Şimdi Ara

beyler max payne 1 windows 7 64 bit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
12.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorununu çözemedim nasıl yükleneceğini bilen varmı yüklenmiyor bile install yapmaya çalıstıgımda
    bu dosyanın sürümü çalıstırdıgınız windows surumu ile uygun değil pc nizin sistem bilgilerine bakarak size programın x86 (32-bit) veya (64-bit) sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayımcısına baş vurun benim win 7 64 bit

• beyler bilen biri yokmu
  • uyumluluktab xpyi sec
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1980

sorununu çözemedim nasıl yükleneceğini bilen varmı yüklenmiyor bile install yapmaya çalıstıgımda
    bu dosyanın sürümü çalıstırdıgınız windows surumu ile uygun değil pc nizin sistem bilgilerine bakarak size programın x86 (32-bit) veya (64-bit) sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayımcısına baş vurun benim win 7 64 bit

Yönetici olarak çalıştır ve çalışacağı programı Windows XP Service Pack 2 veya Windows 2000 seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gfbmaxs -- 20 Eylül 2011; 17:56:03 >
  • Arkadaşların dediklerini yapsan da tam çözüm alamazsın.Birçok program da olduğu gibi çözümsüz bir uyumluluk sorunu mevcut.Yapacak birşey yok.

http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Details.aspx?type=Software&p=Max%20Payne&v=Rockstar%20Games&uid=&l=en&pf=0&pi=1&s=max%20payne&os=64-bit

• Benim Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum Max Payne The Collector's Edition aldım hiç sorun yaşamadım.
  • demekki xp yükleyecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

demekki xp yükleyecez

Bu oyun bolluğunda uğraşmaya değmez aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

demekki xp yükleyecez

tabi ama max payne 1 çok ayrı bi oyun
  • quote:

quote:

quote:

demekki xp yükleyecez

tabi ama max payne 1 çok ayrı bi oyun

Ben de Red Alert 2'yi kurayım dedim geçen ki aynı uyum sorunu ile karşılaştım.Klasik olmuş oyunların çoğunu oynamak maalesef imkansız.
  • Arkadaşlarımızın dediği doğru olabilir belki ama onlarla uğraşma direk setupa tıklama cd'nin içini açıp autorn ile kur o zaman oluyor bende de vardı öyle yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Arkadaşlarımızın dediği doğru olabilir belki ama onlarla uğraşma direk setupa tıklama cd'nin içini açıp autorn ile kur o zaman oluyor bende de vardı öyle yaptım

Teknik olarak,sunduğun seçenekler arasında fark yok.İlginç;
  • quote:

quote:

Arkadaşlarımızın dediği doğru olabilir belki ama onlarla uğraşma direk setupa tıklama cd'nin içini açıp autorun ile kur o zaman oluyor bende de vardı öyle yaptım

Tekniği falan bilmem ben hocam yaptığımı denemesini söylüyorum.
  • aynı sorun...yok mu bir çözüm
  • quote:

quote:

Arkadaşlarımızın dediği doğru olabilir belki ama onlarla uğraşma direk setupa tıklama cd'nin içini açıp autorn ile kur o zaman oluyor bende de vardı öyle yaptım

Arkadaşın kastettiği sanırım CD içerisindeki Disk1 klasöründeki setup.exe dosyası. Yani ana klasördeki autorun ekranı değil. Çünkü ben öyle denedim ve setup çalıştı, kurdum, win7 64 bit'te rahatlıkla oynuyorum.

• arkadaslar bence xp yüklemek sacma o kadar oyun cesitinden vazgeçip bir oyun için xp yüklemek zaman kaybi ve sacmaliktir bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerian

quote:

quote:

Arkadaşın kastettiği sanırım CD içerisindeki Disk1 klasöründeki setup.exe dosyası. Yani ana klasördeki autorun ekranı değil. Çünkü ben öyle denedim ve setup çalıştı, kurdum, win7 64 bit'te rahatlıkla oynuyorum.

fenerian dedigin sekilde yaptim calisti cok tesekkurler aciklama icn diger turlu bende uyumsuzluk uyarisindan yukleyemiyordum

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=848215 bu linktende ses sorununu gidermeye yaparayan uygulama indirilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 3 Mayıs 2012; 21:13:34 >

• Oyunun ana kurulum .exe'si malesef win7 64 bit versionunda çalışmıyor.

.iso dosyasını masaüstüne yeni bir klasöre çıkart.
    disk1 klasörü içindeki setup.exe ile kurulumu yap.
    daha sonra crack yapıp oynayabilirsin.

Afiyet olsun.

Türkçe yama süper olmuş tavsiye ederim. İçinde Oyun içi ses problemini düzelten yama da mevcut.
    http://www.oyunceviri.com/forum/threads/5521-Max-Payne-1-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-(Oyunceviri-com-Yap%C4%B1m%C4%B1)/page5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallarts -- 6 Haziran 2012; 19:01:51 >

• Beyler ben kurmayı tesadüfen başardım öncelikle direk çalıştır demeyin
    sağ tıklayıp aç deyin içindeki dosyalar içinde bin dosyası var ona gelin demo32 exe var ona tıklayın sonra sizden bişi isticek maxpayne.dbd idi sanırım zaten direk onun olduğu yere gidiyo ona tıklayın kurulum başlıyor ben öle kurdum.
    Not W7 64 bit benimkide :)
  • max payne 1 win 7 desteklemiyo ancak max payne 2 destekleniyor ben oynadım ve bitirdim pc iyi ise max payne 3 de kaldırır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.