Şimdi Ara

beyler bi bakın cesaret edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2008de odtü elektrik elektroniği kazandım ilk sene hazırlkla geçti buraya kadar herşey güzel fakat bölüme geçince her şey tersine gitti derselre çalışamadım bi süre üniversite ortamından sanırım. acayip rahattım yani derslere bile doğru düzgün gitmiyodum devam zorunluğu olan bütün derslerden kaldım zaten. diğerleri de pek iyi değildi. bu sene kaldığım dersleri tekrar alıp bi kaç tanede 2. sınıf dersi alıyorum ama sanırım benden iyi bi mühendis olmayacak. acayip sıkılımaya başladım derslerden. zaten 6 seneye uzadı okul daha da uzatabilirim gibi geliyor. sınava az bi süre kalmışken tıp fakültesine geçmek için sınava girsem mi diye düşünmeye başladım ama aradan geçen 3 sene için de üzülüyorum. etrafınızda böyle bişey yapan var mı? cesaret verecek örnekleri olan varsa ve paylaşırsa minnettar kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girerim -- 5 Aralık 2010; 4:00:00 >

• saçmalama aga odtü eem desin tıp mıp diyosun git bi duş al kendine gel. nolacak ki yaparsın dersleri. odtü nün getirdikleri götürdüklerinden çok daha fazla emin ol, hele eem gibi gözde bir bölümde.
  • hiç üzülmedim.
    hatta iyi olmuş diyorum.
    buraya yazılan cümleleri kulak arkası edip
    sadece isim var diye tercih yaparsanız olacagı bu.
    neyse
    çözüm;
    piskologunuza git.
  • odtü ee ye girdiysen tıpa girebilecek kapasıten vardır fakat bu sene olmayabilir çünkü düzenli bir çalışma ve disiplin gerektirir. Bence yapabilirsin. yapamasan bile çalış didin okulunu bitir... bir çok kişinin tüyası lan yerdesin.
  • metu ee adamı kırar.
    rekabet hat safada,insanlar bencil...
  • bölümün adı güzel falan filan bunun farkındayım zaten ama bu 3 senede şunu farkettim iyi bi bi mühendis olamazsam odtülü olmamın pek bi karı yok. örnekler mevcut zaten çok az paraya çalışan odtü mezunları tanıyorum. dediğim gibi dersleri sevmiyorm mesleği neden seveyim ki diye de düşünüyorum. cesaretim olsa direk bırakıcam ama o kadar emeğe de insan üzülüyor açıkcası. etrafınızda örnekler varsa paylaşın hertürlü cesaret verecek olay gerekli şu an
  • Benim şuan ki sınıf arkadışım hacettepe tıpı bırakıp mühendislik seçti, başka bi arkadaşım var adam tıp için 4 kere össye girdi bence kaybolan zamana üzülmeyip, önüne bak. Hayat uzun. Eğer ee nin sana uygun olmadığını düşünüyorsan ömür boyu sevmediğin bi mesleği yapmaktansa şimdi dişini sıkıp tıpa girebilirsin.
  • iyice düşünmeden karar verme
  • dersanemizde gecen sene seni gibi bi arkadaş vardı ıtü mimarlık bırakıp gelmişti. efsane gibi geziodu yaşıda 23 flndı iyi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

dersanemizde gecen sene seni gibi bi arkadaş vardı ıtü mimarlık bırakıp gelmişti. efsane gibi geziodu yaşıda 23 flndı iyi düşün

efsane derken iyi anlamda mı? yok ya ben daha 20 yaşındayım 21imde össye girmiş olucam. hazırlık okudum ki heryerde okurdum pek iyi bi ingilizcem yoktu. sanırım 1 veya 2 sene kaybım oluyor o kadar efsane olucak bi durumum yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girerim -- 6 Aralık 2010; 14:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

metu ee adamı kırar.
    rekabet hat safada,insanlar bencil...

milletle rekabet edecek bi ortalamam yok henüz
  • bizim dersane de biri geldi.çocuk(çocuk dediğime bakma koca adam)ege eczacılığı bırakıp geldi.sana tavsiyem tıpı çok seviyorsan (parası için değil) okulu bi şekilde dondurmaya bak.öss çilesini yeniden çekmeni istemem ama.
    quote:

Orijinalden alıntı: girerim

quote:

dersanemizde gecen sene seni gibi bi arkadaş vardı ıtü mimarlık bırakıp gelmişti. efsane gibi geziodu yaşıda 23 flndı iyi düşün

efsane derken iyi anlamda mı? yok ya ben daha 20 yaşındayım 21imde össye girmiş olucam. hazırlık okudum ki heryerde okurdum pek iyi bi ingilizcem yoktu. sanırım 1 veya 2 sene kaybım oluyor o kadar efsane olucak bi durumum yok sanırım.

