Şimdi Ara

Beyin Yakan NFS Most Wanted Introları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz garip gelmiş olabilir ama şu videoları bir izleyin hak vereceksiniz:

Yarış oyunu mu, gerilim filmi mi belli değil.
    23 Nisan'da sanat yönetmeni koltuğuna kreşten çocuk falan mı oturtmuşlar acaba?

Yapımcılar resmen can sıkıntısına oyun yapmış. NFS gibi kaliteli bir seriyi ne hale getirdiler. Eski Most Wanted nerde, bu nerde.

• Berbat bir oyun amaçsız yarışlar var.Hikaye felan yok.Önceki oyun(The Run) daha iyi bence.Kısacası seri artık öldü.
  • Yapmayın yav Criterion iyidir. Oyun o kadar kötü değil. Ancak eski Most Wanted'ı arayanlar aradığı tadı bulamadığı için linç edildi.
  • Seri undercover'dan sonra patladı Artık sadece grafiğe odaklanmışlar
  • Ya bide bu Most Wanted cars yarışlarından sonra neden o arabayı pert etmemiz gerekiyor anlamıyorum ki? Zaten Bugatti için çabalarken her yerimden ter aktı birde arabayı yakala da çarp da uçur da...

Son olarak dediğiniz gibi The Run daha güzeldi bence. Bi amaç vardı en azından.
  • 2 kere açıp sattım oyunu çok gereksiz olmus
  • Oyun güzel bence. Araç seslerini falan iyi yapmışlar. Ama kontroller adamı delirtiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    NFS: Most Wanted Otomobil Paketi
    15 yıl önce açıldı
    NFS Most Wanted Para???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu nedir abi
  • Grafikleri iyi ve birçok lisanslı araba olması güzel ama kontroller cidden berbat hikaye yok eskide nfs oynarken oyunun içinee gidiyorduk

Nerede Underground lar mw ve carbonlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oynadığımda bu introlardan biri girdiğinde yemin ediyorum oyunda bug oldu sandım.
  • ismi mw olduğundan bu kadar eleştiri aldı, kontrollerine alışınca gayet güzel bir arcade. Grafik ve ses ve müzik olarakta olduğunca tatminkar..

• Oyunda konu olmadığı dogrudur fakat kendine bağlayıcı bir yönü oldugu inkar edilemez.

• Aldığım gün en fazla yarım saat dayanabilmiş ve ertesi günü takaslamıştım.

Hikayesiz oyun mu olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 23 Ağustos 2013; 12:36:22 >
  • Oyun mu oynuyorum film mi izliyorum anlamadım bu kadar çok ve uzun intro mu olur arkadaş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.