Şimdi Ara

Beyler hoslandıgım kızı tanıyan varmıs.Yardımınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kampüste bayadır hoslandıgım bi kız var.sınıfını bölümünü falan biliyorum.bizim amfide bi kız arkadas tanıyormus.sizce nasıl yaparız bu işi baya tecrübesizim ben hiç sevgilim olmadı :/

arkadasıma bana bakmaz demiştim.o da baya gaz verdi gayet tipin yerinde neyine bakmayacak falan dedi.bundan önce teklif eden 3-4 kız olmustu bi şekilde ama hiçbiri tipim degildi.benım sorunum cok tecrübesiz ve cabuk heyecanlanan bi kişi olmam.sizce ne yapmam lazım bu kızla tanısmak ve sevgili olmak için?

edit:beyler ss atamam kusura bakmayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 28 Şubat 2017; 22:26:17 >

• Kıza güvenme kendi fotografini at buraya biz karar verelim önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss at yardimci olim

• Ondan sonra de hep beraber umreye gideriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk önce tipine bakalim analiz edelim sonra olur mu olmaz mi deriz sana

• Arkadaşın kızla tanışsın.hemen degil ama fazla da uzatmadan sevgilin varmı dıye sorsun.kız yok derse bir arkadasım var senınle tanısmak ıstıyor desın kızlar tanışma fikrine cok uzak bakmıyorlar genelde. direk hoslanıyor diye girmesın ama sonrası sende

• quote:

Orijinalden alıntı: space.

Arkadaşın kızla tanışsın.hemen degil ama fazla da uzatmadan sevgilin varmı dıye sorsun.kız yok derse bir arkadasım var senınle tanısmak ıstıyor desın kızlar tanışma fikrine cok uzak bakmıyorlar genelde. direk hoslanıyor diye girmesın ama sonrası sende

hocam zaten samimilermiş o dedigim arkadasla.pekı tamam ama kızın beni tanısmadan önce görmesini falan saglamalıyım ondan sonra karar verse daha iyi olur ama işte bunu nasıl saglamalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 28 Şubat 2017; 22:26:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız meselesi yardım beyler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap atın yaw hanı bu forumun yuzde 90 ını alfa erkekti
  • git tanış zaten ilk başta senden hoşlanıyorum desen kaybedersin. benide tanıştır de arkadaşına tanışın sonra duruma bağlı olaylar ilerlemeye başlayacaktır
  • en güvenilmeyecek arkadaş konu farketmeksizin kuru gaz veren arkadaşdır ama yinede sen bilirsin
  • Mesajlari buraya at biz konuşalım diyen çıkamamış

• Git konuş oda insan dostum. Yaşadığın vakit arkana bakacaksın ve ertelediğin veya cesaret edemediğin herşey için pişman olacaksın

• sevdiğin kızla bu kız beraberken yanlarinda ol bi şekilde tanistirsin sonra ordan yürürsün

• kızın resmini, tel nosunu bana at, ben bu işi yapmaya çalışayım kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

sevdiğin kızla bu kız beraberken yanlarinda ol bi şekilde tanistirsin sonra ordan yürürsün

hocam ıste o bı şekılde dedıgın olay nasılolcak :D
  • Daha buraya ss atamıyorsan bırak konuşma kızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

sevdiğin kızla bu kız beraberken yanlarinda ol bi şekilde tanistirsin sonra ordan yürürsün

hocam ıste o bı şekılde dedıgın olay nasılolcak :D

şimdi sevdiğin kızı tanıyan kıza diyon ki onla görüşürken beni çağır veya o tarz bi durum aynı kampüs olunca denk gelmen zor o açıdan sınıfındaki kızın ortam oluşturması lazim, 2 kız görüşürken yanlarinda ol iste. Sonra işte ben şu şu dersin tanışırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Daha buraya ss atamıyorsan bırak konuşma kızla

ustad dogru diyo, sen once buraya SS at senle kizin, biraz kendinden , biraz kizdan bahs et bakariz , ciddiyim
  • Ss at biz beğenirsek tamam bu iş.

Senin karşında bu işin kitabını yazmış adamlar var.

Yavrum biz bu işin ithalatını,ihracatını yeri geliyor imalatını yapıyoruz.

• Yanına git arkadaş olabilir miyiz de. Niye çekiniyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.