Şimdi Ara

Beyler bi' derdim var. Lütfen bi' akıl verin yardımcı olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Akıcı şekilde yazıcam fazla uzun olcağını sanmıyorum lütfen okuyup bana akıl verin.

Sevgili olduğum bi' kız vardı. 19 yaşındayız bu arada. 6 ay beraber olduk ve ayrıldık. Ayrılık sebebi ise çok kavga etmeye başladık özellikle kız arkadaşım eften püften şeylere kavga çıkarıyodu ve bu ilişkimizi mutsuz hale getirdi. ben onu kaybetmek istemiyordum çözüm yolu olarak bi süre konuşmayalım sakinleşelim düzgünce düşünelim psikolojimiz iyice bozuldu ve tekrar sonra daha sağlam şekilde başlayalım dedim binevi ayrılık oldu yani veya ayrılığın başlangıcıydı işte. Ve benim bu işe adım atmamın sebebi kız arkadaşıma çok güvenmemdi bu olay en fazla 2 ay sürebilirdi sonra tekrar beraber olurduk yani. Derken buna mahallesinden biri asılmaya başlıyor 26 yaşında yani 7 yaş büyük bizden serseri işsiz güçsüz mahalledeki çakal tiplerden. Baya baya bu kızı istiyor yani o adam. Sonra ben kız arkadaşımla konuştum böyle böyle olaylar varmış faceden felan rahatsız ederse reddettiğini söyle veya direk bana yönlendir ben hallediyim dedim. Buda zaten öyle biriyle benim ne işim olur yüzüne bile bakmam felan derken sevgili oldukları haberini aldım. Bu olaylar ayrılığımızın 1 ay içerisinde gerçekleşti.

Sonra bunlar 3.5 ay felan çıkıyolar 2 kere ayrılıp barışmak suretiyle. Öpüştükleri haberinide aldım. Ben daha fazla sevmeye başladım sanki, onu çok özledim hergün aklımda o vardı attığım adımda bile o vardı yani rüyalarıma girmeye başladı felan derken ben bugün aradım onu. Herşeyi baştan konuştuk ve ona sen benim kabülümsün dedim dönmesine yönelik konuştum kendimide fazla ezdirmeden ayarında tutarak. Bana seni sevmiyorum nefret ediyorum gibide olsa hislerini söyle dedim özlediysende söyle dedim. Ben bişey söylemem dedi söylemek istemiyorum dedi. O çocukla daha yeni ayrıldık daha yakın bi zamanda ona aşkım derken şimdi sana gelip seni özlüyorum dersem bu benim karaktersizliğim olur dedi. Derken konuştuk işte biraz. ardına mesaj attı bu. O çocuktan ben tamamen kurtulunca konuşalım daha rahat olur dedi. Bende beklemek istemiyorum artık bıktım beklemekten dedim. oda sadece birkaç gün dedi bende söz mü bak bu sefer ellerimde umutlar hüsranla karşılaşmak istemiyorum dedim. oda söz tamam sen yazma bana dedi ben sana kurtuluyum ondan kurtulurum sana yazıcam dedi.

Ve burda mevzu kapandı beyler. olayları tamamen yüzeysel anlattım benden ziyade eski kız arkadaşımının çok hataları oldu bazen nefret edebilcek boyutlara geldim ama nedense unutamıyorum acı çekmekten yoruldum artık benim olmasını istiyorum belki saçma ama nebiliyim. ve beni bunlara yönelticek bu düşüncelere yönelticek bi çok umut var. benim çektiğim fotoğrafı var onu kaldırmamış içinde benim adımda geçiyor sosyal hesabından. aynı şekilde soyal hesabından süğrekli özledim temalı şeyler paylaşıyor.

Bana bi akıl verin beyler bişeyler söyleyin ne yapıyım ne ediyim bi yorumlayın şu durumu ben artık mantıklı düşünemiyorum inanın ki..

• Kardes kusura bakma yorumlaeim biraz sert olacak. Lisede ayni boku ben de yedim sen kurtulursun umarim.

1. Kiz seni sevmiyor.
    2. İpsiz sapsizla isim olmaz deyip beraber olmus yani yalan soylemis.
    3. Opusmusler. Simdi kabulumsun dersin ama ilerde bu senin icini kemirir kafayi yersin ulan her serbest biraktigimda biriyle mi... dersin.
    4. Senle ara vermis sonra gidip baskasiyla cikmis bir de onla olmayacagini anlayinca sana "tamamen kurtulunca konusalim" demis. Cidden karakterli kizmis.

Olum anla iste kiz onunla cikiyor ama senin de sevdigini biliyor mesaj at sevdigini soyle egosunu oksa istiyor. İstemem yan cebime koy hesabi yedekte bekletiyor lan seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 11 Aralık 2014; 21:24:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Kardes kusura bakma yorumlaeim biraz sert olacak. Lisede ayni boku ben de yedim sen kurtulursun umarim.

