< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu 1 Mayıs gününde Türkçe müzik açmak yasak mı solcu arkadaşlar?

-
-
https://x.com/i/status/1917847590575521956
Gerçekten bu ülkde sanırım Türk işçi yok? Hangi videoya denk gelsem Türkçe müzik yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ortam kuzuların sessizliğine bürünmüş.
Şükür ki Türk solcularının da bu dikkatini çekmiş.
https://x.com/gokcennsabiha/status/1917872206601768997
Bilmem, en son hangi parti demleniyordu?
Bebek katili meclise falan bişiler vardı? Solcu muydu bunu diyenler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka bu arada bunlara pamuk şekeri dağıtmışlar mı?
Yok öyle bir şey değil mi?
90lı yıllardan da birşey değişmemiş. bölücüler hep aynı imiş. tek fark: 90'larda ecevit solu bunlara kapı açmıyormuş.
https://x.com/siyahsancakx/status/1917878234722582868
Şimdi kim açıyor?
Utanma yaz delikanlı gibi.
liberal solcu övmeleri ile akp dönemi türkiyesinde oluşturulan muhalefet ve iktidar. bunu bilmiyor musun?
-
Gercek iscilerin 1 Mayisla isi olmaz diyede bir gercek vardir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Solculuk adı altında Kürtçülük yapılıyor. Bir nevi muhalif Türkleri pasifize etme amacıyla yapılıyor. Başardılar da.
Ayrıca hümanizm, işçi hakları, kadın haklari gibi maskeleri kullanarak bölücü propagandaya alan açıyorlar.
Onlarca öğrenci hala tutukluyken, özel sektör inanılmaz bir sömürü haline gelmişken, işçiler haklarını alamiyorken, polis engeli varken halay ve alakasiz sloganlar neyin nesi? Kesinlikle masum değiller amaçları farklı. Bu yüzden emeğinin karşılığını alamayan sistemden şikayetçi olan insanlar sesini çıkaramıyor.
Çünkü kullanışlı iktidar aparatları halkın sesini bastırmak ve hak arayışının adını kirletmek için alanlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 1 Mayıs 2025; 17:26:43 >
ben bilerek böyle yaptıklarını düşünmüyorum! biliyorum eminim. yani geziyi de bunlar baltaladı. hala Türk solcusu bunlara yanlamaya çalışıyor. akpnin ekmeğine her fırsatta yağ süren bu kitleyi, Türk solu nasıl göremiyor?
https://x.com/evillwanda/status/1917939824218062958
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Mayıs 2025; 18:13:43 >
Kürdistan İşi Partisi adındaki PKK oluşumunu bu işçi bayramına sokmamak lazım.
Artık bu tip insanlara tecrit şart.
-
ben kadıköye gittim meydan acayip doldu,akın akın geldi insanlar,sonra sahnede bir ara konuşmaya başladılar ,selonun mesajı var,jin jiyad zart zurt , bunlara gerekmi var anlamadım,pkk paçavrasıda görmedim slogan vb de yoktu bu iyidi anlaşılan artık g*tleri yemiyor araya karışmaya ,bunun haricinde Türk bayrağı azlığı dikkatimi çekti ,genellikle aqp karşıtı sloganlar atıldı taşkınlık olmadan dağıldı millet
-
https://x.com/i/status/1917884097818419541
sözde Atatürkçü , cumhuriyet paçavrasının haber diye verdiği videoda ayrıntıya dikkat ediyor musun? Orası da atatürkçü kemalist izmir ha! Soran olursa öyle deriz. bu sözcü, cumhuriyet vs hepsi soros fonlu. bunların ki gerçek muhaliflik değil. soros fonlarından nemalanmak için muhalefet görünmek.
Musk'a neden delirdiler? 25 yıldır Amerikan fonlarından fonlanan USIAD oluşumunu patlattı. tahmin edilen hacim 4.7 trilyon dolar. Angeline Jolie 1 defa ukrayna'da görünmesi için mesela 20 milyon dolar vermişler. akan parayı sen tahmin et. burada bile vardır bu parlardan nemalanan bir kaç muhalif tipte şahıs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
kalem satın alarak bu işlere başlıyorlar. ama her türslüsü.
gülse birsel'in avrupa yakası dizisinde mesela maço karakterleri yumşatıldı vs. yalan dünya'da ise depresif homo eğilimli karakter ile feminist takılan punkçı tipler sokuldu. jet sosyete ile bu zirve yaptı ve bir tane gay karakter mesela artık tvler geldi.
tamam ülkenin büyük sorunları var ama bu toplumu korumayacakları anlamına gelmiyor.
bunun bir adım sonrasını amerika'da görüyoruz. çocukları onlara sormadan evlat edinebilmeleri. eğer akp ile bu yozlaşma devam ederse hedefleri bu olacak. insanın nasıl hissedeceğine karar veremeyiz ama toplumu koruyabilir ve çocukları koruyabiliriz.
Dünya'nın en büyük seri katilleri mesela hep cinsel eğilimi sorunlu olan tiplerdi. Çikatilo ve amerika'nın otobon katili mesela...hepsi aynı olacak değil ama statslarda bu durum böyle ise ... her ota şeye istatistik diyen zihniyet, kanıt isteyen zihniyet buna da burun kıvırmayacak.
o yüzden türkiye'de parklar getirilmeli. erkek çocukları eğer vücutlarında testestorunu atamazlarsa, vucut sonradan testesteronu kesiyor ve böylece erkeğin vücudunda östorojen fazlalaşmış oluyor. ve sonrasında neler olduğunu işte bugün daha net görüyoruz.
büyük erişkin erkekleri de feminizm ile populer olacak diye iyice kadına çevirdiler zaten.
şimdi solcular komplo diyecek ama bu tür dernekler nedense hep soros fonlu ve başlarındakiler ile müridleri hep yeşil sol görüşlü. bu rastlantı mı?
En Beğenilen Yanıtlar

Gercek iscilerin 1 Mayisla isi olmaz diyede bir gercek vardir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X