< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beyler bunu nasıl yiyeceğim? Acil Yardım!!

-
-
hocam o yengeci ve deniz kabuğu gibi olan şeyleri gördüğüm an o tabağa dokunmazdım :D bana göre alışılmışın çok dışında olan şeyler mide bulandırıcı geliyor. Bir de şu kabukları anlamıyorum, bir kaşık alıp o kabukları geri ağzınızdan çıkarıyor musunuz :D ben sizden daha cahilim sanırım.
Son olarak makarnadan çok deniz mahsüllü şehriye pilavı gibi görünüyor :D
-
Sorma hocam menüde makarna yazıyordu, şehriye geldi :D Kabukların içindekini alıp ayırdım kabukları tabaktan. Ben de ağzıma götürmek istemem kabuğu. Yengeci de biraz elimle parçaladım. İçinden ayıklayabildiğim et gibi olan kısımları aldım gerisi kaldı öyle tabakta. Bir bacağını falan kırdım, baktım içinden yiyebileceğim bir şey çıkmadı. Ya yengeci mındar ettim ya da dekor olsun diye koymuşlar, inan bilmiyorum.:D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lezzetli bir tabağa benziyor afiyet olsun hocam. Yengeç eti yenir bu arada gerçi çok et çıkmıyor da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıtlık yok ise, börtü böcekle ne işiniz var ? Miydesizlik (mide) bu !
Salyangoz da var, lezzetliymiş diyorlar, yen mi ?
-
yıllar önce şirketin sunucu satın alımları nedeniyle sürekli IBM, Symantec, Microsoft gibi şirketlerin resepsiyonlarına davet alıp gidiyorduk. Sait Halim Paşa yalısı, Çırağan Sarayı gibi yerlerde ve otellerde oluyordu. bi keresinde böyle böcek çıkmıştı yemekte. yemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kusam mı hocam
-
Billur yiyen milletiz hocam, ondan mı sakınacağız?
-
Sağolun hocam tabak gerçekten güzeldi. İyice sünnetledim. Yengeci hep hazır yemiştim, ilk defa kabuğunda görünce şaşırdım.
Sünnetlemeye özen gösteren birinin, yengeç yememesi de gerekirdi, zira hanefi mezhebinde yengeç yemenin caiz olmadığı kitaplarda yazılı.
-
Tabak enfes görünüyor, afiyet olsun.
Yanında ufak bir kapta limonlu su geldiyse, elle yemeni bekledikleri için çekiç ya da makas göndermemişlerdir.
-
Sağolun, limonlu su gelmedi ama ben direkt elimle daldım. Istakoz gelince de afallıyorum. Öğrenmek lazım aslında kabuklular nasıl yeniyor. 😅
İlk önce kabuğunu kırman lazım, sonrasında ikiye bölüp pençeleri ayırman gerek. Oldukça lezizdir.
-
kusmuğa benziyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X