Şimdi Ara

Beyler Bu Şekilde Plan yaptım[Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Güvender %100 YGS kitabım var. Güzel ilk olarak Obeb- Okek bitiyor. Yani oradayım. Şöyle şincik Hocalara Geldikten konuyu izliyorum. Not alıyorum zaten bunları hep yapıyordum. Şuan için şöyle düşündüm. Misal Üslü sayı Hocalara geldikten izledim not aldım. Sonra test kitabından 7 test mi var ilk 3 test çözdüm. Geç Köklü Sayı video izle not al 7 test mi 3 test çöz geç bu şekilde kitabı bir ayda yarılayıp neyin ne olduğunu görmüş olacağım her şey kafama oturacak. Bu 1 ayımı aldı. Sonra kalan testleri aklımdakilerle öğrendiklerimle mantığı kavrayıp çözücem hem geri dönüş yapıp geri tekrar yapmış olucam. Bu sırada Türkçe çözücem. Fenide yarılarım mayısa kadar diye düşünüyorum. Sizce nasıl ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Femden palme ab yi bitir bence

• Biz ne dersek diyelim kendi bildiğini okuyacan tecrübelerle sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrillex -- 21 Şubat 2016; 4:46:32 >
  • peskop1 P kullanıcısına yanıt
    Onlar var ama ben şöyle düşündüm Güvenderden çözüp konuyu anlayayım edeyim yani bir deneme çözersem 25 net üstü yapabileyim 1 ay içinde Güvenser bitince Simetri- Karekök 0- Palme YGS'den devam etmeyi planlıyorum

• Guvender %100 bende de var salak gibi almisim bos yere cope atmayi dusunuyorum cok igrenc bi kitap 0 ozgun sorusu var guvender zaten asla guzel sorulari olmadi bitek fizik ozel guzel gibiydi o da asiri zordu mat %100 cok kotu ben fem +karekok+ucdortbes+eksen baba testler gidiyorum bu sirayla super oluyor cozemedigin hicbir soru kalmiyor ygs mat adina

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.