Şimdi Ara

BEYLER BUGÜN BİR KIZLA KONUŞTUM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler ben de çoğu donanım haberci gibi kızlara karşı ağır asosyalim...fakat bu sabah;

varan 1 : okula gitmek için otobüse bindim. otobüsten indiğimde bir kız vardı durakta üniverssiteye gidecek otobüs bekliyordu. ( anlaşıldığı üzere liseliyim) neyse.. ben okula giderken genelde sıraya falan girmemek için hep durakta oturu biraz vakit öldürürüm.. (durağın manzarası bayağı iyidir de ) neyse sonra kız baya bi sohbet etti.. benim çavuş sınırları zorlamaya başlayınca derse geç kaldım deyip hemen uzaklaştım ordan..

varan 2 : bugün okul çıkışı istiklal marşı okunacak. kızın biri gelip '' ayyy sen uzun boylusun senin arkana geçimde güneş gelmesin kihkihkih'' ( hani hepimiz 1,90 boyunda, sarışı mavi gözlüyüz ya ) neyse bu vesileyle uzun uzun konuştu.. hatta güneşten korunmak için kafasını omzuma o kadar yaklaştırdı ki çavuş hazır ol'a geçmişti... neyse ki istiklal marşı başladı da bitti bu da...

BEYLER ŞİMDİ SİZE SORUYORUM: BİR DONANIM HABERCİ İÇİN BİR GÜNDE BUNLAR FAZLA DEĞİL Mİ? NASIL KALDIRACAK BUNU PSİKOLOJİM??

• Sen önce bi mastırbas yap her yaklaşan kıza hazır ola geçiyosan.
  • önce bir sakinleştirici al
  • çok ilginç bir şey yapıp kızla konuşmussun
  • Aramızdan biri karşı cinsle iletişim kurdu vaybe. Gözlerim doldu. Bide cavusu kalkmış yürü be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playboy sınırlarını aşmışsın resmen.kız işleriyle bu kadar fazla uğraşma benden sana tavsiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Playboy sınırlarını aşmışsın resmen.kız işleriyle bu kadar fazla uğraşma benden sana tavsiye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duygulandım
  • ve sen o kızları oracıkta halletmedin ha ?
  • CSB diyorum.
  • Ulan insan yazmaya utanır

•  BEYLER BUGÜN BİR KIZLA KONUŞTUM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

Ulan insan yazmaya utanır

harbiden yaw.. ayrıca asosyalliği sapıklıkla karıştırma.. asosyal adam konuşmakta iletişim kurmakta zorluk çekebilir ama her gördüğü kıza bi tarafı kalkmaz. sen en iyisi bi karıya kıza gitte rahatla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 28 Eylül 2012; 19:01:35 >
  • demekki kız sana dokunsa foşşş, 5dk daha konuşsa foşş, yüzüne gülse foşşş
  • Oğlum nasıl bir şeysin ha kızla konuşarak azan ilk seni gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

evet beyler ben de çoğu donanım haberci gibi kızlara karşı ağır asosyalim...fakat bu sabah;

varan 1 : okula gitmek için otobüse bindim. otobüsten indiğimde bir kız vardı durakta üniverssiteye gidecek otobüs bekliyordu. ( anlaşıldığı üzere liseliyim) neyse.. ben okula giderken genelde sıraya falan girmemek için hep durakta oturu biraz vakit öldürürüm.. (durağın manzarası bayağı iyidir de ) neyse sonra kız baya bi sohbet etti.. benim çavuş sınırları zorlamaya başlayınca derse geç kaldım deyip hemen uzaklaştım ordan..

varan 2 : bugün okul çıkışı istiklal marşı okunacak. kızın biri gelip '' ayyy sen uzun boylusun senin arkana geçimde güneş gelmesin kihkihkih'' ( hani hepimiz 1,90 boyunda, sarışı mavi gözlüyüz ya ) neyse bu vesileyle uzun uzun konuştu.. hatta güneşten korunmak için kafasını omzuma o kadar yaklaştırdı ki çavuş hazır ol'a geçmişti... neyse ki istiklal marşı başladı da bitti bu da...

BEYLER ŞİMDİ SİZE SORUYORUM: BİR DONANIM HABERCİ İÇİN BİR GÜNDE BUNLAR FAZLA DEĞİL Mİ? NASIL KALDIRACAK BUNU PSİKOLOJİM??

sen dünkü konularda başımızdakileri savunmuyomuydun arkadaşım çok namuslu biri olaraktan,namuslumusun sen şimdi?

• ben bile okurken heyecandan öldüm dostum sen nasıl olurda iki tane kızla konuşursun anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akumu

Sen önce bi mastırbas yap her yaklaşan kıza hazır ola geçiyosan.

Aynen Lan Bu Nedir Okuyorum Okuyorum Bende Bir Hareket Yok Bir An Şüphe Etmedim Değil
  • Senin durum aynen bu:

Jizz in my pants boşaldım demek bilmeyen arkadaşlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esbersaban -- 28 Eylül 2012; 19:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esbersaban

Senin durum aynen bu:

Jizz in my pants boşaldım demek bilmeyen arkadaşlar için.

hocam bu çok iyiydi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.