Şimdi Ara

Beyler bir akıl verin evlilik konusu her şeyi bize yıkıyorlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
12.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç kurtar kendini. Kız ortada kalacak zaten
    Manisalı ayakkabı ustası R. A., bir arkadaşının aracılığıyla 6 ay önce Konya'da tanışıp evliliğe karar verdiği F. B.'ın düğün günü kına gecesi takılan takıları da alarak iki kardeşiyle birlikte kaçmasıyla büyük şok geçirdi.

Talihsiz damat dolandırıldığını belirterek polise başvurdu.
    http://www.focushaber.com/yeni-gelin-altinlari-toplayip-kacti-h-137504.html

• Ve sen hala ne yapacam diye düşünüyomusun usta? Siz yuva kurmuyorsunuz ki sen o aile ile sponsorluk anlaşması yapıyorsun. Yapma gözünü seveyim kaç kurtar kendini.

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Senin kız bu olmasın
    ALINTI
    Manisalı ayakkabı ustası R. A., bir arkadaşının aracılığıyla 6 ay önce Konya'da tanışıp evliliğe karar verdiği F. B.'ın düğün günü kına gecesi takılan takıları da alarak iki kardeşiyle birlikte kaçmasıyla büyük şok geçirdi.

Talihsiz damat dolandırıldığını belirterek polise başvurdu.
    http://www.focushaber.com/yeni-gelin-altinlari-toplayip-kacti-h-137504.html

valla ben değilim ama eğer bu işi bırakmassam aynısı başıma gelebilir

• Bu ne arkadaşSen bu kızla evlen bak daha neler olacak sen o zaman gör.Senin yapacagın kıza aynen soyle soyleceksın oda gıdecek aynen aılesıne soyleyecek; "Sizi satın alacak kadar param yok benim" diyeceksin ve ortadan kaybolacaksın çok ciddiyim

Orijinalden alıntı: DUKES

Bu ne arkadaşSen bu kızla evlen bak daha neler olacak sen o zaman gör.Senin yapacagın kıza aynen soyle soyleceksın oda gıdecek aynen aılesıne soyleyecek; "Sizi satın alacak kadar param yok benim" diyeceksin ve ortadan kaybolacaksın çok ciddiyim

böyle denirde biraz ağır kaçmaz mı birader?

Orijinalden alıntı: also

quote:

Bu ne arkadaşSen bu kızla evlen bak daha neler olacak sen o zaman gör.Senin yapacagın kıza aynen soyle soyleceksın oda gıdecek aynen aılesıne soyleyecek; "Sizi satın alacak kadar param yok benim" diyeceksin ve ortadan kaybolacaksın çok ciddiyim

seni sömürmeye bakan birileri için az bile. benim tavsiyemi istiyosan ne kadar geç evlenirsen o kadar iyidir. hem daha fazla paran birikmiş olur hemde düzgün insanlarla yuva kurmuş olursun en azından

• quote:

quote:

Harbıden cok ıyı nıyetlısın be kardesımOlm anlamıyor musun kız tarafı senı dusunmus mu bunları ısterken yada kız senı dusunuyor mu kı umrunda bıle değil tek dertleri mal mülk anlasana.Sen hala agır kacmaz mı dıyorsun hafıf bıle kalır.Sen ruyadan bır an once uyan aptallık yapma çok pişman olursun benden söylemesi yinede sen bılırsın

• Hocam git konuş. Benim bu kadar param yok. Bu kadar kredi de çekemiyorum. Ya yardımcı olursunuz ya da bu iş yatar tarzı biraz nazik bir cümle kur

Orijinalden alıntı: Zealotry

Hocam git konuş. Benim bu kadar param yok. Bu kadar kredi de çekemiyorum. Ya yardımcı olursunuz ya da bu iş yatar tarzı biraz nazik bir cümle kur

kardeş dedim aynen dediğini söyledim yok millet nasıl evleniyormuşta bilmem ne de ben dedim kredi çekerek evlenmek istemiyorum anlamıyor birde evlenince benim olduğum şehre gelecek işte bulamayacak bütün borç bana binecek anlayacağın

İlerleyen yıllarda şunların su marka arabası var bizim neden yok, cocuk doğdu Annenler ne taktı sanki bunu mu layık gördüler, herkes tatile şuraya gidiyor sen beni niye götürmuyorsun gibi laflara hazırsan ve kaldirirm diyorsan evlen kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dennisrodman

nereden gelen bir adetmiş sorsana? osmanlıdan kalma adetmiymiş...bunları duydukca tiksiniyorum yemınle, kaç kurtar kardesım kendını

güzel kardeşim bende anlamadım konya tarafında böyleymiş her şeyi erkek tarafı yaparmış birde bana utanmadan madem pazarlık yapıyorsun o zaman hadi pazarlık yapalım annemgil altın isteyecek dedi birde düğünde takılan altınlar kime takılırsa onunmuş borç harç olursa ordan kapatmayacakmışız

kardeş kusura bakmada bunlar seni resmen neyse yol yakınken vazgeçç

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

düğündeki takıları da alır konyalılar malum adet beyle

Kızın babası da geldi
     Beyler bir akıl verin evlilik konusu her şeyi bize yıkıyorlar

• ben de evliyim kardesim ve senin yerinde olsam 1 dk düsünmem tekmeyi koyardım hatta kızın babasının da ağzını yüzünü dağıtırdım nasıl adamsın sen diye.Sen de diyeceksin bizim adetimizde evi kızın babası alır yüz yıllardır böyle de isinize gelirse evlenelim de.Bu ne lan okurken sinirlendim ben kayınpederimin evine gittiğim zaman ekmek dahi almam bunlar yolunacak tavuk arıyorlar.Bu kızla evlenirsen 2 gün sonra para yok dediğin zaman altınları da alır baba evine döner.Tam adamı katil edecek kadın tipi Allah düsmanımın basına vermesin.
    Ayrıca sunu söyleyeyim Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle bir adet yok .
    İnsana Allah akıl vermiş beyin vermiş düşünsün diye , 2013 teyiz hala onu bu alır sunu o alır diye bir mantık olur mu? Anlaşırsın benim bütçem bu , senin bütçen bu böyle böyle yaparız ..
    Son birşey daha söyleyeyim biriyle evlenirken kızla degil ailesi ile evlenirsin Türkiye'de , eğer kızın ailesi anlattığın tarzda düşüncelere sahipse KAÇ KURRTUL

Hayatta nefret ettigim bir insan türü varsa o da ACGOZLU insandır .

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Ciğeri 5 para etmez insanların beklentilerine bak. Altı üstü 250 gram.

İnceyi anlayan bir tek ben miyim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.