• geçen sene CBÜ Tıp Fakültesini kazandım , sene ortasında bıraktım okulu Tıpın bana göre olmadığını anladım, gerçekten çok ağır eğitimi var ve severek yapmazsan resmen işkenceye dönüşüyor bunu üst dönemlerde görebiliyorsunuz belirgin olarak.

şu anda tekrar hazırlanıyorum ÖSS ye , İstanbulda iyi bir mühendislik yazmayı düşünüyorum sene sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

geçen sene CBÜ Tıp Fakültesini kazandım , sene ortasında bıraktım okulu Tıpın bana göre olmadığını anladım, gerçekten çok ağır eğitimi var ve severek yapmazsan resmen işkenceye dönüşüyor bunu üst dönemlerde görebiliyorsunuz belirgin olarak.

şu anda tekrar hazırlanıyorum ÖSS ye , İstanbulda iyi bir mühendislik yazmayı düşünüyorum sene sonunda.

kazandığın senenin ortasında bırakmışsan çok iyi bi zamanlama çünkü sonradan insan istesede bırakamıyor:/
  • yoharı
  • quote:

quote:

Biraz hızlı yazmıştım. Aslında pek iyi efsane denenemez. Biz 12. sınıftık adama bak bizle ders çalışıyo muamelesi yapardık.Böyle mimar çantasıyla gelirdi zaten spor tarz değildi.Buarada 24 yaşındaymış epey geç bırakmış okulu. Ama kazanıp gitti sanırım istediği bölüme.

Senin için problem olmaz 20 yaş nedirki.:) 26 yaşında bile vardı dershanede.

• gardaş

odtü ee kazanmışsın boru değil
  • gerçekten yapamayacak mısın yoksa vaktinde derslere gitmediğin için mi soğudun bunu iyi analiz et
  • quote:

yoharı

okulu tercih ederken ki düşüncelerin nasıldı bu bölümü neden seçtin?ne umdun da bulamadın?

rehberlik uzmanıyla görüşmen şart bana göre.birde ailen ne diyor,hiç kızmadı mı dersleri boşlamanı ya da bölümü bırakma isteğine?
    belki çalışıp hacettepe tıpı kazanacaksın ama sonra orada rahat olacaksın diye bir şey yok pişman olabilirsin.zamanlaman dediğin gibi yanlış.acilen uzman bir kişiye başvur.

Allah yolunu açık etsin benim hedefim olan yerlerden birindesin aynısı başıma gelmez inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 7 Aralık 2010; 23:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

quote:

yoharı

okulu tercih ederken ki düşüncelerin nasıldı bu bölümü neden seçtin?ne umdun da bulamadın?

rehberlik uzmanıyla görüşmen şart bana göre.birde ailen ne diyor,hiç kızmadı mı dersleri boşlamanı ya da bölümü bırakma isteğine?
    belki çalışıp hacettepe tıpı kazanacaksın ama sonra orada rahat olacaksın diye bir şey yok pişman olabilirsin.zamanlaman dediğin gibi yanlış.acilen uzman bir kişiye başvur.

Allah yolunu açık etsin benim hedefim olan yerlerden birindesin aynısı başıma gelmez inş.

ailem genelde kararlarıma saygılıdır fakat onlarda pek sıcak bakmıyor 21 yaşında tekrar sınava girmeme. odtüde devam edersem de 25 civarında bişeyde mezun olucam bunu söylediğimde biraz yumuşar gibi oluyolar ama:) dersleri boşlamama pek kızmadılar çünkü onlar da biliyoki çok çalışmayla az çalışma o kadar fark etmiyor mezuniyetten sonraki şansın daha büyük fark yaratıyor. ama benim durumum farklı ben iyi bir mühendis olamayacağımı düşündüğüm için bırakmak istiyorum. özet budur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.