Şimdi Ara

Beyler bu durumdan kurtarın beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuaföre gitim , çıkarken kuaförün kullandıgı fön makinasını sordum fiyatını falan , adam dedi bilmiyorum ama arayayım malzemeciyi sorayım ben sana ulaşırım dedi. Hayır diyemedim verdik tel no falan işte , az önce aradı 130 tl dedi. Nette baktım aynı marka model 80 lira. Adama da 150 liraya kadar bütçem var demiştim. Şimdi nasıl kıvırsam ? Babamla konuşayım diye söyledim ama yine arayınca ne dyim ?

• Adama gidip aynı ürünü seksen liraya bulduğunu söyleyeceksin olacak bitecek. Utandığın için sana elli lira daha fazlaya patlasın istiyorsan sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktas

Kuaföre gitim , çıkarken kuaförün kullandıgı fön makinasını sordum fiyatını falan , adam dedi bilmiyorum ama arayayım malzemeciyi sorayım ben sana ulaşırım dedi. Hayır diyemedim verdik tel no falan işte , az önce aradı 130 tl dedi. Nette baktım aynı marka model 80 lira. Adama da 150 liraya kadar bütçem var demiştim. Şimdi nasıl kıvırsam ? Babamla konuşayım diye söyledim ama yine arayınca ne dyim ?

Abi dusundum fon makinesini ben kullanamam bosver sanada zahmet ettik diyi bagla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nette baktım aynı marka model 80 lira diyecen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.