Şimdi Ara

Beyler DM den yürüdüm Sonuç Hüsran SS li :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
22.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Corvo_Attano kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bir sözdür siz ilk kez mi duyuyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Kıza Yürüme Şekline Tüküreyim. Ezik Ezik Bu Ne Laaa.
    Bir Özür Dinlemediğin Kalmış.
    "Özür dilerim size yürüdüğüm için"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim akıl almaz bir yıkıksın bak vallahi ilk cumleden sonrasini utanmaktan okuyamadim . Lutfen kendine ceki duzen ver. Bu kafayla isin zor. Şunu anlaman lazim kizlar kibar beyefendi erkekleri sevmez. En dindar takilan kiz bile kibar erkeklerden tiksinir. Anca cok yakisikliysan kibarlikla kiz tavlarsin o da iliskin uzun surmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sönmez reisin deyişiyle; Y I K I K
  • Onu bunu geçtim de her şeye "taciz" demek ne oluyor ? Adam sadece tanışmak istediğini belirtmiş. Bunun neresi taciz ?
  • bunlar hep yeşilçam etkisi hocam. kalmadı artık öyle insanlar boşverin..
  • Yıkıklıkdan başka birşey değil. Üzüldüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biri de dememiş kızın ablasindan ne istedin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma ama gidiş yolun yanlış.Şöyle bir mesaj yazsaydın daha makbule geçerdi

    Sayın İlgili,
    Şahsınıza münhasır açmış olduğunuz sosyal platform kullanıcı münasabetiyle,ve aynı sosyal platformdaki üyeliğimin varlığı ve sistem özelliğin sizi tavsiye etmesi üzerine,sizi gördüm ve afeti devri hümayunun ceddi cemalünün müstehaklığıyla,tarafınıza mesaj atma zaruriyeti ve sorumluğu içerisine girdim.Şahsım adına,görselliğe önem vermemek ve iç güzelliğe bakmak birinci önceliğim iken,sevgilisizlikten ve ciddi düşünmekten ötürü tarafınıza name yazamayacağımın farkına vararak size bu platform üzerinde mesaj atmak suretiyle..... vb. vb.

    Tacizi,kişinin istemediği bir şeyin ona karşı yapılması diye nitelendirebiliriz,karşı tarafın mesaj yazmanı isteyip istemediği bilinmediği için bu durum tacize giriyor.
  • synthesizer kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synthesizer

    Biri de dememiş kızın ablasindan ne istedin.
    Kazayla ablası yerine babası çıksaydı film orda kopardı işte, yürüdüğün yerden geri koştururdu
  • 32 yaşındayım böyle klişe görmedim. ilk defa böyle bir şey yapıyorum da ilk sizsiniz de falanda filanda.

    bu şekilde ağına düşürebileceğini zannettiğin kız seni suya götürür susuz getirir haberin olsun.
  • Bu kadar saflık benzinlikte satılan saf sularda bile yok Azcık cip ol,gözünü aç

    Dünya iyiliğin,güzel ahlakın ve erdemin kabul gördüğü bir yer olsa idi herşey bambaşka olurdu.Ama teoride maalesef bu unsurlar.

    Eğer böyle devam edeceğim dersen sana profil resmi buldum.Sosyal medyada kullanabilirsin.

    Beyler DM den yürüdüm Sonuç Hüsran SS li :(




  • Konu başlığına bakın. Özünde hiç yıkık falan değil sadece kaçırmak istemediği için aşırı temkinli yaklaşınca böyle olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: break the cycle

    Ya kardeş çok efendi, kibar güzel bir adamsın, trollük yapmıyorsan tabi. Öncelikle burdaki ergen salaklara bakma. Sen adam gibi kibar, efendice yazmışsın.

    Fakat şunu bilmeni isterim ki kadınlar bu kadar kibarlıktan efendilikten anlamayacak ve hak etmeyecek kadar geri zekalı varlıklar.

    Kibar ve efendiliğe bu kadar gerek yok çünkü bu aptal kadınların gözünde ezik olarak görünüyorsun, yanlış anlama senin için demiyorum. Yazdıklarında biraz daha maskülen bir şekilde yaklaşman lazım.

    Boşver sen güzel adamsın ama bu kadar kibar olma.
    bunun kibarlıkla ne alakası var? adam zaten kendi kendini aşağılamış yazdıklarıyla. azıcık özgüvenli şeyler yazarak da kibar ve temiz kalpli olunabilir
  • Windows kapanıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten başkası adına utandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın üstüne çok gitmeyin beyler belli ki tecrübesiz ve düzgün bir arkadaşımız Bence ciddi bir ilişki istiyorsan Instagram yerine yakın çevreni kullan. Anneni ablanı kardeşini devreye sok. Sosyal medyadan yürümek tecrübe isteyen bir konu. Zaten sosyal medyadan, süslü sözlere düşen kızlara da pek güven olacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kusura bakmada senin gibi adamın instada ne işi var hemde tanımadığı kızların hesaplarında? Birde kızın ablasına yazmışsın cevap vermiyor diye vermez vermez keyfinin kahyasımısın? Ablasının dediği doğru beğense cevap yazardı yazmıyorsa bu hayır demek. Hem çok temizim diyorsun hemde sosyal medyadan hiç tanımadığın kızlara yürüyorsun. Kız nerden bilsin belkide sapıksın. Kendini çok kibarmış gibi gösteriyorsun. Belki organ mafyasının fake hesabısın. Eğer kızı çok beğendiysen git ortamına gir tanış zaten sosyal medyadan yazmak nedir birader? Eğer yapamıyorsanda rahatsız etme insanları. Aynı mesaj bana gelse bende direk engeli basar geçerim. Kızlar ne kadar hanım hanımcıkta gözükseler aslında daha çok iç güdüleri ile hareket eden yaratıklardır. Kendileri feminen olduğu için karşı tarafı maskulen isterler bu onları çeker. Bu tarz konuşmalarla hiç bir kızla beraber olamazsın. Birde 26 yaşında bakirim yazmışsın kardeşim alınma ama bu sözü karşı tarafın söylemesi lazım senin değil bir daha sakın yapma. Ve sana son tavsiye sakın hiç bir kıza açılma yürü niyetini hafif belli et zaten gönlü varsa su akar yolunu bulur. Niye birliktelik için kızdan onay bekliyorsun bu seni onun karşısında direk alçaltır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeş Manas Destanı'nı yazsaydın bu olmamış.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.