Şimdi Ara

Beyler kapının önünde 2 herif var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kapının önünde 2 herif var deminden beri kapının önünde sigara içiyolardı (uyuşturucu da olabilir) kapıları falan dinliyolar .5. kattayız bizim kapıyı dinlerken kapımıza tekme attım ses çıksın diye kaçtılar . Polisi aramayı hiç akıl edemedim . Bi daha gelirlerse polisi arıyım mı?

• Hırsızdır onlar kesin ihtimalle başta ortalığı kollamışlardır giden gelen varmı sokak durumu nasıl diye sonrada kapılar dinlemişlerdir içeride birisi varmı ses geliyormu diye kapını kitle kardeşim hatta önüne erkek ayakkabısı koy 3-4 tane farklı numaralarda uyumayadabilirsin aman dikkat et yinede başka bir şey olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

Hırsızdır onlar kesin ihtimalle başta ortalığı kollamışlardır giden gelen varmı sokak durumu nasıl diye sonrada kapılar dinlemişlerdir içeride birisi varmı ses geliyormu diye kapını kitle kardeşim hatta önüne erkek ayakkabısı koy 3-4 tane farklı numaralarda uyumayadabilirsin aman dikkat et yinede başka bir şey olabilir

Evet ayakkabı koyun ki hırsızlık yapmaları için içeriye girmek zorunda kalmasınlar.

• 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Ayakkabıları koyucam şimdi teşekkürler
  • Hocam büyük bir şehitse hırsızlıktır millet bayrama gitti diye gelmişlerdir.

Mesela kollarlar arabasıyla vs. tatile giden kaçıncı katta oturuyor vs. diye.

Ailen araba vs. ile gitmişse çanta valiz çıkmışlarsa evden sende teksen ondan sizi kollamış olabilirler.

Polisi ara derim.Sigaraysa dikkat çekmemek içindir.Ya da hırsızlık öncesi kafa olsun diye uyuşturucu olabilir kenevir vs.
  • quote:

Hırsızdır onlar kesin ihtimalle başta ortalığı kollamışlardır giden gelen varmı sokak durumu nasıl diye sonrada kapılar dinlemişlerdir içeride birisi varmı ses geliyormu diye kapını kitle kardeşim hatta önüne erkek ayakkabısı koy 3-4 tane farklı numaralarda uyumayadabilirsin aman dikkat et yinede başka bir şey olabilir

Erkek ayakkabısını görünce koptum :D Ayakkabının meali : Girme belanı mıçarım :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

quote:

Erkek ayakkabısını görünce koptum :D Ayakkabının meali : Girme belanı mıçarım :D.

Tam anlamıyla öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx

bu siteden ihbar et yaklaşık 10 dakika içerisinde gelirler 2 şüpheli şahıs evleri keşfediyorlar de hırsızlık olabilir de gelirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackthunderx

http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx

bu siteden ihbar et yaklaşık 10 dakika içerisinde gelirler 2 şüpheli şahıs evleri keşfediyorlar de hırsızlık olabilir de gelirler.

knka 155 bedava onla ugrascagina

• quote:

Hırsızı bulduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

Beyler kapının önünde 2 herif var deminden beri kapının önünde sigara içiyolardı (uyuşturucu da olabilir) kapıları falan dinliyolar .5. kattayız bizim kapıyı dinlerken kapımıza tekme attım ses çıksın diye kaçtılar . Polisi aramayı hiç akıl edemedim . Bi daha gelirlerse polisi arıyım mı?

hocam semt nere ? kapı dinleme derken dış kapı değil dimi ? yani apartmanın kapısı ? kapının tam önünde mi içiyolardı ? konusma oluyo muydu aralarında ? tekme atarken heycanlandın mı ? kaçarken bişi dediler mi ? bi daha olursa kesin ara ve hazırlıklı olmaya çalış. yaşları kaç gibiydi ?
  • duayen00 kullanıcısına yanıt
    semt bayrampaşa.Binanın içinde 5. katta oturuyoruz kapının önünde sigara veya başka bişey içip sessizce konuşuyolardı.İçerde olduğumu belli etmek için öyle kapıya vurdum işte
  • çocuk gece boyunca uyuyamamış korkudan :D son durum ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

çocuk gece boyunca uyuyamamış korkudan :D son durum ne

olayı anneme anlattım.Annem dedi bu sabah anahtarı kapıda unutmuşuz.Korku artıyor beyler Anahtarı kopyalamış olmasınlar şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

çocuk gece boyunca uyuyamamış korkudan :D son durum ne

olayı anneme anlattım.Annem dedi bu sabah anahtarı kapıda unutmuşuz.Korku artıyor beyler Anahtarı kopyalamış olmasınlar şimdi

kilidi değiştirin kapının ev tarafına doğruda kilit taktırın
  • Bizim apartmanda bu yaşanmıştı aynısı, nerden çıktı bilmiyorum içimden kapı deliğinden bakmak geldi. Baktım biri pardösülü biri ceketli iki adam, biri ayakkabı bağlıyo numarasına karşı kapıyı dinliyordu(kapıyı dinlediğini sonradan anladım) ilk başta anlamadım geçtim. bi beş dakika sonra polis kapıyı çaldı. adamları suç üstü yakalamışlar dairede oturanlara ulaşabilir miyiz diye soruyolar.

Benim aklıma gelmedi ama ne hikmetse karşımızdaki apartmanda kuaför var kıllanmış aramış polisi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.