Şimdi Ara

Beyler Burada Buyuk Bir Bit Yenigi Var Dusunun Derim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakin, olayin maddi yonunu gectim, zaman ile ayarlayabilecegimiz konusma kayitlari alabiliyoruz. Yani bunun sahipleri her kimse operatorlerden bu kadar kolay konusma kaydimizi alabiliyorsa bu iste bir sey vardir.

Veya ariyodur, onun ses kaydini veriyodur. Bu ihtimal bile sizi beni 3.sahislardan koruyamayacak. Dikkatli olalim.

• anlaşıldı tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

anlaşıldı tamam

Telekulak meselesi uzerine kitap yazilir, ama bu konu es gecilir. Bilincli olalim ne olursa olsun, farkinda olmadan soyledigimiz seyler istemeden istemedigimiz kisilerin kulagina gidebilir.
  • (bkz. counterdaki yardim cagrisina olumsuz diyen bot)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamond4000 -- 22 Mayıs 2012; 7:05:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülke elden gitmiş sen telekulaktasın 19 mayıs kaldırıldı apoya sayın demek serbest hale geldi... vs...vs....
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

ülke elden gitmiş sen telekulaktasın 19 mayıs kaldırıldı apoya sayın demek serbest hale geldi... vs...vs....

Hastamisin birader ? Konu ile ne alakasi var ? Te Allahim her mesajin altina not mu dusucez bu konulari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veli&320i -- 22 Mayıs 2012; 7:07:03 >
  • neyden bahsediyon birader sen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsallah sazan avi olursunuz lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.