Şimdi Ara

Beyler dünyada kalan son insan olsanız ne yapardınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ironicix35

dikkatimi çeken bi konu, cidden merak ettim

ben normal hayatta binemiyeceğim arabaları sürmek için sağlam bi galeriyi patlatırdım

EK OLARAK;
    - Normal hayatta çok sinir olduğum insanı bulup ölüsünü tokatlarım.
    - Hiç kimse belirtmemiş beyler adriana limayı bulurum
    - apartmanın birinde gazı ve ocağı açık bırakıp uzaktan oranın patlayışını izlerdim
    - sokağın ortasına kakamı yapardım
    - silah satan yere gidip bi bazuka falan bulurdum sağa sola ateş ederdim GTA misali

bu konu nasıl tutar

• Dünyada kalan son insan evde bir gün otuturken birden kapı çalar.
  • Manzarası güzel bir sahil bulurdum kendime..Ölene kadar kendime yiyecek bir şeyler bulmak ve bir barınak inşa etmekten başka bir bir şeyle uğraşmam.
  • İnsanlik harbiden olmus der kafama sikardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son insanım olum. her şeyi yaparım mesela üstsüz koşmak
  • türkiyeden amerikaya nasıl gideriz la ozman. gemi uçak sürmeyi bilmiyoz
  • Uzun bir yazı yazacam tek başıma kafayı yerdim. o yüzden yanıma bir tane hatun alıyorum. Tercihen Juno Temple

ilk iş etrafta ne kadar yiyecek varsa bir safe house gibi bir yere taşırdım.

iyisinden galeriden bir araba yürütürdüm.

1 hafta etrafı araştırırdım.

Jenarotor bulurdum.

ASUS TR mağazasını yağmalardım.

Junomla vakit geçirirdim onla doğa yürüyüşleri rafting gibi yamaç paraşütü dağcılık gibi şeyler yapardım. 1 2 ay sonra dünyada yaşayan adam varmı diye yola çıkardık. dünyayı gezerdik gittiğimiz her yeri yağmalardık.

ABD giderdim iyisinden tekne çalardım.

AREA 51 bulurdum EA GAMES UBİSOFT ROCKSTAR bunların şirketlerine giderdim sonra Sony Apple var sırada.

buradan yapımı devam eden oyunları alırdım PS4 kapardım.

Sonra karayiplere giderim. O arada bebeğimiz olur zaten onla ilgilenirdik kendimize güzel bir kıyı şeridi bulurdum tarımla uğraşırdım.

40 50 yıl sonra üçümüz kafamıza sıkar geberirdik kısaca bunları yapardım biraz uzun oldu ama. elimden geldiğince iyi vakit geçirirdim.

İlla tek başıma olursam 1 ay sonra kafama sıkar geberirdim

EDİT Juno Temple nereden çıktı dün film izlemiştim aklımda kalmış Miranda Kerr olacak o

EDİT 2 Aklıma yeni fikir geldi ilk işim George R.R Martin evine ziyaret olurdu kitabın sonunu bilemezsem ölürdüm asıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 14 Ağustos 2013; 12:56:05 >

• Editlerim,,

• Önce mekkeye
    sonra biraz namaz kılardım
    sonra dua ederdim
    sonrada ölmeyi beklerdim
  • Parayla yapılabilecek şeyler beleş olacak yaklasık 6-7 ay da hersey tükenir kafana skarsın sonrada.
  • Kendimi öldürürdüm
  • Herkesin yapacağını yani sabun depolarım yüksek miktarda.
  • Similasyonlardan öğrendiğim kadarıyla küçük uçaklarla okyanustan geçmeyerek, üstten dolanarak Silikon Vadisi'ne giderdim. Apple'ın gizli binasına gider gelecekte çıkması planlanan cihazları bulurdum. Sonra Steve Jobs'un ofisinde yaşardım ve etraftaki diğer teknoloji üstlerini gezerdim. Tabi üstü açık antika Mercedes(modelini unutttum) bulurdum. Hiç ölmemeye çalışırdım.

Edit: İlk önce S&S Motors'a giderdim İstanbul'da ve garajdaki mükemmel arabaların hepsini sürerdim ve antika olan birini alırdım ve gezerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper5398 -- 14 Ağustos 2013; 13:32:05 >
  • 3 yıl aradan sonra bi sigara yakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

dünyada en son kalıyoz sonra limayı buluyoz :D la olum kurgunuz bile olmuyo lan :D

arkadaşlar ölüsü de olsa olur demişler.
  • Nekrofili olmaya karar verirdim herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironicix35

dikkatimi çeken bi konu, cidden merak ettim

ben normal hayatta binemiyeceğim arabaları sürmek için sağlam bi galeriyi patlatırdım

EK OLARAK;
    - Normal hayatta çok sinir olduğum insanı bulup ölüsünü tokatlarım.
    - Hiç kimse belirtmemiş beyler adriana limayı bulurum
    - apartmanın birinde gazı ve ocağı açık bırakıp uzaktan oranın patlayışını izlerdim
    - sokağın ortasına kakamı yapardım
    - silah satan yere gidip bi bazuka falan bulurdum sağa sola ateş ederdim GTA misali

dunyada kalan son insansan adriana limayi nasil.buluyon lan

• Ali Ağaoğlu'nu bulurum
  • cesede tecavüz etmek isteyenler çıkıcak bunlar hep şeytanın oyunları ahh
  • Vahşi hayvanlar yüzünden yerimden kımıldayamaz açlıktan geberirdim veya bulunduğum gökdelenin tepesinden tam ölmek üzereyken kendimi aşağı salardım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.