Şimdi Ara

Beyler Kendime Çeki Düzen Vermem Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki aranızda benden büyükleri vardır demiyeyim eminim ki vardır.
    Ben bundan 1 sene öncesine kadar tertemiz, daha küfür etmeyi bile beceremeyen, hiç bir kavgaya bu yaşına kadar karışmamış, kısacası asosyal birisiydim.
    Fakat ne olduysa sigaraya başlamamla oldu..
    Sigara dedik iyi güzel herkes içiyor, fakat bundan sonra ara sıra alkol almaya basladım (ki bu çok kötü değil 4 ayda bir 2 ayda bir vs.) ama sonrası kötü. maras otu var belki bilirsiniz sigarayı bırakmak için ona basladım. bu sefer ikisine bağımlı oldum.
    bunlarıda geçelim sanırım yavaş yavaş uyuşturucuya doğru gidiyorum ki bu benim korkulu rüyam.. eczaneden uyuşturucu etkisi olan bir ilaç aldım halisulojen etkisi yaratıyor sadece ondan 10 tane içtim bugün hap attım yani 10 tane. yasal hap.
    etrafımdaki (iş yerindeki insanlar) tarafından artık 'kendine çeki düzen vermen lazım' gibi kelimeler duymaya basladım. dalgınım, işi düzgün yapmıyorum. ki şuan 50 sayfa birikmiş proje var ( bu okul ile ilgili ) bunu okullar devre arası yapmadan bitirip not almam lazım..
    gece saat 4-5-6 ciivarı yani sabaha karşı uyuyorum ve 7-8 gibi tekrar kalıyorum. ertesi gün 10 saat 15 saat allah ne verdiyse uyuyorum işi ve okulu aksatıyorum. şuan hiç bir şeyde başarılı değilim. nisanda tekrar sınava gireceğim fakat hiç bir şey bilmiyorum. toplam devamsızlık hakkı süremin dolmasına 2 gün kaldı ve daha okulların kapanmasına 5 ay var.
    lütfen bana yardım edin, 1 sene önceki halime dönmek istiyorum. en azından şu etrafa pis koku yayan sigara denen mereti bırakmak ve bana zararı olsa bile çevreme olan zararı, bana karşı olan kötümser negatif bakışların yok olmasını istiyorum.
    şuan o hapın etkisiyle nasıl bir yazı yazdım saçmamı oldu çok mu uzun detaylı oldu bilemiyorum ama bir yardım istiyorum. gençlik işte birşeye bağlandınmı herşeye yöneliyorsun adrenalin olsun diye. kanı kaynıyo insanın.

• aciz insanın tekisin demekki, etrafında düzgün arkadaşın yok mu onlarla takıl, bırak şimdiki takıldığın arkadaşlarını.
  • İşe yaramaz insanın tekisin sen bir uzay maymunu bir kaçkın tarihin ortanca çocuğusun.Şimdi eğitime başla...
  • 1 senede neden bu kadar bozuldun sigarayı boşver ama hap felan nedir alkol de tamam ayda yılda sorun olmaz ama neden hapa felan ihtiyaç duyuyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuaydin

aciz insanın tekisin demekki, etrafında düzgün arkadaşın yok mu onlarla takıl, bırak şimdiki takıldığın arkadaşlarını.

evet kilit nokta bu bence, o haline dönmek istiyorsanda bir süre iyi dediğin arkadaşlarla bile takılma zaten büyük ihtimalle aralarına giremezsin, bir süre asosyel olmak iyi ilaç olur bence(bu arada bilinçli olduğun için ve kendinle çok başbaşa kalacağından kanımca kurtulursun dertlerin) sonrası sen iyi arkadaşlarda bulursun iyi arkadaşta olursun..
  • hapı boşver, uykuyu düzene sok gerisi gelir. dışarıdaki herkes çok mu düzgün? elini sallasan alkoliğe, sigara tiryakisine çarpıyor ama bir şekilde olup gidiyorlar. kendine gel dostum. benden sana gelsin bu şarkı. ingilizcen varsa dinle. yoksa sözlere bak netten. haydi güzel konularını da bekliyoruz.

