Bildirim
BEYLER Bİ BAKIN HELE [TEŞVİK-GÜNCEL]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çıkmış -
Temel lise icin herkese aynı ucret mi veriliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkmış hocam ama nedense herkese çıkmış bu işte bisey yoktr inş acaba tercihlerdemi elicekler
Bi alicengiz oyunu yoktur inşallah -
Arkadaslar cıkmayan birini bulabilirmiyiz ? Cunku kime sorsam cıktı deniyor
Arkadaşı aradım temel lisenin hepsine çıkmıs heralde 300 civarından ve altından da çıkan varmış -
arkadaşlar çıkmış yazmıyor ki tercih yapabilirsiniz yazıyor. 4-10 eylül arası tercih edeceğiz işte kendi temel lisemizi. orada da puan sırasına koyup kontenjanın belli bir kısmına verecekler bence.(bana da tercih yapabilirsiniz yazdı,11im) -
Bu nasıl iş ? ben bir temel liseye gitmek istiyorum tercih listesinde 1-2 tane yazsam istediğim gelmezse gidemeyecek miyiz ? gidip gidememem teşviğe bağlı -
Benim 151 puan yazıyor bende de böyle yazıyo bu işte bi terslik var. -
meb sonuç sayfasına 3. madde eklemiş 11inde belli olcak diye okuyun :) -
tamam gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METUEngineer -- 3 Eylül 2015; 14:35:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X