Şimdi Ara

Beyin Kanaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'da öğrenciyim.Ve bugün tam sınava girecekken babam ağzından eniştemin beyin kanaması geçirmiş hatta 1-2 gündür de yoğun bakımda yattığını söyledi.Tabi ben bunu duyunca hüngür hüngür ağlamaya başladım ve sınava girdim çünkü istanbuldayım memleketimden uzağım yapıcak birşey yok.Artık sonuç ne gelirse gelir umurumda bile değil.Teyzemle eniştemin teyzem emekli olduktan sonraki planları aklıma her geldiğinde ağlıyorum daha yeni bilgisayar almışlardı ben ona öğreticektim yarın döndüğümde face falan açmışlardı benimle konuşmak için aklıma her geldiğinde ağlıyorum.kaç haftadır döneceğim günü hayal ediyordum onlarla buluşacağım günü mutlu mutlu gidicektim sürpriz yapıcaktım banada bursaya döndüğümde söylemeyi düşünüyorlarmış.O zaman daha kötü olurdu benim açımdan..

Çok zor arkadaşlar bıraktığınız arkadaşları 1 kişi eksik bulmak...O kadar severdim ki kendisi 57 yaşında kızlarından ayrıydı beni kardeşimi kızı gibi görüp sevmişti.Ailemizin neşe kaynağıydı oyunlarıyla esprileriyle..

Bunları yazdım kusura bakmayın konuşacak kimsem yok içimi dökmek istedim.

• Geçmiş olsun
  • Hayatin aci tarafi... Ama buna dua et benim babam gecirdi suan felcli
  • Teşekkür ederim umarım en kısa sürede aramıza döner
  • Allah şifa versin
  • Allah sağlık şifa huzur ve mutluluk versin amin.
  • 6 ay geçmiş üstünden bu konunun şuan durumu nasıl??
  • Dark Knıght kullanıcısına yanıt
    Hastaneye falan yatırmamaya gerek kalmamış ambulansta kalbi durmuş.ben şehirdışında ve o günde sınavım olduğu için söylememişler.Ben şehrime döndükten sonra gömülmüş 7 si bile bitmiş haberim yokmuş..teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coddak

Hastaneye falan yatırmamaya gerek kalmamış ambulansta kalbi durmuş.ben şehirdışında ve o günde sınavım olduğu için söylememişler.Ben şehrime döndükten sonra gömülmüş 7 si bile bitmiş haberim yokmuş..teşekkür ederim

Allah sabır versin kardeşim :(
  • Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
  • quote:

Basin sagolsun Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 7 Nisan 2014; 18:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

quote:

Allah rahmet eylesin.

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

quote:

Allah rahmet eylesin.

quote:

Evet evet sonra gördüm, ilk mesaja baktim sadece yazarken.

• Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.