Şimdi Ara

beyler kız konusu acil :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1 senedir tavlamaya çalıştığım hatun artık bana çok yakın ama o benden ona kanıtlamamı istedi bende cumartesini bekle dedim çok güzel bişi yapıp ona bunu kanıtlamam lazım bana yardım edin

bi arkdaş kalbinin üstüne adını yazdır dövme yaptır ded
    i sizce başka ne yapiyim

• zaten senin sevgine kendi kendine değil de senin yaptığın bişeylerle inanacaksa o iş yürümez ki. İlişki boyunca da sürekli bişeyleri kanıtlamak, sevgini göstermek zorunda kalırsın. Zaten o senin onu sevdiğini "hissetmiyosa" beni inandır diyosa bi sorun vardır. Bence aynısını söyle, sevgi inandırılacak değil hissedilecek bir duygudur de.
  • Bu konu ciddiyse gerçekten çok saf bir kardeşimizsin.
    Kız atraksiyon istiyor sanırım.
    Seni seviyor olsa senden bir şey yapmanı beklemezdi ki. :D
    Seviyorsa seviyordur, sevmiyorsa da böyle dumur eder adamı. :D
    Kızla hiç görüşme bir daha. En iyisi bu olur.
    Bu kadar küçük düşmeye gerek var mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mone -- 29 Haziran 2012; 3:31:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaosseko

zaten senin sevgine kendi kendine değil de senin yaptığın bişeylerle inanacaksa o iş yürümez ki. İlişki boyunca da sürekli bişeyleri kanıtlamak, sevgini göstermek zorunda kalırsın. Zaten o senin onu sevdiğini "hissetmiyosa" beni inandır diyosa bi sorun vardır. Bence aynısını söyle, sevgi inandırılacak değil hissedilecek bir duygudur de.

+1
  • eve çagır çıplak karşıla :D
  • cumartesi günü onu evine çağır ve yanında sesli gür bir şekilde osur
  • hikaye lan oğlum kız senin neyaptığını önemsediği yok muhtemelen arkadaşları arasında anlatıp pyasa yapacak uğraşma boş işler halbuki karı sana tav olsa neden isbat istesin her türlü senle olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızın yaşı 15 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xx_RazorBlade_xX

eve çagır çıplak karşıla :D

Naked man işe yarıyor mu öğrenmiş oluruz :D dene bir bakayım.
  • Cükünü kökünden kestir senin için yaptım de.
  • Yapacağın en güzel şey ona bir buluşma saati söyle o kız ne yapacak filan diye hayaller kursun günlerce sonra buluşma yerine gitme aramalarını açma mesajlarına cevap atma ve birdaha görüşme. En çok böyle etkilenir ve hayatı boyunca unutamaz. Seven kız zaten böyle isteklerde bulunmaz sadece masumca bekler. En iyisi bir ders ver ve muhatap olma. Aşkından ölsen bile gururundan hareketlerinden kişiliğinden ödün verme derim ben
  • Tek cumle ile O ILiski saglama benzemior

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanıtlamamı istiyor vur tekmeyi gitsin seven karşılıksız sever hiç birşey beklemeden baya safmışsın arkadaş
  • Kız senle dalga geçiyor şöyle arkadaşlarına anlatacağı bi havalı hikaye felan. Sen böyle üstüne düştükçe kızların çok çekersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.