Şimdi Ara

Beyler dünyada kalan son insan olsanız ne yapardınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonuna kadar yağma :) Spor arabada gözüm yok. kamyon - stü açık kamyonet vs.. öncelikle bizim apartmandan başlayarak tüm dairelere girer işe yarar şeyleri balkonun önünde duran tıra doldur. sonra uzunca bir seyehat. yolda gördüğüm ilginçlikleri fotoğraflarım. Lüks dükkanları yağmala. öyle öyle hayat geçer işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Manzarası güzel bir sahil bulurdum kendime..Ölene kadar kendime yiyecek bir şeyler bulmak ve bir barınak inşa etmekten başka bir bir şeyle uğraşmam.

Beyler dünyada kalan son insan olsanız ne yapardınız?

• kafama sıkarım net.
  • everest tepesine çıkar moonwalk yaparak intihar ederdim
  • imralı adasını yakardım.
  • Önce yiyecek stok yaparım bir yere yerleşirim ne kadar hoşuma giden araba varsa çekerim önüne .) elektirik olmaz büyük ihtimal jeneratör var ama işin kötü yanı cinler kimsenin olmadığı yerde Yaşar ve o hayatı zindan ederler bize bence sonra kafama sıkarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç insan kalmayınca santraller çalışmadığı dolayısıyla elektrik olmadığı için bi halt yapamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Çırılçıplak dolaşırdım. Yihuuu.

Heroes dizisini izledin mi?

Evet izledim

Hiro'nun sesiyle okudum da söyleyeyim dedim
  • beyler hıc affetmıosunuz valla ölüsünü dirisini
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çırılçıplak dolaşırdım. Yihuuu.

Heroes dizisini izledin mi?

Evet izledim

Hiro'nun sesiyle okudum da söyleyeyim dedim

Yatttaaaaaaaaaa

• -birkaç günlük elektrik kaynağı ve birkaç saatlik internet olacağı için dünyanın herhangi bir yerindeki jeneratörlü bir evi sığınak olarak kullanıp internet gitmeden jenaratör kullanma kılavuzu, yemek tarifleri ıvır zıvır hayatta kalmak için gereken her şeyi bi laptopa kopyalardım zaten arabada 220v priz olacak bunla laptopu doldururdum çakmak girişi ve çoğaltıcıyla navigasyon aletini (gps'nin çalışacağı da malum), telefonu (sıkılmamak için sadece), mobil buzdolabını filan çalıştırırdım sonra bir koli el feneri, çakmak girişli ya da prizli fırın, yiyecek stoğu falan yapıp (klıma gelmeyen diğerlerini herhangi bir marketten çarpardım) ve gtr r35 (prizsiz ise başka bir spor araba) ve büyük bi yat alıp bir dünya turu yapardım (dünya turunu sıcak yerlerde sadece bi donla yapardım)

-tek başıma ve çırılçıplak bir şekilde scuba diving yapardım

- arşivlerini çarpıp

-ölmeden önce yapılacak listesi falan bulup hepsini yapardım, manzara karşı uyurdum, falan aklıma gelecek her şeyi yapardım her türlü çılgınlıklar

-değerli olan her şeyi yağmalardım

-her şeyi yaptıktan sonra ve kafayı sıyırma vakti geldiğinde önce ölmek için dua ederdim birkaç ay beklerim eğer ölmezsem daha fazla kafayı yememek için elimdeki her şeyi imha eder, sokakları savaş alanına çevirip psikopat moduna girerdim zaten kendi kendiliğime ölürdüm ölmesem de kafayı sıkar ve biterdi her şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 14 Ağustos 2013; 19:58:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Don't Wake Me Up

-birkaç günlük elektrik kaynağı ve birkaç saatlik internet olacağı için dünyanın herhangi bir yerindeki jeneratörlü bir evi sığınak olarak kullanıp internet gitmeden jenaratör kullanma kılavuzu, yemek tarifleri ıvır zıvır hayatta kalmak için gereken her şeyi bi laptopa kopyalardım zaten arabada 220v priz olacak bunla laptopu doldururdum çakmak girişi ve çoğaltıcıyla navigasyon aletini (gps'nin çalışacağı da malum), telefonu (sıkılmamak için sadece), mobil buzdolabını filan çalıştırırdım sonra bir koli el feneri, çakmak girişli ya da prizli fırın, yiyecek stoğu falan yapıp (klıma gelmeyen diğerlerini herhangi bir marketten çarpardım) ve gtr r35 (prizsiz ise başka bir spor araba) ve büyük bi yat alıp bir dünya turu yapardım (dünya turunu sıcak yerlerde sadece bi donla yapardım)

-tek başıma ve çırılçıplak bir şekilde scuba diving yapardım

- arşivlerini çarpıp

-ölmeden önce yapılacak listesi falan bulup hepsini yapardım, manzara karşı uyurdum, falan aklıma gelecek her şeyi yapardım her türlü çılgınlıklar

-değerli olan her şeyi yağmalardım

-her şeyi yaptıktan sonra ve kafayı sıyırma vakti geldiğinde önce ölmek için dua ederdim birkaç ay beklerim eğer ölmezsem daha fazla kafayı yememek için elimdeki her şeyi imha eder, sokakları savaş alanına çevirip psikopat moduna girerdim zaten kendi kendiliğime ölürdüm ölmesem de kafayı sıkar ve biterdi her şey

Yapacak o kadar şey varki kafayı sıyırmaya imkan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

Bimi yağmalardim

benimde ilk aklıma gelen o oldu fakirlik kanımıza işlemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocan96

Son insan olduğuma inanmaz, forumda konu açardım.

+1907

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.