Şimdi Ara

Beyler Bu İtemleri Duyan Warmı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bizim buradaki internet cafeye bi abi geldi adam bana bir itemler gosterdi hayatımda duymadıgım itemler adamın areste 65 bi charı var charda

Elf Dagger die bişey var +1 i 120 vuruo iki elindede onun +8 inden var sonra garip garip acsesuslar var bide bow gosterdi totem bow mu ne oda hayvaniydi adamı azım acık izledim banada beramusta 62 warrior verdi adam adama 55 charımı gosterdim adam ezik dedi dalga gecti

Ben öyle bi item yok diye biliyordum ,belki forgotten temple itemi dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalke® -- 4 Eylül 2005, 22:44:38 >
    İmzanız kural dışı.
  • evet elf ring varda dagger hiç duymadım.... totemic bow usko da da varda daha göremedik :)
  • elf dagger elf belt gördüm sadecesnake quenden düşüyor inşallah lvl alınca bizdedüşürecez
    12 yıl önce açıldı
    Bu oyunu bilen var mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • areste cahr açtım itemlere bakmak için çok acaip şeyler vardı.elf dagger sanmam itemlere baktım ama TOTEMIC BOW benim gözdemdir HİÇBİR SERVERDE YOK SADECE ARESTE 3 DIEZDE 1 KIŞIDE VAR.dünyanın ilk health isteyen bowu. dex istemez. ben şunu anlamıyorum. health istiyo dex istemiyo güçlü vuruyo ama dex vermediğin içinde kötü vuruyo. yani full dex veripte iron bow takmaktan ne farkı oluyo.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • walla benım bıldıgım dagger ın en babası DARK VANE ama olabılır ares te olan cogu ıtem zaten dıger server larda yok
    [color=
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.