Şimdi Ara

Beykent Üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2.ek kontejanda son tercihe beykent işletme yazdım beykent üni işletme ye yerleştirilmişim bu üniversitede okuyan veya bilgisi olan varmı?arama yaptırdım ama çok fazla bi sonuç bulamadım

bu arada eğitim yeri beylikdüzü

• up
  • Hayırlı olsun...
  • saol
    quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Hayırlı olsun...
  • walla kardeşim kazanmıuşsın moralinide bozmak istemezdim ama geçmiş olsun sana eğer 2 yıllıksan beykente okucan 4 yıllıksan ayazağaya gitcen umarım 4 yıllıktır çünkü ayazağadaki kampüsü çok ii he bide uutmadan naparsan yap o okulu uzatmadan bitiremezsin yani 2 sene ise 3 4 sene ise 5 senede bitirisin okulu tabi azim yapar sabh akşam çalışırsan onu bilemem üninin tek artısı kızları ama onlarda bi alem....
  • yapma ya
    valla ne yapıp edip 2 senede bitirmem lazım

quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

walla kardeşim kazanmıuşsın moralinide bozmak istemezdim ama geçmiş olsun sana eğer 2 yıllıksan beykente okucan 4 yıllıksan ayazağaya gitcen umarım 4 yıllıktır çünkü ayazağadaki kampüsü çok ii he bide uutmadan naparsan yap o okulu uzatmadan bitiremezsin yani 2 sene ise 3 4 sene ise 5 senede bitirisin okulu tabi azim yapar sabh akşam çalışırsan onu bilemem üninin tek artısı kızları ama onlarda bi alem....

• quote:

Orjinalden alıntı: diegoforlan

yapma ya
    valla ne yapıp edip 2 senede bitirmem lazım

quote:

Orjinalden alıntı: breakercobra

walla kardeşim kazanmıuşsın moralinide bozmak istemezdim ama geçmiş olsun sana eğer 2 yıllıksan beykente okucan 4 yıllıksan ayazağaya gitcen umarım 4 yıllıktır çünkü ayazağadaki kampüsü çok ii he bide uutmadan naparsan yap o okulu uzatmadan bitiremezsin yani 2 sene ise 3 4 sene ise 5 senede bitirisin okulu tabi azim yapar sabh akşam çalışırsan onu bilemem üninin tek artısı kızları ama onlarda bi alem....

inşallah kardeşim bitirirsin eğer 2 senede bitirmek istiosan bi kere hayyatta kantinde takılma hiçbi dersini kaçırma derim ben beykent kapmüsündesin keşke ayazağada olsaydın çünkü beykent kampüsü çok kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYKENT ÜNİVERSİTESİ CENG
    5 yıl önce açıldı
    Bilkent İktisat
    geçen yıl açıldı
    Beykent Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewt onu sölediler kampüs havası yok diolar sende beykent temi okuosun?
  • Eski bir beykentli ve yeni bir İstanbul Üniversiteli olarak diyorum ki allah kurtarsın okuldan çok çiledir! Ancak adam gibi çalışırsan başarılı olursun( Ben bölüm 1.si olmuştum 3.41 ortalama ile) daha sonra İ.Ü geçtim...
  • hımm valla şöyle bi tavsiyede bulunim eğer beykente verecek kadar paran varsa hiç diim varsa 1 sene boş takıl devlette oku hem paran cebinde kalsın hemde babalarrr gibi Devlet okulu okumuş olursun.
  • ya acaip kafam karıştı çok zıt yorumlar duyuorum kimi acaip memnun kampüsü dışında eğitimi falan ii dio kimi hiç bi işe yaramaz dio
  • kampüsü bizim evin orda az gitmedim çok iyi biliyorum ve 10 sene orda okudum ilkokuldan liseye..
    arkadaşlar devam etti ben marmara'yı kazandım.

tek söyleyeceğim bu ülkedeki en berbat universite ve eğitim kurumu.

allah kurtarsın kardeş
  • valla herkez yerın dıbıne sokms ben orda okumuorm ama neresı olrsa olsn bence senın hocalardan ne kapcagın ve ne kadar ılgılı olucagın onemlı...
  • saol yorumun için ya tek merak ettiğim eğitimi eğer eğitimi iise gerisi benim için sorun deil

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

valla herkez yerın dıbıne sokms ben orda okumuorm ama neresı olrsa olsn bence senın hocalardan ne kapcagın ve ne kadar ılgılı olucagın onemlı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diegoforlan

saol yorumun için ya tek merak ettiğim eğitimi eğer eğitimi iise gerisi benim için sorun deil

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

valla herkez yerın dıbıne sokms ben orda okumuorm ama neresı olrsa olsn bence senın hocalardan ne kapcagın ve ne kadar ılgılı olucagın onemlı...

ya dostum egıtımı cok ıyı olan yerden okul sonuncusu olarak cıksanda aynı sey... beykentte egıtım ne olrsaa olsn sen ne kadar cabalrsan o kdr yarar elde edersın bence sorun etme unı okumak ısteyen mılyonlarca ınsan var sen sanslılar arasındasın cok yorma kafanııı egıtım hayatın senın elınde olankları kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.