Bildirim
Beyler kapının önünde 2 herif var
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hırsızdır onlar kesin ihtimalle başta ortalığı kollamışlardır giden gelen varmı sokak durumu nasıl diye sonrada kapılar dinlemişlerdir içeride birisi varmı ses geliyormu diye kapını kitle kardeşim hatta önüne erkek ayakkabısı koy 3-4 tane farklı numaralarda uyumayadabilirsin aman dikkat et yinede başka bir şey olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 11Omeer
Hırsızdır onlar kesin ihtimalle başta ortalığı kollamışlardır giden gelen varmı sokak durumu nasıl diye sonrada kapılar dinlemişlerdir içeride birisi varmı ses geliyormu diye kapını kitle kardeşim hatta önüne erkek ayakkabısı koy 3-4 tane farklı numaralarda uyumayadabilirsin aman dikkat et yinede başka bir şey olabilir
Evet ayakkabı koyun ki hırsızlık yapmaları için içeriye girmek zorunda kalmasınlar.
Ayakkabıları koyucam şimdi teşekkürler -
Hocam büyük bir şehitse hırsızlıktır millet bayrama gitti diye gelmişlerdir.
Mesela kollarlar arabasıyla vs. tatile giden kaçıncı katta oturuyor vs. diye.
Ailen araba vs. ile gitmişse çanta valiz çıkmışlarsa evden sende teksen ondan sizi kollamış olabilirler.
Polisi ara derim.Sigaraysa dikkat çekmemek içindir.Ya da hırsızlık öncesi kafa olsun diye uyuşturucu olabilir kenevir vs. -
quote:
Erkek ayakkabısını görünce koptum :D Ayakkabının meali : Girme belanı mıçarım :D. -
quote:
Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya
quote:
Erkek ayakkabısını görünce koptum :D Ayakkabının meali : Girme belanı mıçarım :D.
Tam anlamıyla öyle
http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx
bu siteden ihbar et yaklaşık 10 dakika içerisinde gelirler 2 şüpheli şahıs evleri keşfediyorlar de hırsızlık olabilir de gelirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackthunderx
http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx
bu siteden ihbar et yaklaşık 10 dakika içerisinde gelirler 2 şüpheli şahıs evleri keşfediyorlar de hırsızlık olabilir de gelirler.
knka 155 bedava onla ugrascagina
quote:
Hırsızı bulduk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qrolica
Beyler kapının önünde 2 herif var deminden beri kapının önünde sigara içiyolardı (uyuşturucu da olabilir) kapıları falan dinliyolar .5. kattayız bizim kapıyı dinlerken kapımıza tekme attım ses çıksın diye kaçtılar . Polisi aramayı hiç akıl edemedim . Bi daha gelirlerse polisi arıyım mı?
hocam semt nere ? kapı dinleme derken dış kapı değil dimi ? yani apartmanın kapısı ? kapının tam önünde mi içiyolardı ? konusma oluyo muydu aralarında ? tekme atarken heycanlandın mı ? kaçarken bişi dediler mi ? bi daha olursa kesin ara ve hazırlıklı olmaya çalış. yaşları kaç gibiydi ? -
semt bayrampaşa.Binanın içinde 5. katta oturuyoruz kapının önünde sigara veya başka bişey içip sessizce konuşuyolardı.İçerde olduğumu belli etmek için öyle kapıya vurdum işte -
çocuk gece boyunca uyuyamamış korkudan :D son durum ne
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: go_can
olayı anneme anlattım.Annem dedi bu sabah anahtarı kapıda unutmuşuz.Korku artıyor beyler Anahtarı kopyalamış olmasınlar şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: qrolica
quote:
Orijinalden alıntı: go_can
olayı anneme anlattım.Annem dedi bu sabah anahtarı kapıda unutmuşuz.Korku artıyor beyler Anahtarı kopyalamış olmasınlar şimdi
kilidi değiştirin kapının ev tarafına doğruda kilit taktırın -
Bizim apartmanda bu yaşanmıştı aynısı, nerden çıktı bilmiyorum içimden kapı deliğinden bakmak geldi. Baktım biri pardösülü biri ceketli iki adam, biri ayakkabı bağlıyo numarasına karşı kapıyı dinliyordu(kapıyı dinlediğini sonradan anladım) ilk başta anlamadım geçtim. bi beş dakika sonra polis kapıyı çaldı. adamları suç üstü yakalamışlar dairede oturanlara ulaşabilir miyiz diye soruyolar.
Benim aklıma gelmedi ama ne hikmetse karşımızdaki apartmanda kuaför var kıllanmış aramış polisi :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X