Şimdi Ara

Beyler kızla sinemaya filan gidcez..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ikinci buluşmamız , kıza dedim ki sinemaya gidelim ordanda sahile gideriz yürürüz filan tamam olur gideriz dedi. Şimdi bu benim ilk sevgilim olduğu için zorlanırım gibi gelmiyo açıkcası kendime güveniyorum yaparım ben . Ama tabi siz tecrübelisiniz şimdi , sinemaya götürdüm çıktık filan konuşuruz öyle işte film hakkında biraz sonra szhile gidcez orda nasıl davranayım elini nezaman tutayım , yada sinemada tutayımmı elini . Parfüm olarak armani black code alcam açık parfümcüde var . Giyim kırmızı siyah kareli gömlek , yeşil siyah kareli gömlek , mavi kırmızı beyaz filan kareli buda güzel bi gömlek , siyah keten , bide lacivert keten ama öyle sırıtanlardan değil yakışanlardan böyle adam gibi bişey yani . Bide saatim var . Giyim konusunda hangisini giyyim yardımcı olursanız , bide nasıl davranmam lazım , yapmzm gerekenler yapmamdm gerekenler , bunları bilmek istiyorum çünkü hiç bişeyi mahvetmek istemiyorum her şey güzel olsun istiyorum.

Gideceğim film Aşkın 10 Kuralı , kıza söylemedim daha sizce uygunmudur bu , bide beyaz saray düştü , şirinler 2 , maskeli süvari var bunlar olurmu kızla bilemiyorum aşkın 10 kuralı daha mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptezel Değilim -- 13 Ağustos 2013; 3:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinemada kızın elini tutma zorunluluğu yok. 2. Buluşma için erken.

• Elini tutma, gözlerini kaçırma, sinemada romantik bir kısma geldiğinde öpmeye kalkma
  • SS atmadan olmaz. Ama genel olarak siyah ve kırmızı iyi bi ikilidir de ayakkabı ve saate göre değişir. Ona göre kombine etmen gerekir.

Olduğun gibi davran akışına bırak. İlla elini tutucam öpücem diye koşullama kendini sonra kız abaza zannedip ürkmesin. Bide sinemada en fazla elini tut, ilk sinemada öpme olayına girme öpebilmek için sinemaya götürmüş gibi bi his uyandırır yine abaza bu diye düşünür kız.

Tabi kızın mezhebi genişse kuralları esnetebilirsin ama normal biriyse dediklerime dikkat et.
  • Oncelikle elini tutma seyi diye bir vakit yok.hazir hissetiginde tutuver elini.sinemada mutlaka ona yakin ol ama abaza gibide olma. Mütevazı ol gün boyunca.
    Spor giyin bence.ciktiktan sonrada elele sahilde sohbet edersiniz iyi olur

• sinemaya gitmeden önce kızı evine çagır ve patlat yani mısır patlat sinemada pahalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Elini tutma, gözlerini kaçırma, sinemada romantik bir kısma geldiğinde öpmeye kalkma

+1 bunları yapmana gerek yok,ışıklar söndüğü anda em onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su ılıskılerden cıkardıgım bı ders varsa o da bulusma oncesı kesınlıkle program yapmamak hep akısına bırakıcaksın hıc kafa yormayacaksın hersey kendıglınden oluyo zaten ayrıca da kafa yorup kafanda program yaptıgında hayal ettıgın gıbı gıtmezse moralın bozulur bosuna.o yuzden her zaman hıc program yapmayacaksın ıste elını su zaman mı tutsam bu zaman mı vs. Dıye akısına bırakıcaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Sinemada kızın elini tutma zorunluluğu yok. 2. Buluşma için erken.

Evlenme teklifi etmeyecek hocam elini tutacak alt tarafı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

Su ılıskılerden cıkardıgım bı ders varsa o da bulusma oncesı kesınlıkle program yapmamak hep akısına bırakıcaksın hıc kafa yormayacaksın hersey kendıglınden oluyo zaten ayrıca da kafa yorup kafanda program yaptıgında hayal ettıgın gıbı gıtmezse moralın bozulur bosuna.o yuzden her zaman hıc program yapmayacaksın ıste elını su zaman mı tutsam bu zaman mı vs. Dıye akısına bırakıcaksın.

doğru söyliyosun bende akışına bırakıcam zaten. Ama yapmamam gereken şeylerii yapıpda mahvetmek istemiyorum.

