Şimdi Ara

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beykent okuyan varsa üniversite hakkında bilgi verebilirler mi ?

• Saçma sapan özel üniversitelere gitme derim.
    Hele Ankarada hiç çekilmez.
    Başkent bile sınırdan kurtarıyor.
  • beykent istanbul'da..

bence de pek iyi bir üni. değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Saçma sapan özel üniversitelere gitme derim.

ANKARADA Kİ BİLKENT ve bilkent süper üniversite :)

Beykent Üni İstanbulda...

İstediğim bölüm özel üniversitelerde var Sadece ya :S Yazilim mühendisligi...

Bahçeşehir
    İzmir Ekonomi
    Beykent

4-5 daha özel üni var ama bilmiom tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Joker

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Saçma sapan özel üniversitelere gitme derim.

ANKARADA Kİ BİLKENT ve bilkent süper üniversite :)

Beykent Üni İstanbulda...

İstediğim bölüm özel üniversitelerde var Sadece ya :S Yazilim mühendisligi...

Bahçeşehir
    İzmir Ekonomi
    Beykent

4-5 daha özel üni var ama bilmiom tam olarak

Burda reklamlarını gördüm sanırım, Ankarada sanıyodum.
    Ben saçma sapan bi özel üniversitedeyim, hem de ankarada.

İstanbuldaysa bilemiycem, ama benim üniversitem İstanbul/İzmirde olsa bi derece gideri olurdu ama yine de büyük devlet üniversitesi havasını yakalayabilir miydi?
    Bence hayır

• ya ankara istemiyorum zaten
    İzmir yada İstanbul tercihim ...

İstediğim bölümün yüzünden özeli istiyorum..
    Bahçeşehir çok istiyom fakat simdi orada artist tipler olacak Baba parasi yiyen züpheler doludur....
  • @*Joker

beykentte daha çoktur bence o tipler

yazılım mühendisliği niye istiyorsun ki bilg.müh.le yazılım müh. arasında pek fark yok.. bilg.müh.ü devlette oku hiç zübbe tipler olmaz..

bu arada seneye fırat mühendislik fakültesine yazılım müh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combat-ant -- 9 Ocak 2011; 21:32:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYKENT ÜNİVERSİTESİ CENG
    5 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fırat üniversitede mi gidecegim :)
  • eğitim için gidilir ama herkesin üni. okurken farklı beklentileri oluyor..(sosyallik,gece hayatıı vs..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: combat-ant

eğitim için gidilir ama herkesin üni. okurken farklı beklentileri oluyor..(sosyallik,gece hayatıı vs..)

pek, sosyal bir yapiya sahip degilim fakat ünide ayni durum beklemiyorum...

İstanbul,İzmir,Antalya,Bursa,Eskisehir öncelik tercihlerim...
  • Beykent Üniversitesi 3. sınıf sınıf öğrencisiyim. Saçma sapan üniversitelere gitme diyen arkadaşların bahsettikleri üniversitelerin eğitim kalitesi ile ilgili fikirleri var mı merak ediyorum. Beykent Üniversitesinde tamamen öğrenci odaklı ve öğrenci memnuniyeti üzerine kurulmuş bir eğitim yapısı var. Eminim buradan mezun olduğum zaman kendi alanlarında uzman olan hocalarımında referansı ile çok iyi yerlerde iş imkanlarına sahip olacağım.
  • Bir liste yayınlanmıştı,üniversite aldığı paranın ne kadarını öğrenciye geri veriyor diye(pratik),o listede Beykent %83 küsur bir orana sahipti.Yani neredeyse aldığı bütün paranın üzerine yatıyor demektir.Mesela Bilkent %26 küsurdu o listede..

Sosyal olarak;baba parası yiyen çok fazladır.Çoğu bölümün puanı yok,haliyle bu durumu normal karşılayacaksın.Pek sosyal değildim demişsin,bence vazgeç.Ünide ortam yapacağım diye hayal kur ama lisede asosyal olupta bir avuç tiki arasına düşüncede ne kadar sosyal olabileceğini sen düşün.Şöyle deseydin,abi ben lisede çok sosyaldim,her tür insanla muhabbetim vardı,sürekli aranan biriydim,o zaman olur diyecektim.Baş edebilirdin diğerleri ile.Bu arada yanlış anlaşılmasın her ne kadar tiki varsa bir o kadar da düzgün insan vardır o üniversitede.Kuzenim ve dershaneden yakın bir arkadaşım orada okuyor.

Ama tekrarlıyorum,bence devlet üniversitelerine yönel.Yazılım sadece özelde olduğuna göre senin bilgisayar okuman gerekecek ki İzmir-İstanbul devletlerde b.müh 24000'le kapatmış.İşin zor,ne diyeyim..

• Bizim ilkokulun tam karşısıydı,bir binadan nasıl üniversite olur diye hala merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bizim ilkokulun tam karşısıydı,bir binadan nasıl üniversite olur diye hala merak ediyorum.

Beykent Üniversitesi'nin sadece 2 yıllıkları Beykent'te binada.4 yıllıklar Ayazağa kampüsünde.Zengin züppeler oluyor mu dersen oluyor.Normallerde oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.