Şimdi Ara

BEYLER BU windows-upt DEN NASIL KURTULCAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BUNU KAPATIYOM TEKRAR AÇILIYO DOSYA KONUMU BOŞ ÇIKIYO HİÇ Bİ ŞEKİLDE KURTULAMIYOM NASIL KURTULCAM BU LANET ŞEYDEN BEYLER BU windows-upt DEN NASIL KURTULCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunn1ng -- 8 Eylül 2016; 23:10:37 >

• Servislerden windows update kapatınca kapanıyor mu yada görev yöneticisinden görevi sonlandır uygulayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuki7

Servislerden windows update kapatınca kapanıyor mu yada görev yöneticisinden görevi sonlandır uygulayınca.

kapanıyor 2-3 dk sonra tekrar açılıyor kendiliğinden
  • FreeRunn1ng F kullanıcısına yanıt
    O arkadaş muhtemelen virüs tür..

Combofix atabilirsiniz..

Windows orjinalmi ? Windows un temizlik aracınıda deniyebilirsiniz ilk etapta sonra defender vs.. son ve temiz çare tabiki combofix.
  • Aynı sorun bende de var nasıl kurtalacağım bu şeyden çözümü olan yok mu?
  • bunun windows update ile bi alakası yoktur şahsen kms ile fullenen windowslarda bulunduğu düşüncesindeyim (bende de var ) şu an pc nin a**** koyuyor .üzrinde çalışıyorum işsallah çözümü vardır
  • Benim önerim pc hunter indir ordan bunu bul suspend et sonrada kill de dedigin gibi sil dosya konumundan adware virüsü bariz orjinal w8 ile ilgisi bile yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam'dan nasıl kurtulabilirim.
    11 yıl önce açıldı
    XP de format nasıl ? Acil
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Winrar' ı açın dosya yolu kısmına C:\eth yazıp enter diyoruz bütün gizli ve olmayan dosyalar çıkacak.
    Daha sonra sağ tık sil diyoruz, karşınıza kullanımda olduğu için uyarı gelicek.
    Görev yöneticisini açıp görevi sonlandır diyip yeniden dene diyoruz ve bu kadar

alıntıdır. muhtemelen korsan Windows kullanıyorsunuz.
  • TruvaTR kullanıcısına yanıt
    helal olsun nice taktik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolven37

helal olsun nice taktik :D

o çözüldü ama bu patlak verdi

bunu nasıl çözecem siz söyleyin 2 de bir çıkıyor virüs komut sistemine sızmış
     BEYLER BU windows-upt DEN NASIL KURTULCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruvaTR -- 7 Kasım 2016; 23:38:4 >

• Hocam virüs değilde otomatik başlatma denebilir buna. Birde dediğim yöntemi dener misiniz.

Bilgisayarıma a girin.orda üst şeritten bilgisayar butonunda ki yönete girin. Bilgisayar Yönetimi penceresi açılacaktır. Orda hizmetler ve uygulamalara tıklıyoruz .tekrar hizmetler diyoruz. Sonra "w" ye basarak Windows Update i bulun. Sağ tık özellikler yapın. Başlangıç türü diye seçenek vardır orası ya otomatik yada Elle yazar onu devre dışı bırakın. İşlem tamamdır.

Aynı zaman da bu windowsun kendisine gelen updateleri kendi başına indirip yüklemesinin de önüne geçecektir. Güncelleme yapmak istediğinizde aynı yeri aktif hale getirmeniz yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxford74

Hocam virüs değilde otomatik başlatma denebilir buna. Birde dediğim yöntemi dener misiniz.

Bilgisayarıma a girin.orda üst şeritten bilgisayar butonunda ki yönete girin. Bilgisayar Yönetimi penceresi açılacaktır. Orda hizmetler ve uygulamalara tıklıyoruz .tekrar hizmetler diyoruz. Sonra "w" ye basarak Windows Update i bulun. Sağ tık özellikler yapın. Başlangıç türü diye seçenek vardır orası ya otomatik yada Elle yazar onu devre dışı bırakın. İşlem tamamdır.

Aynı zaman da bu windowsun kendisine gelen updateleri kendi başına indirip yüklemesinin de önüne geçecektir. Güncelleme yapmak istediğinizde aynı yeri aktif hale getirmeniz yeterli olacaktır.

Kardeş bu virüstür .
    Windows update ile HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR virüsün ismi aldatmacadır.
    Ben bu anlatımımdaki işlemi uygulamadan önce komut penceresinden komple win. Update i pc den kaldırdım ( şu an güncelleme tamami ile hata veriyor .) ama hiç bi fayda vermedi...

• Aynı sorun var bendede yokmu bir çözümü otomatik olarak başlatıyor şu arkadaşın son attığını vbs. yazan uygulamayı çok gıcık edici bişey
  • teşekkürler sorunu çözdüm yanlız bende görevi sonlandırma işe yaramadı bende güvenli modda aynı yöntemle sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidi_52

teşekkürler sorunu çözdüm yanlız bende görevi sonlandırma işe yaramadı bende güvenli modda aynı yöntemle sildim

tabi sonrasında otomatik çalışan dosyayı da cclener ile başlangıçbölümünden buldum sildim
  • Sorun hala devam ediyorsa kesin cozumunu anlatacagim

Mobil oldugum icin sordum ona gore mobilden uzun uzadiya yazacagim icin sordum yorulmayim cozulduyse diye : D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.