1. Kiz seni sevmiyor.
    2. İpsiz sapsizla isim olmaz deyip beraber olmus yani yalan soylemis.
    3. Opusmusler. Simdi kabulumsun dersin ama ilerde bu senin icini kemirir kafayi yersin ulan her serbest biraktigimda biriyle mi... dersin.
    4. Senle ara vermis sonra gidip baskasiyla cikmis bir de onla olmayacagini anlayinca sana "tamamen kurtulunca konusalim" demis. Cidden karakterli kizmis.

Olum anla iste kiz onunla cikiyor ama senin de sevdigini biliyor mesaj at sevdigini soyle egosunu oksa istiyor. İstemem yan cebime koy hesabi yedekte bekletiyor lan seni.

öncelikle okuyup ilgilendiğin için çok teşekkür ederim hocam.

galiba haklısınız yakın arkadaşlarımda bu şekilde düşünüyor diyebilirim. benim bu duygularım çok farklı bişeye dönüştü niye hala onun peşindeyim bilmiyorum. mesela bu anlattıklarınız bende biliyorum hatta daha fazlalarıda var hepsini kendime söyleyebiliyorum niye hala onun peşindeyim bilmiyorum. üstelik 5.5 - 6 aylık bi ilişkiydi neden beni bukadar etkiledi anlamadım. güzel bir kız ondan mı bilmiyorum. unutamıcam diye korkuyorum ama bundan önce 9 aylık bi ilişkim vardı sonra karşıma bu çıktı sanki ilk aşkım gibiydi nolcak böyle bilmiyorum inanın

• Sen bu sekilde unutamam diye dusunmeye devam edersen ona duydugun ilgi surekli mantiginin onune gecer ve her durumda onu hakli cikarmaya calisir.
    Emin ol cok kolay atlatacaksin ve daha guzel daha olgun sana manevi olarak cok sey katacak kadinlarla tanisacaksin.
    Yerinde olsam gider bi dus alirim vurur kafayi yatarim mışıl mışıl boyle bir insan icin kendini harap etmeye degmez kardesim. Kiz senden ayrilmis gitmis baskasiyla opusmuste bilmem ne ohooo kim ugrasicak bunlarla ya. Ugruna uykusuz kaldigin gelip burda kendisi icin yardim istedigin kiz su an osura osura uyuyor. Uyuyabiliyor cunku her sey tikirinda sen avucundasin mahalledeki ipsizi de aldi arkasina ohhh keyfi yerinde....
    Mesaj felan atarsa yol ver hayatina devam et derim.

• quote:

Sen bu sekilde unutamam diye dusunmeye devam edersen ona duydugun ilgi surekli mantiginin onune gecer ve her durumda onu hakli cikarmaya calisir.
    Emin ol cok kolay atlatacaksin ve daha guzel daha olgun sana manevi olarak cok sey katacak kadinlarla tanisacaksin.
    Yerinde olsam gider bi dus alirim vurur kafayi yatarim mışıl mışıl boyle bir insan icin kendini harap etmeye degmez kardesim. Kiz senden ayrilmis gitmis baskasiyla opusmuste bilmem ne ohooo kim ugrasicak bunlarla ya. Ugruna uykusuz kaldigin gelip burda kendisi icin yardim istedigin kiz su an osura osura uyuyor. Uyuyabiliyor cunku her sey tikirinda sen avucundasin mahalledeki ipsizi de aldi arkasina ohhh keyfi yerinde....
    Mesaj felan atarsa yol ver hayatina devam et derim.

içime su serpiyo şöyle konuşmalar allahına kurban senin. vallaha arada gelip sana yazsam kusura bakmazsın demi hocam :)

• Yardimim dokunduysa ne mutlu kardesim. Yeter ki su kizlari kafaniza takmayin isinize gucunuze bakin hayatinizi yasayin.
    İstedigin kadar yazabilirsin ;)

• quote:

Yardimim dokunduysa ne mutlu kardesim. Yeter ki su kizlari kafaniza takmayin isinize gucunuze bakin hayatinizi yasayin.
    İstedigin kadar yazabilirsin ;)

çok teşekkür ettim allah razı olsun. iyi geceler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatına bak he illa ki ben kızla devam edeceğim diyorsan ben sana arasında maşallah yazan bir geyik boynuzu göndere bilirim.Benim koleksiyondan...
  • serseri olan cocuk kizi ne götürmüştür sınırlarını zorla bunu dusun , genis olma bu kizdan daha çok boynuzu yersin .

• ne kadar seversem seveyim mesela bende mantık önde geliyo. Mesela şu kıza güzel ağız dolusu bir laf ederdim bir daha yüzüne bakmazdım. 6 ayı bırak 6 yıl olsa yine aynısını yapardım. Hataları pek affeden bi tip değilim belki ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Hayatına bak he illa ki ben kızla devam edeceğim diyorsan ben sana arasında maşallah yazan bir geyik boynuzu göndere bilirim.Benim koleksiyondan...

vallahi doğru diyosun kardeşim yeni gelişmeler oldu iyice soğudum zaten bu arada güldürdün :D
  • İlerde gülüp gececegin seyler icin suratini asmaya degmez anı yasa zaman geri alinmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.