Şimdi Ara

n11 sahte ürün ne yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şikayet vara falan yazdım arkadaşlar kötü mü yaptım sahte ürün olduğunu belirtmekle?

Samsung ssd almıştım sahte geldi :( Ürünü açtım taktım pc ye samsungun yazılımı sahte diyor.

• up

• vay arkadaş daha neler göreceğiz.

n11 ve gittigidiyor bana hiçbir zaman yeteri kadar güvenilir gelmemiştir.

Hepsiburada da gönül rahatlığı ile sipariş edemiyor insan. Ama en azından ürünün satıcısının Hepsiburada olduğu zaman direkt muhatap bulabiliyorsun karşında.

• iade

• Hocam pahalıya aldım sahte olacağı aklımın ucundan bile geçmedi ya ilk defa görüyorum sanki aliexpressten aldık. Bunların da sahtesi çokmuş piyasada dikkatli olun.

• M12-1 sitesi zaten sahte ürün satıcıları dolu bir platform Trendpatika ve o sitelerden elektronik ürün almayın. müşteriyi korumuyorlar kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

hocam iade için nasıl bir yol izlemem lazım? İade talebi oluşturdum kargoya vereyim mi yarın? Yoksa doğrudan THY'ye mi başvurayım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazon dışında bir yerden alışveriş yapmıyorum. Fiyatına bile bakmam. Dolandırıcı türko esnafı ile muhatap olacak değilim.  

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    zorluk çıkarıyorsa N11 ve satıcı direkt olarak THH’e başvuracağınızı söyleyin ve THH’e başvurun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba @Ryo41,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

• n11com N kullanıcısına yanıt

iadem onaylandı teşekkürler param geri geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.