Şimdi Ara

Beyler dünyada kalan son insan olsanız ne yapardınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son insan olduğuma inanmaz, forumda konu açardım.
  • 100 tane felan ölü kadın toplardım dondurucuya atardım her gün birini
  • Bir şekilde insanlığı tekrar kurar kral olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Çırılçıplak dolaşırdım. Yihuuu.

Heroes dizisini izledin mi?
  • kapı çalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatiha okurdum her tarafım ölü lan korkarım ben
  • Bi' sığınak bulurdum.

• Intihar ederdim.bu sacna,yerde tek basins yasanirmi?

• Kahvaltı hazırlayan 1 annem olmayacagı için uyanmazdım.
    Olabilecek en iyi eylem o.

• Hemen olduysa direk güzel kız cesedi arardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Modifiyex

Allah'a canımı tez elden alması için yalvarırdım.

La alcak olsa ne diye tek seni bıraksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 14 Ağustos 2013; 2:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocan96

Son insan olduğuma inanmaz, forumda konu açardım.

• ve uyandın baktın yatak ıslak
  • Uzun vadede Eğer Tek başinaysan delirir veya cinnet geçirip kendini öldürür duygusal patlamalar yaşardin.. Durduk yere ağlayip durduk yere gülüp kafayi siyirirdin.. Unutma kullandiğin herşey tükenmeye mahkum oluyor o zaman.. Üreten olmadiği için Kullanilan şeyin yerine yenisi gelmiyor.. Eğer yok ben zaten dünyayi dolaşirim her yerden bişiy alir kullanirim dersende eninde sonunda trafik kazasi geçirir ölürsün.. Yani uzun bi süre hayatta kalamazsin ben zamaninda çok düşünmüştüm bu konuyu.. Hatta geyik bi konuda bi yazi bile yazmiştim forumda zamaninda..

Kisaca diyeceğim şey şu Uzun vadede ya kendini öldürürsün yada hayatindaki amaçsizlik seni bi şekilde öldürür.. Para derdin olmayacak iş derdin olmayacak yeme içme derdin olmayacak.. Kisaca hedefsiz Bomboş bi hayat yaşamaya başlacaksin.. Silaha gerek bile duymayacaksin çünkü Sen tek başinasin.. En basitinden selam bile verecek kimsen olmayacak.. Bi zaman sonra kendinle konuşmaya falan başlar kafayi yersin.. Hayatinda sevdiğin irili ufakli HERKES ölmüş olacak.. Şmdi annem babam kardeşlerim sevgilim karim çocuğum ölmüş ve ben en sona kalmişim, Yaşayip ne b.k yiycem ki yani niye yaşayacağim, ne için yaşayacağim ki... ??? Özgürlükse olay vereceği tatmin duygusu 1 haftadan daha uzun sürmez.. Bomboş yollar lokantalar sokaklar çocuk parklari.. Bi an kendinizi kapali bir havada Dünyada tek başiniza sahilde oturup dalgalari izlediğinizi düşünün.. TEK BİR insan sesi yok.. Trafik sesi yok Aşina olduğunuz hiç bir şey yok.. Kuşlar bile yok kediler köpekler hepsi açliktan birbirlerini parçalamiş öldürmüş ve siz Amaçsiz boş bir şekilde bi bankta oturduğunuzu düşünün.. Düşüncesi bile içinizi karartiyor bunaltiyorsa dediğim gibi en geç 1 ay içinde ya kendinizi öldürür yada bi şekilde dikkatsizlik sonucu ölürsünüz..

O yazdiğim geniş kapsamli yaziyi bulursam bi yerlerden eklerim.. Öyle ben tek kralim dünya bana kaldi havasinda takilmak Filmlere özgü bişiy Gerçeğe değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 14 Ağustos 2013; 2:39:26 >

• Uzay mekigi bulup diger gezegenlerde uzayli kankilerimle takilirdim

• pahalı viskileri içer, pahalı arabalara biner. sokaklarda boxer'la gezerdim. bide şişme karı şart tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Degisen birsey olmazdi, yalnizca zengin bir asosyal olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ironicix35

dikkatimi çeken bi konu, cidden merak ettim

ben normal hayatta binemiyeceğim arabaları sürmek için sağlam bi galeriyi patlatırdım

EK OLARAK;
    - Normal hayatta çok sinir olduğum insanı bulup ölüsünü tokatlarım.
    - Hiç kimse belirtmemiş beyler adriana limayı bulurum
    - apartmanın birinde gazı ve ocağı açık bırakıp uzaktan oranın patlayışını izlerdim
    - sokağın ortasına kakamı yapardım
    - silah satan yere gidip bi bazuka falan bulurdum sağa sola ateş ederdim GTA misali

Yaş 5 mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Uzun vadede Eğer Tek başinaysan delirir veya cinnet geçirip kendini öldürür duygusal patlamalar yaşardin.. Durduk yere ağlayip durduk yere gülüp kafayi siyirirdin.. Unutma kullandiğin herşey tükenmeye mahkum oluyor o zaman.. Üreten olmadiği için Kullanilan şeyin yerine yenisi gelmiyor.. Eğer yok ben zaten dünyayi dolaşirim her yerden bişiy alir kullanirim dersende eninde sonunda trafik kazasi geçirir ölürsün.. Yani uzun bi süre hayatta kalamazsin ben zamaninda çok düşünmüştüm bu konuyu.. Hatta geyik bi konuda bi yazi bile yazmiştim forumda zamaninda..

Kisaca diyeceğim şey şu Uzun vadede ya kendini öldürürsün yada hayatindaki amaçsizlik seni bi şekilde öldürür.. Para derdin olmayacak iş derdin olmayacak yeme içme derdin olmayacak.. Kisaca hedefsiz Bomboş bi hayat yaşamaya başlacaksin.. Silaha gerek bile duymayacaksin çünkü Sen tek başinasin.. En basitinden selam bile verecek kimsen olmayacak.. Bi zaman sonra kendinle konuşmaya falan başlar kafayi yersin.. Hayatinda sevdiğin irili ufakli HERKES ölmüş olacak.. Şmdi annem babam kardeşlerim sevgilim karim çocuğum ölmüş ve ben en sona kalmişim, Yaşayip ne b.k yiycem ki yani niye yaşayacağim, ne için yaşayacağim ki... ??? Özgürlükse olay vereceği tatmin duygusu 1 haftadan daha uzun sürmez.. Bomboş yollar lokantalar sokaklar çocuk parklari.. Bi an kendinizi kapali bir havada Dünyada tek başiniza sahilde oturup dalgalari izlediğinizi düşünün.. TEK BİR insan sesi yok.. Trafik sesi yok Aşina olduğunuz hiç bir şey yok.. Kuşlar bile yok kediler köpekler hepsi açliktan birbirlerini parçalamiş öldürmüş ve siz Amaçsiz boş bir şekilde bi bankta oturduğunuzu düşünün.. Düşüncesi bile içinizi karartiyor bunaltiyorsa dediğim gibi en geç 1 ay içinde ya kendinizi öldürür yada bi şekilde dikkatsizlik sonucu ölürsünüz..

O yazdiğim geniş kapsamli yaziyi bulursam bi yerlerden eklerim.. Öyle ben tek kralim dünya bana kaldi havasinda takilmak Filmlere özgü bişiy Gerçeğe değil...

içimi kararttın aga ya okurken ürperdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

Şişme bayanlarla ilişkiye girerdim

Topragin altinda gercegi var

bu nedir adamlar nekrofili çıktı beyler dağılın.

Edit: ulan ölünce bile rahat yok hala tecavüz riski var ne pis adamlarsınız yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.