http://fizy.com/#s/17wtyb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoque -- 29 Aralık 2011; 2:24:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktora git. Gerekirse o seni psikoloğa/psikiyatra yönlendirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

Belki aranızda benden büyükleri vardır demiyeyim eminim ki vardır.
    Ben bundan 1 sene öncesine kadar tertemiz, daha küfür etmeyi bile beceremeyen, hiç bir kavgaya bu yaşına kadar karışmamış, kısacası asosyal birisiydim.
    Fakat ne olduysa sigaraya başlamamla oldu..
    Sigara dedik iyi güzel herkes içiyor, fakat bundan sonra ara sıra alkol almaya basladım (ki bu çok kötü değil 4 ayda bir 2 ayda bir vs.) ama sonrası kötü. maras otu var belki bilirsiniz sigarayı bırakmak için ona basladım. bu sefer ikisine bağımlı oldum.
    bunlarıda geçelim sanırım yavaş yavaş uyuşturucuya doğru gidiyorum ki bu benim korkulu rüyam.. eczaneden uyuşturucu etkisi olan bir ilaç aldım halisulojen etkisi yaratıyor sadece ondan 10 tane içtim bugün hap attım yani 10 tane. yasal hap.
    etrafımdaki (iş yerindeki insanlar) tarafından artık 'kendine çeki düzen vermen lazım' gibi kelimeler duymaya basladım. dalgınım, işi düzgün yapmıyorum. ki şuan 50 sayfa birikmiş proje var ( bu okul ile ilgili ) bunu okullar devre arası yapmadan bitirip not almam lazım..
    gece saat 4-5-6 ciivarı yani sabaha karşı uyuyorum ve 7-8 gibi tekrar kalıyorum. ertesi gün 10 saat 15 saat allah ne verdiyse uyuyorum işi ve okulu aksatıyorum. şuan hiç bir şeyde başarılı değilim. nisanda tekrar sınava gireceğim fakat hiç bir şey bilmiyorum. toplam devamsızlık hakkı süremin dolmasına 2 gün kaldı ve daha okulların kapanmasına 5 ay var.
    lütfen bana yardım edin, 1 sene önceki halime dönmek istiyorum. en azından şu etrafa pis koku yayan sigara denen mereti bırakmak ve bana zararı olsa bile çevreme olan zararı, bana karşı olan kötümser negatif bakışların yok olmasını istiyorum.
    şuan o hapın etkisiyle nasıl bir yazı yazdım saçmamı oldu çok mu uzun detaylı oldu bilemiyorum ama bir yardım istiyorum. gençlik işte birşeye bağlandınmı herşeye yöneliyorsun adrenalin olsun diye. kanı kaynıyo insanın.

sigara bırakılırmı
    sabah uyanıp 1 tane yaktınmı ohh mis gibi kokusu içine çek rahatla insanın cenı çeker
    bira desen insanın içini ferahlatır kafasını dağıtır etrafı tozpembe görürsün dert kalmaz,rüyada gibi olursun,bira içtinmi 2 tane iç kafa hafif dönsün tamamdır

• yakında hırsızlığada başlayabilirsin hap içme ne yaptığını bilmezsin

Beyler Kendime Çeki Düzen Vermem Lazım
  • Senin durum vahim. Git abdest al namaza başla başka hiç bişey derman olmaz sana
  • adam ol
    adam olana bu sozler
  • Güldüm :) ben senin düzelebileceğine inanmiyorum, çevresinin çok etkisinde kalan kişilik sorunlari olan birine benziyorsun.
  • Çek-i Düzen. Düzenle ver.

• Ne desem bilemedim.
  • Bu hayat bazı şeyleri yaşamak için çok kısa.

Zevk almaya bak ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.