin demo32 exe var ona tıklayın sonra sizden bişi isticek maxpayne.dbd idi sanırım zaten direk onun olduğu yere gidiyo ona tıklayın kurulum başlıyor ben öle kurdum.
    Not W7 64 bit benimkide :)

Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat0001

Beyler ben kurmayı tesadüfen başardım öncelikle direk çalıştır demeyin
    sağ tıklayıp aç deyin içindeki dosyalar içinde bin dosyası var ona gelin demo32 exe var ona tıklayın sonra sizden bişi isticek maxpayne.dbd idi sanırım zaten direk onun olduğu yere gidiyo ona tıklayın kurulum başlıyor ben öle kurdum.
    Not W7 64 bit benimkide :)
    Dostum seninki demo galiba? Ben torrentten denemek için indirdim daha açmadım full sürüm için aynı yöntemle açar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.