Şimdi Ara

BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
76
Favori
42.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
318 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnciye birisi çalıp konu açmış yazdıklarımı copy paste yapmış altınada dh ye konuyu açan benim demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kuş çok tatlı.
    Ama sende çok yakışıklısın sakallar falan
  • tipe gel abi bu nedir ya pozlar on numara
  • Çok iyi ya

• Abi pozlar cok iyi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevimliymiş la. Saldırmıyor mu?
    Saldırmıyorsa bence salma bakımını yap. Salsanda belki bağlanır sana arada yemek vermeni bekler.
  • hocam baykuş'a bakılırsa o sizi bulmuş gibi
  • Kanım kaynadı valla, iyi bir ikili olmuşsunuz işin sevabıda cabası.

Hayvanları sevmeyen insanlarıda Allah'ıda sevemez.
  • Abi şu nasıl pozdur ya

BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

BİRİSİ ÇALIP İNCİYE KOYMUŞ O BEN DEĞİLİMNE İŞSİZ ADAMLAR VAR YAA

Beyler teravihten çıktım eve giderken yolda buldum önce korktum tişörtle aldım elime ama garip mazlum ilk defa gördüm canlı olarak tam uçamıyor biraz ürkek üç beş poz aldım bir iki gün evde bakarım sonra iyi olursa salarım olmazsa bi veteriner bulacam bakması için..

EDİT

-Beyler kıyma verdim su verdim fakat hiç tepki yok yemiyor gagasını fln açmıyor biraz ürkek gibi

-Kırıkkaledeki veterinerlerin hepsi ahır ve kümes hayvancılığında bilgililer papağanımı götürmüştüm anlayan bi veteriner çıkmadı

-Kanadını toparladı muhtemelen dün bi yere çarpmış veya bişey hırpalamış şu an iyi uçuyor

-Video isteniyor hiç tepki vermiyor gerçi çekerim fakat nasıl yükleyebilirim foruma en kolay şekilde

-Bir arkadaşımızın tavsiyesi ile doğa koruma ve milli parklar müdürlüğüne ulaşacam haftasonu olduğu için çıkmıyorlar telefona pazartesiye kadar kuş bende gibi belediyeye teslim etmeyi düşünüyorum

-Beyler kuşun tüyleri acayip derecede yumuşak pofuduk bişey uçarken konarken hiç ses çıkarmıyor gözünü kapattığını hiç görmedim harekette ettirmiyor güçlü tırnakları var doğası gereği bide hemen karanlık bi yer arıyor saklanmak için dolap köşelerine falan gidiyor

-Abi komedi bu kuş yaa manyak manyak pozlar veriyor

- Beyler bu arada kuşun kendine has hoş bi kokusu var elime sindi çok güzel kokuyor

SON EDİT

-Arkadaşlar kuşu kürdan yardımıyla kıyma ile doyurdum suyunu içirdim fakat bu seferde aşırı şekilde uçmaya başladı elimede gelmez oldu bende kendine zarar vermesin diye uygun bi yere götürüp saldım kuşu gayet güzel uçtu bi ağaç kovuğuna gizlendi uçmasında hiçbir sıkıntı yoktu..uçarken özgür hissetti resmen kendini

-Belki beslenilebilirdi çok güzelde bakabilirdim fakat eşimin kuş istememesi yüzünden daha geçen ay sultan papağanlarımı sahiplendirdim sağlık olsun bana bir günlük neşe kaynağı oldu

-Ciddi anlamda satın alma mesajları geldi yüksek paralar teklif eden oldu ama bilemiyorum doğru olan bu diye düşünüyorum kusura bakmayın

-Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim saçma konular arasında konu dışının yüzü biraz gülsün istedim

-Resim çektiğim makinayı soranlar var telefonumla çektim Lg G2 kullanıyorum

-Son ss dh ye selam olsun
     BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!
     BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!
     BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!

Hocam vidyo yok muuu yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

quote:

Orijinalden alıntı: Antroy

quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Bizim şukufe ye benziyor.
     BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!

Uzun zamandır forumda böyle gülmemiştim

Ne mutlu. Bizi evde hergun gulduruyor. :)

Ama benziyor cidden.

Şukufe ismini koymak nerden aklınıza geldi?

Evde 3 kedimiz var. Şukufe, Suzi(Suzan) ve Pertev. Ölen ilk kedimizin andi Minnaz'di (Eşimin annesinin ismi Binnaz'dan esinlendik). Öncesinde bizimle kisa bir sure yasayan kopegimizin adi Kezban'di.

Sanirim eglenceli isim vermek gelenek oldu bizde.

• millet neler buluyor ya bizim dama da geçen hafta düştü bu güvercin. hastaydı sanırım. biraz baktım eyledim şimdi cin gibi maşallah:) dışarı götürdüm, uçurdum. hemen geri geldi. evde sürekli dolanıyor böyle. arada bi pisliyor annem görmeden temizliyorum sorun olmuyor

BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !! BEYLER BAYKUŞ BULDUM !! TAZE BOL BOL SS'LER GELDİ !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaagungor -- 13 Temmuz 2014; 23:41:45 >

• helal olsun ben baykuş görsem odamda odayı karantina altına alırım.Birini çağırır kuşu çıkarttırım odadan
  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    vay paçalıymış, vallahi seviniyorum sizin gibi insanlar gördüğümde ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarraall

vay paçalıymış, vallahi seviniyorum sizin gibi insanlar gördüğümde ben :)

parçalı ne manaya geliyor. yani ssd gibi birşey mi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    dostum çok cahilsin ya...sana anlatacak çok şey var da kendimi yormak istemiyorum. biraz kitap oku her okuduğun duyduğun fetvaya da inanma...hristiyan yahudi fetvaları okuma...resmen saçmalamışsın. neyse Allah ıslah etsin seni...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.