Bildirim
Beyler kıza nasıl çıkma teklifi ediyim (CİDDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sakın abuk subuk bir mesaj ile çıkma teklif etme.
Romantiklik yapayım deme.
Sade bir şekilde "sevgilim olurmusun?" De yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami
geçerli bir sebebi varmı bana pek mantıklı gelmedi açıkcası -
quote:
Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami
geçerli bir sebebi varmı bana pek mantıklı gelmedi açıkcası
Kiz forumlarında araştır kardeşim.
alt üstü bi kız , o kadar üstün görme onu sonra ezilen sen olursun.. dikkat güzel bişi olmasını istiyorsan... bi sinema teklifini buludunur yeter.. -
UPP BEYLER YARDIM SİNEMA TEKLİFİ OLABİLİR -
Ben yemekten sonra gozlerının ıçıne bakarak benden hoşlanıyomusun diye sormuştum 3 4 sn sonra evet demişti oda, bende o klasic soruyu sormama gerek varmı demıştım gulerek :) oda hayır gerek yo dedi gülerek sarıldı falan yani aranızda bişeyler varsa kendiliğinden gelişiyor zaten -
Örümcek Adam 2 'den bir sahne. Kesin tavlarsın kızı.
"- Ben erkeğim. Sen kadınsın."
Sonra kızın yüzüne bir beklentin varmış gibi bak. Heyecanlı şekilde. -
Senden hoslaniyorum diyeceksin kizda ayni sekilde bir tutum sergilerse sevgili olursunuz ne teklifmis be arkadas sanki evlenme teklif edecen
quote:
Beyler ben şimdi bi kızı çok seviyorum. Bunla önceden bir geçimişimiz var. Ama ayrılmıştık. Şimdi tekrar konuşmaya falan başladık. Tekrar çıkma teklifi edicem ama ne diyim bilemiyorum. Telefondan mesaj atıcam . Yardım edin lütfen ne diyceğimi bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
yüzyüzeyken ansızın sevgilim ol de işe yarıyor -
Ya beyler hoşlandığım bi kız var okulda bana bakıp duruo işte ben de ona bakıyodum.Bu kızın bi çıktığı vardı dua ettim nolur ayrılsınlar die kız bi haftada ayrıldı sevgilisinden :D Şu anda öle bakışıyoruz.Çıkma teklifi edicem ama benim kollar çok ince gözüküo ondan çok çekiniyorum.Sizce napmalıyım tecrübeliler bi yardım etsin pls -
quote:
Orijinalden alıntı: ***MORİARTY***
Ya beyler hoşlandığım bi kız var okulda bana bakıp duruo işte ben de ona bakıyodum.Bu kızın bi çıktığı vardı dua ettim nolur ayrılsınlar die kız bi haftada ayrıldı sevgilisinden :D Şu anda öle bakışıyoruz.Çıkma teklifi edicem ama benim kollar çok ince gözüküo ondan çok çekiniyorum.Sizce napmalıyım tecrübeliler bi yardım etsin pls
kolunu alçıya aldır öyle teklif et -
"Benimle sevişmek ister miydin?Ben isterdim."
bu mesajı at. -
quote:
Orijinalden alıntı: altı ok
"Benimle sevişmek ister miydin?Ben isterdim."
bu mesajı at.
O zaman git seviş kendinle diye cevap alırsın yapma -
Doğrudan sıvı alışverişine geçebilir miyiz falan deme sakın :)Akıl Oyunları filminde işe yaramamıştı..
Bence hiçbir şey söyleme..görüşmeye devam et zaten kendiliğinden şekillenir.. -
Bir yere davet et yemek falan yiyin. Sonra kalkıp yürümeye başlayın yürürken aniden dur sen durduktan 2-3 adım sonra oda durup sana ne olduğunu soracaktır. Yanına gelmesini söyle yüzü sana dönük bir şekildeyken ellerini ona doğru göster bak ellerim boş değil mi diye sor, evet cevabını aldıktan sonra kızın ellerini tut. Ellerimi de kalbimi de dolduran kişi olur musun? Sorusunu sor etkileyici olabilir diye düşündüm -
quote:
Orijinalden alıntı: GeceGezeR
Bir yere davet et yemek falan yiyin. Sonra kalkıp yürümeye başlayın yürürken aniden dur sen durduktan 2-3 adım sonra oda durup sana ne olduğunu soracaktır. Yanına gelmesini söyle yüzü sana dönük bir şekildeyken ellerini ona doğru göster bak ellerim boş değil mi diye sor, evet cevabını aldıktan sonra kızın ellerini tut. Ellerimi de kalbimi de dolduran kişi olur musun? Sorusunu sor etkileyici olabilir diye düşündüm
ben gülerim -
Yolda yürürken birden stop et o da yürümeyi kesip sana dönecektir gözlerine bak sonra şu cümleyi söyle; Benimle sıvışır mısın ? Gerisi gelir zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: ***MORİARTY***
Ya beyler hoşlandığım bi kız var okulda bana bakıp duruo işte ben de ona bakıyodum.Bu kızın bi çıktığı vardı dua ettim nolur ayrılsınlar die kız bi haftada ayrıldı sevgilisinden :D Şu anda öle bakışıyoruz.Çıkma teklifi edicem ama benim kollar çok ince gözüküo ondan çok çekiniyorum.Sizce napmalıyım tecrübeliler bi yardım etsin pls
Bana da dua et bi hafta içinde zengin olursam konuşmana bile gerek kalmadan kız senindir.
quote:
Beyler ben şimdi bi kızı çok seviyorum. Bunla önceden bir geçimişimiz var. Ama ayrılmıştık. Şimdi tekrar konuşmaya falan başladık. Tekrar çıkma teklifi edicem ama ne diyim bilemiyorum. Telefondan mesaj atıcam . Yardım edin lütfen ne diyceğimi bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
su başına götür eğer kabul ederse ne ala
etmezse eşşek sudan gelene kadar verirsin odunu
Benzer içerikler
- evde musallat belirtileri
- krediyi erken kapatmak avantajlı mi
- terbisil hap kullananlar
- eczane nereye şikayet edilir
- alkol sonrası üşüme titreme
- blackberry kurucusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X