hocam akıl var mantık var. O kadar kişiyi öldürüyorda kameramanı niye öldürmüyor o halde
quote:
Orijinalden alıntı: KARAPOYRAZ
GERCEK AMA BİRAZ SAÇMA GELDİ HEPSİ ÖLDÜKTEN SONRA SİLAH ATEŞ ETMEYİ KESTİ . BİDE KADIN RESMEN HEPSİNE NİŞAN ALMIŞ
Hayır hepsi vurulduktan sonra da silah 3-4 el ateş alıyor.Ben de ona dikkat ettim..Sonra şunu düşündüm kadın orda ayağını yere indirse belki adam vurulmazdı dedim ama ya ateş alan silahı kontrol edememiştir ya da yerde yatanların daha fazla yaralanmasını da istememiş olabilir de bilmiyorum gene...
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
hocam akıl var mantık var. O kadar kişiyi öldürüyorda kameramanı niye öldürmüyor o halde
İyi de hocam bilerek öldürmüyor ki onları..Sondaki ağlamasına bakarsak kontrolü kaybediyor...Yani eğer gerçekse tahminim şu yönde..Büyük ihtimalle bir gösteri yapmayı düşünmüşlerdir..Silahın ateş alma mekanizmasını da kadının ayağını belli bir şekilde hareket ettirmesine ya da titretmesine de olabilir bağlamışlardır ve bu şekilde bir gösteri düşünürken böyle bir şey olmuş olabilir...
ülen ammada inanıyosunuz ya, duvara yaslanıp öldü numarası yapan kadın çok komik ya filmlerdeki son teknolojileri görmüyormusunuz neler yapıyorlar. işte öyle bişey buda.
amerikanın oyunu bunlar
Telefondan gırıyorum ızlemek ıcın mesaj bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: rondo1194
ülen ammada inanıyosunuz ya, duvara yaslanıp öldü numarası yapan kadın çok komik ya filmlerdeki son teknolojileri görmüyormusunuz neler yapıyorlar. işte öyle bişey buda.
inan ki en şüphelendiğim kişi de o..sen dedikten sonra bir daha izledim de..çok komik ölmüş..önce duvara yapışmış sonra arkasını dönüyor duvara biraz daha sürtünüyor..Sanki bütün duvarı kana bulamak ister gibi...Sonra yere düşüyor..Pozisyonu rahat gelmiyor heralde ki sonra da sırtüstü uzanıyor...Yani eğer gerçek değilse bu kadın yüzünden değil derim...
Adamdan o kadar kan çıkmıyor ve adam vurulup baya bi bekliyor ayakta ayrıca silah efekti çok dandik gibi geldi bana After Effects terk gibi :D
quote:
Orijinalden alıntı: kartalmutu
İzleyince çok şaşırdım..Bana gerçek gibi geldi de hala emin değilim...
video üstünde fk.tv yani fake tv
quote:
Orijinalden alıntı: ßLacKLioN
quote:
Orijinalden alıntı: kartalmutu
İzleyince çok şaşırdım..Bana gerçek gibi geldi de hala emin değilim...
video üstünde fk.tv yani fake tv
Aynısını izlerken düşündüm ama FK nin anlamı başkadır diye yazmamıştım
yuh be buna inananlar olmuş bariz fake oyunculuk sıfır