• Hocam kiyafet ve parfum konusunda sunu soyleyeyim her bulusmada şık olucam diye ugrasilmaz ya her zaman giyimine özen gösterir şık giyinirsin ya da kizin yaninda normalde disarida gezdigin gibi takilirsin o kadar gosterise gerek yok.

• Bu kadar kendini kasma bence akışına burak
  • Laciverdi boşver siyah keten giy. Kardeş nasıl davranmalıyım diye sormuşsun, normal davran, nasılsan öyle davran. Dürüst ve samimi ol. Olucaksa böyle olur, samimi olmazsan eninde sonunda patlarsınız zaten. Sinema'dan sonra Özsüt'e falan dondurma yemete götürebilirsin, mesela kız arkadaşım çok sever dondurmayı her fırsatta gideriz mutlu olur onu öyle görünce ben de mutlu olurum, kızı sen tanıyosun sevdiği bişeyler varsa bildiğin onu yapmaya çalışın. Elini tutmaktan çok çekinme, kızı bilmiyorum ama çok katı değilse bu konularda hiçbir kız sevgilisinin elini tutmasından rahatsız olmaz, aksine hoşuna gider ister bunu. Film olarak komik bişeyler ayarlayabilirsen kız güler eğlenir çıkışta da daha sıcak bir ortam olur, şimdi siz daha yenisiniz çekinirsiniz çoğu şeye hatta sohbetleriniz arasında iki tarafın da sustuğu sessiz gergin boşluklar olabilir, bu sıcak ortam çok işine yarayabilir.

Bir de kızın gözlerinin içine bak, bence bu çok önemli. Giyim kuşamından on kat daha önemli hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Laciverdi boşver siyah keten giy. Kardeş nasıl davranmalıyım diye sormuşsun, normal davran, nasılsan öyle davran. Dürüst ve samimi ol. Olucaksa böyle olur, samimi olmazsan eninde sonunda patlarsınız zaten. Sinema'dan sonra Özsüt'e falan dondurma yemete götürebilirsin, mesela kız arkadaşım çok sever dondurmayı her fırsatta gideriz mutlu olur onu öyle görünce ben de mutlu olurum, kızı sen tanıyosun sevdiği bişeyler varsa bildiğin onu yapmaya çalışın. Elini tutmaktan çok çekinme, kızı bilmiyorum ama çok katı değilse bu konularda hiçbir kız sevgilisinin elini tutmasından rahatsız olmaz, aksine hoşuna gider ister bunu. Film olarak komik bişeyler ayarlayabilirsen kız güler eğlenir çıkışta da daha sıcak bir ortam olur, şimdi siz daha yenisiniz çekinirsiniz çoğu şeye hatta sohbetleriniz arasında iki tarafın da sustuğu sessiz gergin boşluklar olabilir, bu sıcak ortam çok işine yarayabilir.

Bir de kızın gözlerinin içine bak, bence bu çok önemli. Giyim kuşamından on kat daha önemli hatta.

önerilerin için sağol söylediklerin mantıklı geliyo düşününce. Ben zaten kıza dedim benden hiç bi zaman çekinme ben senin sevgilinim filan , oda tabi haliyle ilk adımı benden bekliyo yani elini tutsam kaçınmaz çünkü bunları çok konuştuk biz biliyorum yani .

• sinemaya film izlemeye gitmiyorsundur umarım
  • bi sorun var şimdi biz otobüsle gitcez otobüste suskunluk olucak kesin kızın canı sıkılmasın istiyorum ama bunuda hallederim ya ben

• korkunç filme götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

korkunç filme götür

aklıma gelmedi değil korku filmi iyi fırsat ama gidceğim sinemada yok , aetık ilişkimizin uzun zaman sonrasında evde yalnız başımıza izlerik yani

• 1. kendini kasma
    2. kendin ol
    3. giyimi vs çok kafa yorma çok şik olacam diye uğraşma.. (saat - gömlek - parfüm ) tamamdir..
    4. kizin hareketlerinden ne zaman tutman gerektigini öpmen gerektigini cikarman gerekli..
    5. armani code gece parfümüdür.. yani bar vs.. onun yerine hugo boss çeşitlerine bak derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

1. kendini kasma
    2. kendin ol
    3. giyimi vs çok kafa yorma çok şik olacam diye uğraşma.. (saat - gömlek - parfüm ) tamamdir..
    4. kizin hareketlerinden ne zaman tutman gerektigini öpmen gerektigini cikarman gerekli..
    5. armani code gece parfümüdür.. yani bar vs.. onun yerine hugo boss çeşitlerine bak derim..

212 men uygunmudur peki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.