Şimdi Ara

Beyler benim sorunum başka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamın aleyküm 19 bitti 20 ye giricem surda 3 ay sonra dogal olarak üniversite ögrencisiyim milletin aşk meşk sorunu olur ailevi sorunları olur benim sorunum halk arasinda çalışmaya bir tarafı tutmayan diyorlar ciddi ciddi bir yerde çalışamıyorum diceksinizki bu zamana kadar hiç çalişmadınmı çalıştım tabi çalışmaz olurmuyum belki zorluk gören kardeşlerime komik gelicek ama ben tecrubelerimi yazayım

1 herkes dede mesleğini yapmiştir heralde bir ay kadar orda çalıştım marangozdu rahmetli yalan söylemeyim nekadar verdigini hatirlamiyorum

2 sanayide çalistim 2 3 hafta kadar bedavaya her türk çocugu gibi

3 diger dedemin yaninda çalistim 5.5 hafta falan aldigim 350 400 lira paraydı bende hırs yapmiştım notebook alicam diye çocukluk hevesleri iste dedem aldi benden 350 yi gitti 1800 e notebook aldı

4 artık 15 16 yaşima gelmiştim ulan dedim zevk alacagim bir iş yapayım dedim yaz tatili zamanlariydi bilgisayarcinin yanina is buldum peder vasitasiyla bir hafta çalisiyodum adam gönlüm olsun diye 20 lira veriyodu haftanin 6 günü + amelelik evinin pazarligini tasittiriyodu yok 2 damacana camiden dukkana su taşı falan o iştede bir ay kadar durdum canima tak etti tabi ciktim

5 3 ay önce dedim parttime işe gireyim tavuk dünyasına girdim avm deydi saati 5 dediler girerken 3lirami 3.5 lirami neymiş birde ben ilk gün sakallı gittim nerden bileyim kampüsün ordaki cafe ler bistrolar daki garsonlar sakallıydı adam git sakallarini kes gel dedi bi firca yedim o anda sogudum zaten neyse gittim oldum avm de birde 10 lira ona para verdim hadi esg eç onu girdim 7 saat ayakta çalistim hizmet ettim millete kazandigim para 28 lira kardeş 2 paket sigara parasına çalişmam ben dedim ciktim birde temizligi arka tarafi falan sıkıntıydı günde 1000 tane çatal bicak yikamadiysam adiyim

Neyse az çok anlamissinizdir derdimi millete mahçup oluyorum herkes bir heves girelim çalisalim diyorlar ben çalisamam diyorum sanki paşazade torunuyuz istemesende öyle bir durum hissiyat uyandiriyor etrafındakilere zaten aile yaninda okuyorum ev masrafi yok yemek masrafi yok aylık net 600 tl elime geçen para sigara +4 lira yol parasi günde kendime tüm masrafim bu kadar kalani sagda solda yiyorum zaten +100 150 kari kıza gidiyor zaaf bende hesap ödetemiyorum gönlüm el vermiyor geri kalan parayida alkole falan gidiyor anlicaniz bir an önce çalismaya başlamam lazim ama ben 3 kuruşa çalisamiyorum 7 saat çaliştim 28 lira para ben o parayı yanliş anlamayın yeri geliyor 10 sn de harciyorum ilerde bu hayat sonsuz degil universte bitince iş beğenmemezlikte yaparim bu gidişle alışmam lazim alişamiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi isini kuracaksin o halde

• öyle düşünuyorum zaten elvirişli bir bölüm seçtim suan uluslar arasi ticaret okuyorum

• Seve seve olmazsa söve söve alışırsın kardeş...
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    valla bende diyorumki en azindan gurbette amelelik yapayım türkiyeye geldimmi paşa ben olurum yaza kadar 3000 dolar euro neyse artik biriktirsem 10 milyar para eder keş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: toress86

valla bende diyorumki en azindan gurbette amelelik yapayım türkiyeye geldimmi paşa ben olurum yaza kadar 3000 dolar euro neyse artik biriktirsem 10 milyar para eder keş hocam

Valla en temizi.. Ben bir ara anne tarafı gurbetçi onların yanına gidip çilek toplayacaktım on numara parası vardı günlük yevmiye.. 80-100 euro muydu neydi iki ay 50 gün çalışsan 4-5.000 Euro 16-20.000TL para yapıyor
  • Kardeşim öyle sağda solda çalişilmaz hele Türkiyedr adamin gözünden kan alirlar 3 kurus verecekler diye. O yuzden yasin ufaksa bir vasif edin kendine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Tarla adres ver geliyorum

• simerazzı kullanıcısına yanıt
    hocam uluslar arasi ticaret okuyorum zaten bölümün konusu basic 1 dil bil issiz kal 2 dil bil 3000 5 bil 20000

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.