Bildirim
Beyler Laptop'ı dağıttım ama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
resimlerde bişey göremedim kartını iç etmişler heralde harbi nerde neye istinaden söktünüz -
ya satmak için çıkaracaktım galiba kart anakarta entegre, mxm değil -
aynen öyle değiştiremezsin etekre olmazsa uprage özelliği olur yani değişir. komple satabilirsin -
son fotodaki ram slotlarının sağındaki kare yada soğutucu bloğun altında olabilir ekran kartı chipi -
Yok hocam anakartın altını üstüne getirdim,birde borunun olduğu aliminyum plakayı kadırınca altında işlemci gibi kare bir cip çıkıyor ama o da çıkacak gibi durmuyordu slota takılmış birşey göremedim,mxm olmayan harici ekran kartı oluyor mu yahu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janparey -- 22 Ağustos 2011; 0:59:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: can_66
Yok hocam anakartın altını üstüne getirdim,birde borunun olduğu aliminyum plakayı kadırınca altında işlemci gibi kare bir cip çıkıyor ama o da çıkacak gibi durmuyordu slota takılmış birşey göremedim,mxm olmayan harici ekran kartı oluyor mu yahu?
oluyor evet , borunun altındakidir buyuk ihtimal ekran kartı cip şeklinde -
borunun altinda kalan cpu olmasi lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ram slotunun yanındaki yer ekran kartı harici ekran kartı diye ayrı bi parça arama -
Ya şimdi ben anlamadım benim kartım bellek olarak harici yapı olarak entegre mi oluyor? -
valla bende anlayamadim anakarta gömuluyse neden o zaman harici ekran karti derler ki anakarttada harici parca görunmuyo hic -
quote:
Orijinalden alıntı: ceka16
borunun altinda kalan cpu olmasi lazım
hayır işlemci mor parçayla tutturulmuş olan çip -
su borunun ucundaki 4 köse yer yokmu üzerinde 4 vida yeri olan o bölge benim islemcinin tam üzerine oturuyor -
arkadaşın dediği gibi mor olan işlemci soketi, onunda borusu ve plakası vardı ama çıkarttım o fotoda Bilgisayarı tekrar birleştirdim.Olduğu gibi satacam artık,ilgilenen bütün arkadaşlara çok tşkrlr
-
-
http://a1108.hizliresim.com/11/8/22/8680.jpg
Resimde bulunduğu konumu gösterdim
Anakarta entegre bir yapısı var zaten genelde artık bu şekilde yapıyolar herşeyi anakarta entegreli hale getirip yerden tasarruf yapıyolar. Eskiden wlan bluetooth modülü falan ayrıydı artık onlarda entegre haline geldiler.Tabi hala piyasada entegre olmayanlarıda mutlaka bulunur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X