Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar internet bağlantım için 150 metrelik bir mesafeden internet alıyorum.
CAT6 kablo kullanıyorum önceden oturduğum yerden ankastre kutusundan kendi imkanlarım ile kablo çektirdim olduğum yerde altyapı olmadığı için internet bağlantım var fakat...
Eski evde 49 mbps hız - 7.5upload alırken , Şuan kullanırken 20mbps hız alıyorum bana aslında hız gayet yeterli uploadım felaket ötesinde 0.60 upload mevcut buda internette ani ping fırlamalarına sebep veriyor.
VDSL Kullanmaktayım 50mbps paketim mevcut
Sizce normal bir durum mu ? İnternet'te baktığım kadarıyla 150 metreye sorunsuz kayıpsız bağlantı alan kişiler mevcut bendeki durum yarısından fazla kayıp var modeme gelen kısımda telefon kablosu ile bağlanıyor acaba oradaki kısımda ek yaparken kablolarda bir problem mi var ? çünkü aniden online oyun oynarken 70-80 giderken pingim 500-1500 arasına cıkıyor , packet loss çok var anlamadım gitti.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler..
Hız değerlerim bu şekilde dikkatimi çeken upload latency oldukça yüksek görünüyor.
Modeme gelen ek kısım bu şekilde burada biraz karışık olarak görünüyor 2. Resimde daha detaylı
Burada görüldüğü gibi cat6 kalın olan (Direkten gelen) |İnce olan dsl kablosu(Modeme gelen)
2012 Tarihli İnstagram HESABI | 12 TL |
|
|
|
kaldirilabilir
|
Bilgisayarımdaki garip sorun ?
|
Web Sitesi Yapıyorum Yardım #2
|
Websitesi yapıyorum yardım
|
Lütfen Yardım
|
FX 8100 sistem FPS düşüklüğü sorunu
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 75
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 5.162 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware