Şimdi Ara

Beyler bu '21 Aralık Maya Takvimi' olayı sizce doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yer karanlık olacakmış falan diye duydum. Show Tv'de bir hocada olabilir falan diyor. Gerçekten tırsmaya başladım. Sizce asıl olan nedir? Ciddi cevaplar verirseniz sevinirim

• Hayır.
  • Mayalar astronomi yönünden gelişmiş bir uygarlıktı. Ayrıca 2012 yılında kıyamet kopacak demiyorlar. 2012 yılında kötü bir şey olmasından korktukları için o tarihte bırakıyorlar. Belki kıyamet kopmayacak ama dünyayı etkileyecek ufak yada büyük çapta bir doğa olayı yaşanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu Onur

Mayalar astronomi yönünden gelişmiş bir uygarlıktı. Ayrıca 2012 yılında kıyamet kopacak demiyorlar. 2012 yılında kötü bir şey olmasından korktukları için o tarihte bırakıyorlar. Belki kıyamet kopmayacak ama dünyayı etkileyecek ufak yada büyük çapta bir doğa olayı yaşanabilir.

Bilmiyorum bazen atıyorlar böyle kehanetler ortaya (örn; Bir nine vardı her şeyi bilmişti (ikiz kuleler olayını falan) ama 2010 kasımda 3.dünya savası olacak diye bir şey demiş fakat olmadı). Mayalar mö 600 de falan yaşıyorlarmış. Yani bu olayı bilmeleri falan saçma bence.. Ama yinede korkuyorum.
  • revolution dizisini izlemeye başla
  • Kesin doğru.Sağlam duyum.Hergün pompa yapmaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Kesin doğru.Sağlam duyum.Hergün pompa yapmaya bak.

kim kime söylemiş kim duymuş anlamıyorum ki. Nasalar o tarihte şunlar şunlar olacak mı demiş? -hayır. Sadece takvim o tarihte bitiyor. Bilmiyorum ben saçma buluyorum fakat bazı insanların sığınaklara inmesi falan diyince tırsıyorum ister istemez..
  • ben sizlere 3 yıl öncesinden bunların olacağını söylemiştim. elektrik gidecek demiştim. açın cnbc-e'yi, ne diyor orada? "Elektrik gidecek ve birdaha geri gelmeyecek" bilinçaltınıza böyle işliyorlar ve sizlere yavaş yavaş kabul ettiriyorlar bu gerçekleri. Uyanın artık..
  • Yorum bekliyorum .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • admalar taşlara çizik atmaktan sıkılmış 21 aralık 2012 de bırakmışlar işte ne takıyosunuz kafaya
  • hiç bişey olmayacak o gün
  • kıyamet felan kopmasına inanmıyorum ama bir şeyler olacak gibi geliyor.deprem vs gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HemşirEmre

hiç bişey olmayacak o gün

bende böyle düşünüyorum artık :)
  • olsa da kurtulsak nasıl ölse ölmeyecezmi neden bu kadar korkuyorsunuz !
  • kıyametin ne zaman kopacağını bilemeyiz ama şahsen olmasını isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Kesin doğru.Sağlam duyum.Hergün pompa yapmaya bak.

what??

/>
  • genelde bilmeyen arkadaşlar yorum atmış mayalar bu takvimi sıkıldıkları için bırakmadı veya öylesine bırakmadı o tarihte bırakmalarının tek sebebi kıyametin kopucak olması dünyanın yaşanmayacak bir yer haline gelmesi kıyamet kopsa bile sanırım kuzey kutbundaydı bir sığınak yapılmış 3000 tane bitki türü tohumu konulmuş içine , kıyamet kopacak olsa bile insanlık tükenmez yaşamanın bir yolunu bulur diye düşünüyorum
  • mayalar ufo'ydu beyler. o yüzden öyle demişler .yada nasa sallamış bunu .birşeyler bekliyor bütün dünyayı.
  • yıl olmuş 2012 hatta 2 ay sonra 2013 olacak beyler yapmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.