Şimdi Ara

Beyler çok fena üşüttüm boğazda bir şey var hissi ACİL YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 gündür perişan oldum hani boğazda bir şey varmış gibi bir his olur ya yutkunurken falan bunu asıl geçireceğim vallahi ne nefes alabiiyorum ne bi şey yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ya.

Burnum da tıkalı vallahi geberdim beyler bi şeyler önerin pastil falan emdim de hiçbir işe yaramadı

• dostum perşembe günü okuldan geldiğimde çok fena hasta oldum baş ağrısı eklem ağrıları yorgunluk burun akıntısı ara sıra gelen ateş boğaz ağrısı öksürme ve öksürürken akciğerlere kadar inen acı. üstüne üstlük bende bir de burun eti var burnum hem tıkalı hem akıyor. yapabileceğin en iyi şey hastaneye gitmek olur
  • Soğuk algınlığı semptomatik tedavisinde kullanılan ilaçlardan al. Tavsiye ederdim de sende sorun çıkarabilir. Ve yanına bir adet analjezik ağrı kesici sabaha mutlu olarak uyanırsın (denendi, 3 kişiden onaylandı).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burun için otrivine mentol bak normal otrivine değil mentol lü alacan mübareği burnundan çektiğin anda beyninden omuriliğine ordanda omurgana bir hançer saplanır gibi bir his oluşuyor ama bütün algıların açılıyor.Mal bu-->>
     Beyler çok fena üşüttüm boğazda bir şey var hissi ACİL YARDIM :(
  • Artist gibi gezmeseydin keşke dostum.

Neyse ilaç olarak kesinlikle Nurofen öneriyorum. Yuttuktan 15 dakika sonra halı saha maçına bile çıkarsın, ben çıkmıştım.
  • owww kayu boğazında kurbağa varrr (izleyen bilir )
  • Normal otrivine var beyler sıktım da asıl dert boğazdaki şu huylanma ya theraflu içtim nurofen bulamadım evde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

owww kayu boğazında kurbağa varrr (izleyen bilir )

Efkarlandim yemin ediyorum Konuya girerken o bolum geldi aklima Yalniz degilmisim

• Faranjit kardeşim. Geçmiş olsun 2 güne helvanı yerük.
  • Pastil al benimde geçen hafta boğazıma kılıç saplanmış gibi hissediyordum,it gibi kıvranıyordum pastil aldım eczadan baya rahatlattı. Tabi sağlık ocağında antibiyotik alman şart ama onun etkisini göstermesi 5-6 günü buluyor işte o süre boyunca pastil

• Sende olan durumun aynısı 2 sene önce bendede oldu. Sakın geçer diye beklemeyin. Ben farenjit oldum geçer diye bekledim doktorada geç gittim kanımda ki mikrop çoğalmış aso değerim 650 ye kadar çıkmıştı oysaki 200 ü geçmemeli. Neyse geç gittimya doktora ilaçlar fayda etmedi tabi eklem agrısı falan derken küçük eklemlerde parmakalrımda yani gezici bi şişlik çıktı bugün sol elimde bir parmaktaysa yarın sabah başka bir parmaga geçiyordu bu şişlik. nohut tanesi kadar. Ve evde yürüyemiyordum yere normal basarken ayak bileklerim çok ağrıyordu acayip bi basışım vardı. Sadece ayaklarım değil diz dirsek el bilekleri her yerde ağrılar vardı hareket ettiricek kadar. En son ögrendimki eklem romatizması geçirmişim. Yani akut romatizmal ateş. Tıptaki adı bu. Şimdi de 25 yaşına kadar ayda bikere deposilin iğnesi oluyorum. Sebebiyse kandaki aso değerinin yüksek olması. Bu değer yüksek oldugunda eklem romatizmasından sonraki aşaması kalp kapakçıklarına zarar vermekmiş. bundan korunmak için bu iğneyi her ayda birkez oluyorum. aso değerim 440 tı en son bir ay önce. O yüzden boğaz agrısı deyip geçmeyin lütfen. Eğer ilerlerde kana karışırsa benim halime düşmenizi istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol08 -- 29 Eylül 2014; 21:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birol08

Sende olan durumun aynısı 2 sene önce bendede oldu. Sakın geçer diye beklemeyin. Ben farenjit oldum geçer diye bekledim doktorada geç gittim kanımda ki mikrop çoğalmış aso değerim 650 ye kadar çıkmıştı oysaki 200 ü geçmemeli. Neyse geç gittimya doktora ilaçlar fayda etmedi tabi eklem agrısı falan derken küçük eklemlerde parmakalrımda yani gezici bi şişlik çıktı bugün sol elimde bir parmaktaysa yarın sabah başka bir parmaga geçiyordu bu şişlik. nohut tanesi kadar. Ve evde yürüyemiyordum yere normal basarken ayak bileklerim çok ağrıyordu acayip bi basışım vardı. Sadece ayaklarım değil diz dirsek el bilekleri her yerde ağrılar vardı hareket ettiricek kadar. En son ögrendimki eklem romatizması geçirmişim. Yani akut romatizmal ateş. Tıptaki adı bu. Şimdi de 25 yaşına kadar ayda bikere deposilin iğnesi oluyorum. Sebebiyse kandaki aso değerinin yüksek olması. Bu değer yüksek oldugunda eklem romatizmasından sonraki aşaması kalp kapakçıklarına zarar vermekmiş. bundan korunmak için bu iğneyi her ayda birkez oluyorum. aso değerim 440 tı en son bir ay önce. O yüzden boğaz agrısı deyip geçmeyin lütfen. Eğer ilerlerde kana karışırsa benim halime düşmenizi istemem.

çok geçmiş olsun hocam ben akşam hasta olduğumda ertesi gün gittim temkinli davranıyorum bu konularda. 2-3 kere burnum kanadı ancak çok ciddi bir şey değilmiş sanırsam perşembe akşamından bugüne kadar bitkinlik ve boğaz ağrısı azaldı burun tıkanıklığı devam ediyor ama o da burun etinden dolayı

• Zencefil-limon çayını (özellikle Doğadan'ın) tavsiye ederim destek olarak.
  • elma çayı içtim de pek faydası olması ne iğrenç bir his yahu
  • Aynisi su an bende de var.Geçmesi için o kadar şey içtim ki simdi de midem bulaniyor kusamiyorum da.Çok kotu bir durum.

• bogazda kopru var karsim

• quote:

Orijinalden alıntı: head

Beyler 2 gündür perişan oldum hani boğazda bir şey varmış gibi bir his olur ya yutkunurken falan bunu asıl geçireceğim vallahi ne nefes alabiiyorum ne bi şey yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ya.

Burnum da tıkalı vallahi geberdim beyler bi şeyler önerin pastil falan emdim de hiçbir işe yaramadı

Güzel bi balgam söktür ve tükür tekrar birikmesini istemiyorsan çorba iç, sigara içme, baş ağrın varsa burnunu sık sık temizle. Soğuk algınlığı ilacı verdilerse 1 tane etki etmeyebiliyor bazen bu yüzden tok karna 2 tane içmeni öneririm. Antibiyotikte kullanırsan çabuk toparlarsın diye düşünüyorum. Midenede dikkat et. Bende aynı durumdayım şu an ve ekstra olarak midemde bozuk alttan çok ağrı yapıyor

• pastil bi nebze olsun azaltir agriyi cay kahve sigara ya da soguk iceceklerden uzak dur nane limon dene ya da bitki cayi

• tam liseli konusu olmuş doktorada gidemiyorlar,ellerinden tutan yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.