n11 sahte ürün ne yapmam lazım

-
-
up
-
vay arkadaş daha neler göreceğiz.
n11 ve gittigidiyor bana hiçbir zaman yeteri kadar güvenilir gelmemiştir.
Hepsiburada da gönül rahatlığı ile sipariş edemiyor insan. Ama en azından ürünün satıcısının Hepsiburada olduğu zaman direkt muhatap bulabiliyorsun karşında.
-
iade
-
Hocam pahalıya aldım sahte olacağı aklımın ucundan bile geçmedi ya ilk defa görüyorum sanki aliexpressten aldık. Bunların da sahtesi çokmuş piyasada dikkatli olun.
-
M12-1 sitesi zaten sahte ürün satıcıları dolu bir platform Trendpatika ve o sitelerden elektronik ürün almayın. müşteriyi korumuyorlar kesinlikle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam iade için nasıl bir yol izlemem lazım? İade talebi oluşturdum kargoya vereyim mi yarın? Yoksa doğrudan THY'ye mi başvurayım?
-
Amazon dışında bir yerden alışveriş yapmıyorum. Fiyatına bile bakmam. Dolandırıcı türko esnafı ile muhatap olacak değilim.
-
zorluk çıkarıyorsa N11 ve satıcı direkt olarak THH’e başvuracağınızı söyleyin ve THH’e başvurun hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba @Ryo41,
Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
n11.com
-
iadem onaylandı teşekkürler param geri geldi.
En Beğenilen Yanıtlar

Amazon dışında bir yerden alışveriş yapmıyorum. Fiyatına bile bakmam. Dolandırıcı türko esnafı ile muhatap olacak değilim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X