Şimdi Ara

beyler adam kandırdı mı bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun babam için işte üni kartımda 4 tane kış lastiği aldık. 450tl tuttu adama altı taksit yap dedik kartı verdik. eve geldim sistemde 3 taksit gözüküyor. adamı aradım 3 taksit ayrıca banka sağlıyor dedi ama internet şubesinde hiç öyle görünmüyor ayrıca sms gelcek dedi gelmedi. ne yapmam lazım 150tl taksit çok!!

• Banka taksit yaptığında + şeklinde yanında gözükür. Örnek: 3+3 şeklinde gözükür veya slip altında +3 şeklinde belirtir...
  • bankayı aradın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Banka taksit yaptığında + şeklinde yanında gözükür. Örnek: 3+3 şeklinde gözükür veya slip altında +3 şeklinde belirtir...

hocam adam internet üzerinden çekim yaptı. normal yapınca taksit olmuyor dedi. elimde fiş yok doğal olarak. internet şubesinde de yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 14 Aralık 2013; 19:56:55 >
  • Bugün 1. taksiti ödemiş oldun 3 tanesi diğer 3 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Bugün 1. taksiti ödemiş oldun 3 tanesi diğer 3 ay.

M**** OTOMOTİV 14/12/13
    ** 457.00TL ( 1/ 3 taksidi)

02-** OTOMOTIV I 14/12/13
    ****** 457.00 TL SATIŞ ( 3 TK) puan: 0.00

böyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 14 Aralık 2013; 20:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

M**** OTOMOTİV 14/12/13

böyle yazıyor

Toplam miktar ne tuttu 3*457 tl. mi ? Eğer öyleyse yanlışlık yok satıcı 3'e bölmüş.Toplam 457 tl. ise hesabınızdan kaç tl düşmüş sonuçta bugün ilk taksiti ödemiş bulunuyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

M**** OTOMOTİV 14/12/13

böyle yazıyor

Toplam miktar ne tuttu 3*457 tl. mi ? Eğer öyleyse yanlışlık yok satıcı 3'e bölmüş.Toplam 457 tl. ise hesabınızdan kaç tl düşmüş sonuçta bugün ilk taksiti ödemiş bulunuyorsunuz ?

yok o toplam miktar. ilk taksit 150tl. sorun şu satan adam 3+3 6 taksit yapacam dedi ama 3 taksit gözüküyor. bankayı aradım sadece firmayla anlaşmaları olunca +3 taksit geçerliymiş ama anlaşma varmı yokmu onlar göremiyorlarmış sonuç olarak işlem yapamıyorlar. bana lastikleri satan dingük 6 taksit dedi. yarın akşama tekrar uğrayacam o lavuğa. ya adam gibi müşteriyi kandırmadan iş yapar ya da giderim hakem heyetine alır boyunun ölçüsünü. 150tl yi tek seferde verseydik gider daha iyisini alırdım zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.