Bildirim
beyler fps tarzı güzel bi oyun arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu söyleyebilecek birileri -
cod la max farklı tarz
bf3 oyna o zaman -
cod gibisini bulamazsın. artık nasıl bi savaş oyunuysa lunaparkta geçer, otoparkta geçer, düğün salonunda geçer, üç bina arasında geçer o yüzden eşi benzeri mevcut değil
edit: serious sam 3 çıktı. eski usül has fps. ha kırıldı ha kırılacak eli kulağında onu bekle bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 30 Kasım 2011; 15:27:40 > -
max payne diyorsan "kane & lynch dead men" öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Kasım 2011; 15:34:15 > -
güzel öneriler beyler ama evohan arkadaşımın söylediği gibi gerçekçi oyunlar olursa daha da sevinirim. zombi yaratık falan bana ters :D -
TimeShift te ayratık varmıydı yav Güzel oyundur denemeni tavsiye ederim
Yaratıksız PFS deyincede insan tıkanıyor arkadaşım yavv yaratıksız FPS cücesiz elfsiz RPG ye benzer
Fikrini degiştirirsen Borderlands, Singularity, Bioshock*****,FarkCry***** -
Singularity. -
cod 4 lunaparkı geçemediysen (muhtemelen regular ayarda geçemedin) boşver fps falan oynama açmaz seni yani. -
1453 kardeşim cod da veteran haricinde zevk alamıyorum . ayrıca adam gibi bişey sorduk abuk yorumlarını kendine sakla -
Cod MW 3'de inanılmaz zevk aldım.Bir Amerika'da harap olmuş gökdelenlerin arasında savaşıyorsun(etrafta sivil cesetler),bir Paris'e gidip adam kaldırıyorsun daha ne anlatabilirim ki -
"MOH 2010" unutlmuş hakkaten , MW serisinin aratmaz çok iyi değil ama "Homefront" da denenebilir , "Singularity" bende öneririm kesinlikle ama arkadaşın aradağı tarz olmadığı belli , RPG ögelerinide severim diyorsan Deus EX HR kaçmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: somaliligarnett
cod 4 de lunaparkı geçemeyince oyuna küstümspor oyunlarından da sıkıldım . başlıkta da belirttiğim gibi şöyle cod veya max payne tarzı bi oyun söyleyebilirmisiniz
F.E.A.R. serisinden hangisini oynarsan oyna, yada FAR CRY oyununu dene pişman olmazsın -
beyler çok sağolun hepinize teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
"MOH 2010" unutlmuş hakkaten , MW serisinin aratmazçok iyi değil ama "Homefront" da denenebilir , "Singularity" bende öneririm kesinlikle ama arkadaşın aradağı tarz olmadığı belli , RPG ögelerinide severim diyorsan Deus EX HR kaçmaz
Deus Ex'in hikayesi filan gerçekten hoşuma gitmişti,videolar desen onlarda müthişti ama oynayışta sanki bir zorluk var.O yönden daha fazla devam etmedim oyuna. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn
quote:
"MOH 2010" unutlmuş hakkaten , MW serisinin aratmazçok iyi değil ama "Homefront" da denenebilir , "Singularity" bende öneririm kesinlikle ama arkadaşın aradağı tarz olmadığı belli , RPG ögelerinide severim diyorsan Deus EX HR kaçmaz
Deus Ex'in hikayesi filan gerçekten hoşuma gitmişti,videolar desen onlarda müthişti ama oynayışta sanki bir zorluk var.O yönden daha fazla devam etmedim oyuna.
joypad le oynayacaksanız artık oyunları
-
Yazılanlar dışında önerebileceklerim şunlar:
* Hard Reset
* Bulletstorm
* Bioshock 1-2
* Metro 2033
* Sniper Ghost Warrior
* Call of Juarez Bound in Blood
* Stranglehold(Max Payne tarzı)
* Borderlands
* Payday The Heist
* Red Orchestra 2 : Heroes of Stalingrad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 4 Aralık 2011; 13:31:46 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn
quote:
Deus Ex'in hikayesi filan gerçekten hoşuma gitmişti,videolar desen onlarda müthişti ama oynayışta sanki bir zorluk var.O yönden daha fazla devam etmedim oyuna.
joypad le oynayacaksanız artık oyunları
Kullanamam ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X